kız merve yeni gördüm yazını demek senle karıştırdım ayy kendimi çok kötü hissettim birsene karşı zamanla daha iyi tanırz birbirimizi inş.
inşallah herkes güzel hberler verir
inşallahhh kızlarr 2013 e kadarrr hepimizz hamile kalıcazzzzzz işteeee o kadarrrrrrrrr
yakında herkes birer birek hber vermeye başlıcak zten,belki ben dayanamayp 30 unda kan da baktrırım
yakında herkes birer birek hber vermeye başlıcak zten,belki ben dayanamayp 30 unda kan da baktrırım
rabbimm hepimizin gönlündekini biliyorrrr inşallah gönlümüzdekiler ve haayalını kurduklarımız bızımledee olur...
kızlar 2012 benım ıcın cok kotu geçti...bir an önce geçmesini beklıyorum...yeni yılda herşey daha guzel olucak inşallah...
rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh...
inş. hepimizin ihtiyacı var ama bakalım kimler ilk verecek güzelhaberini
bende sadece uyku hali ve kasıkta ağrı var cnım,yanı normal de hç olmayan şeyler hı bı de göğüslerm çok acıo : (ayy hadı inşallahh kuzumm varmı hiç belirtin..
bende sadece uyku hali ve kasıkta ağrı var cnım,yanı normal de hç olmayan şeyler hı bı de göğüslerm çok acıo : (
aralık 5 adetm cnım,30 unda kanda baktırırsam 5 gün öncesnde baktrmşm olcm varsa da yoksa da çkar zaten..senin gününe daha vardı hatırlıyorum yanılırsam diye korkuyorum insan gerçekten dayanamıyor heyecanlı bekleyiş bazen sonu hüsran olsada
aralık 5 adetm cnım,30 unda kanda baktırırsam 5 gün öncesnde baktrmşm olcm varsa da yoksa da çkar zaten..
bende sadece uyku hali ve kasıkta ağrı var cnım,yanı normal de hç olmayan şeyler hı bı de göğüslerm çok acıo : (
evet canım ilk,ya bütün belirtilerı geçtm karnım da batmalar var,özellikle fazla yoruldugum da ağrıo.
oo canımm süper yaa senden umutluyuz o zaman bu ay...hadi bakalım inşallah hamilesindir kuzwum...
kızlar bide diger konularda parmak yöntemiyle gebelık ogrenılıyomuş..adete 1-2 gün kala parmagınızı vajınaya hafıf sokuyormussunuz yumusaksa hamıle sertse adet olunuyomuş...hiç duydunuzmu...
oo canımm süper yaa senden umutluyuz o zaman bu ay...hadi bakalım inşallah hamilesindir kuzum...
kızlar bide diger konularda parmak yöntemiyle gebelık ogrenılıyomuş..adete 1-2 gün kala parmagınızı vajınaya hafıf sokuyormussunuz yumusaksa hamıle sertse adet olunuyomuş...hiç duydunuzmu...
umut değl de ağrılar düşündürüo dyelm,yoksa negatife ve kırmızılara daha çok hazırlıklıym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?