ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inşallahhh kızlarr 2013 e kadarrr hepimizz hamile kalıcazzzzzz işteeee o kadarrrrrrrrr

rabbimm hepimizin gönlündekini biliyorrrr inşallah gönlümüzdekiler ve haayalını kurduklarımız bızımledee olur...

kızlar 2012 benım ıcın cok kotu geçti...bir an önce geçmesini beklıyorum...yeni yılda herşey daha guzel olucak inşallah...
rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh...

yakında herkes birer birek hber vermeye başlıcak zten,belki ben dayanamayp 30 unda kan da baktrırım

senin gününe daha vardı hatırlıyorum yanılırsam diye korkuyorum insan gerçekten dayanamıyor heyecanlı bekleyiş bazen sonu hüsran olsada

amiiin hepimizin bu güzel duyguya ihtiyacı var

senin gününe daha vardı hatırlıyorum yanılırsam diye korkuyorum insan gerçekten dayanamıyor heyecanlı bekleyiş bazen sonu hüsran olsada
aralık 5 adetm cnım,30 unda kanda baktırırsam 5 gün öncesnde baktrmşm olcm varsa da yoksa da çkar zaten..

bende sadece uyku hali ve kasıkta ağrı var cnım,yanı normal de hç olmayan şeyler hı bı de göğüslerm çok acıo : (

oo canımm süper yaa senden umutluyuz o zaman bu ay...hadi bakalım inşallah hamilesindir kuzum...

kızlar bide diger konularda parmak yöntemiyle gebelık ogrenılıyomuş..adete 1-2 gün kala parmagınızı vajınaya hafıf sokuyormussunuz yumusaksa hamıle sertse adet olunuyomuş...hiç duydunuzmu...

bir sağlıkcı olarak öyle bşey olmycağnı düşùnüyorm kzlar,bna inanın ; )

hiç duymadım yapıpta doğruluyan varmı bu arada çok ilginç vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…