kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım
canım yazdıgım mesajlar gıtmıyodu bende bastıkca gıtmedı meger nette sorun varmış
kızlar ben geldimm..adete son 9 gün : ) geri sayıma başladım..
kızlar ben geldimm..adete son 9 gün : ) geri sayıma başladım..
benimde 12 gün kaldı hadi hayırlısı
slm, bu günler ne kadar yavaş ilerliyo ya saymamaya çalışıyorum ama daha iğne olalı 10 gün bile olmamış beklemek ne kadar zor
as canım şafak sayıyoruz zatn birgün tezkereyi alırız
ben ikisinide sayıyorum işim ne zaten adetimin kaçıncı günündeyim, iğne olalı kaç gün oldu diye
hepimiz dayanamayıp test alıyoruz sonuç hüsran bu ay farklılık yapcam 5 gün geçmeden almıycam tabi dayana bilirsem
evet ya bitmek bilmiyo şafak birde benim adet döngüm çok uzun 33 veya 37 arası hiç bitmiyo şöyle 28 günde bir olsaydım nerde
hepimiz dayanamayıp test alıyoruz sonuç hüsran bu ay farklılık yapcam 5 gün geçmeden almıycam tabi dayana bilirsem
benim günüm hiç geçmediği için ben hiç almıyorum. eğer geçicekse hamileysem geçsin zaten, boşu boşuna o kadar beklemek çok kötü sonu hüsran olunca
ben ikisinide sayıyorum işim ne zaten adetimin kaçıncı günündeyim, iğne olalı kaç gün oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?