ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

dediğiniz gibi inşllh olur tek yumurta ama geçen ay hiç yoktu en azından bu ay var diyorum şükürr:ssz:

bbz canm sen ne yaptın 2.aşılama olacak mı bu ay

bunada şükürler olsun inş.tek yumurtanla hamile kalırsın canım aşılamadn sonra bende kist oluşmş doğm kontrol hapı kullanıyorum regl olursam aşılama değilde ovitrelle vuracam

merhabalar ben de sizlerdenim 1 yıldır ilk başlarda klomen tedavisi gördüm.vücut ona bağışıklık kazanınca menogon, gonal f tedavisi başladık.bir kaç ara versemde 1 yılı doldurdum bu süreçte. 2 kimyasal gebeliğim var malesef. Pko hastasıyım. hamile kalabildiğim için aşılama fln denemek istemedi henüz doktorum.

bu ay yine gonal f + ovitrelle kullandım. bugün 15.gün henüz bir belirti yok. 2 gün önce betahcg 1.84 çıktı.eğer regl olamassam cuma günü tekrar yaptırıcam geç döllenme ihtimali olabiliyormuş. genelde benim betahcg hep 0.3 civarı çıkardı busefer yüksek çıkınca umutlandım ama zor bir ihtimal.

hepimiz için hayırlısı olsun...

merhabalar ben de sizlerdenim 1 yıldır ilk başlarda klomen tedavisi gördüm.vücut ona bağışıklık kazanınca menogon, gonal f tedavisi başladık.bir kaç ara versemde 1 yılı doldurdum bu süreçte. 2 kimyasal gebeliğim var malesef. Pko hastasıyım. hamile kalabildiğim için aşılama fln denemek istemedi henüz doktorum.

bu ay yine gonal f + ovitrelle kullandım. bugün 15.gün henüz bir belirti yok. 2 gün önce betahcg 1.84 çıktı.eğer regl olamassam cuma günü tekrar yaptırıcam geç döllenme ihtimali olabiliyormuş. genelde benim betahcg hep 0.3 civarı çıkardı busefer yüksek çıkınca umutlandım ama zor bir ihtimal.

hepimiz için hayırlısı olsun...

mrb canım inş.güzl habrler verirsin kaç kez klomn kullandın ki bu arada hiç değerlerden anlamıyorum ama inş.yükselr

kızlaaaarrrrrr yoksunuz ayşegül birsen alime hatice nuray pelin pınarrr asyaa veee diğer kızlarrrr

kızlaaaarrrrrr yoksunuz ayşegül birsen alime hatice nuray pelin pınarrr asyaa veee diğer kızlarrrr

burdayım canım bugun gezmeye gıttım sabah kımse yoktu sımdıde dırek mutfaga gırdım yemek yapıyorum benım akıntım cogaldı elı kulagında kırmızıların:37:

ben 3 ay sadece klomen kullandım.bunlardan ilkinde 1 tane 20mm yumurta olşumuştu. sonraki 2 ay hiç tepki vermedi vücut. sonra menogona geçtim 4 ay klomen+monogon la yumurta geliştirdik bazı aylar 5 bazı aylar 1-2 yumurta oldu. sadece tekinde hamile kaldım ama kimyasaldı neyazıkki.bu ay gonal-f denedik klomen hiç içmedim. ama vücudum hemen direnç gösteriyo gittikçe zorlaşıyor yumurta büyütmek.rezervler maşallah tarla gibi ama büyümüolar kolay kolay

dr.kafadan kontakmı insan hastasına öyle dermi canım merak etme tıpta imkansız dedikleri insanlar bile hamile kalıyo sen canını sıkma allah büyük ne malum yumurtaların birgünde tam büyümesin yada küçük halde olmasına rağmn hamile kalmayasın banada kisti engel olarak sunuyolar ben inanmıyorum yaradan istesin oyeter o herşekil olurr

zaten bana bişey demedi hep Allah Kerimdir diyo ama görümceme bi kere demiş o bana söylememiş üzülmiyim diye ikinci kez duyunca görümcem banada söyledi yıkıldım öyle dediğini duyunca bende sizlerden güç aldım buraya gelmeden önce sadece ben bu dertteyim zannediyodum ama şimdi görüyorum benim gibi olup hamile kalanlar çok diye bende ümitlenmiştim bu duyduğum bitirdi dün beni ama ben Rabbime inanıyorum bizi mahçup mahrum mahzun etmeyecek..

ben 3 ay sadece klomen kullandım.bunlardan ilkinde 1 tane 20mm yumurta olşumuştu. sonraki 2 ay hiç tepki vermedi vücut. sonra menogona geçtim 4 ay klomen+monogon la yumurta geliştirdik bazı aylar 5 bazı aylar 1-2 yumurta oldu. sadece tekinde hamile kaldım ama kimyasaldı neyazıkki.bu ay gonal-f denedik klomen hiç içmedim. ama vücudum hemen direnç gösteriyo gittikçe zorlaşıyor yumurta büyütmek.rezervler maşallah tarla gibi ama büyümüolar kolay kolay

canım benim seninde görülmeyecek kadar küçük mü iğne yemeden önce bide kaç tane gonal yedikten sonra büyüdü

kızlar yaa çok moralim bozuk dün ağlamaktan içim dışıma çıktı doktorum benim için hamile kalması biraz zor demiş neden böyle dediğini anlamadım benim yüzüme bu şekilde söylemiyo çok çok üzüldüm duyunca bu ay 150 mg lık gonal yedim 11 tane iki yumurta oluştu 18 mm lik 2. tedavi ayımız bu kötü bi gidiş hat mı benim yumurtalıklarım çok çok küçükmüş çocuk tutmazmış falan filan ben Allahıma inanıyorum beni ve benim gibi canı gönülden isteyenleri boynu bükük bırakmıycak ama yinede doktorun böyle düşünmesi moralimi çok çok bozdu sizler ne diyosunuz canlarım yaaa

canımya üzülme rabbim dilerse herşekilde olur ayrıca başka bi topikte bi arkadaş aylarca tedavi görmüş ve sonunda sadece bi tane yumurtası oluşmuş ve 17mm ve o ay o yumurtayla hamile kalmış.yani nasip olacağı varsa olur.buarada benimde tadavide 2.ayım geçen ay sereohone kullandım bi yumurtam oluştu gayatte iyiydi çatlatma iğnem yapıldı ama maalesef olmadı buayda klomen verdi doktor kullandım 14.gün kontrole gittim bi yumurtam varmış oda 13 mm yani benimde gelişmemiş bu ay üzgünüm ama yinede nasipte varsa olur diyorum.

canımya üzülme rabbim dilerse herşekilde olur ayrıca başka bi topikte bi arkadaş aylarca tedavi görmüş ve sonunda sadece bi tane yumurtası oluşmuş ve 17mm ve o ay o yumurtayla hamile kalmış.yani nasip olacağı varsa olur.buarada benimde tadavide 2.ayım geçen ay sereohone kullandım bi yumurtam oluştu gayatte iyiydi çatlatma iğnem yapıldı ama maalesef olmadı buayda klomen verdi doktor kullandım 14.gün kontrole gittim bi yumurtam varmış oda 13 mm yani benimde gelişmemiş bu ay üzgünüm ama yinede nasipte varsa olur diyorum.

inşAllah canım benim inşAllah en yakın zamanda Mevlam bizide sevindiricek bütün dünya bir araya gelse olmaz dese ben Rabbime güveniyorum O sağlıklı hayırlı bebişler vericek bizlerede inşAllah

zaten bana bişey demedi hep Allah Kerimdir diyo ama görümceme bi kere demiş o bana söylememiş üzülmiyim diye ikinci kez duyunca görümcem banada söyledi yıkıldım öyle dediğini duyunca bende sizlerden güç aldım buraya gelmeden önce sadece ben bu dertteyim zannediyodum ama şimdi görüyorum benim gibi olup hamile kalanlar çok diye bende ümitlenmiştim bu duyduğum bitirdi dün beni ama ben Rabbime inanıyorum bizi mahçup mahrum mahzun etmeyecek..

evet canım rabbim istedimi olur gerisi söz misali kalır inş.bizlerde hamile kalırız rabbim tedavilerimizi boşa çıkartmasın inş.

kızlar baska b topikte okudum kadın yumurtlama gununde spermlerı temız bardak gıbı bışeyın içine almıslar enjektörle çektırmışler spermlerı sonra kadın ayaklarını kaldırmış spermlerı enjektörle tek seferde içeri boşaltmış ve bu şekılde hamıle kalmış bı kac kışıye daha söylemış onlarda bu yöntemle hamıe kalmış ne dersınız olurmu

kızlar baska b topikte okudum kadın yumurtlama gununde spermlerı temız bardak gıbı bışeyın içine almıslar enjektörle çektırmışler spermlerı sonra kadın ayaklarını kaldırmış spermlerı enjektörle tek seferde içeri boşaltmış ve bu şekılde hamıle kalmış bı kac kışıye daha söylemış onlarda bu yöntemle hamıe kalmış ne dersınız olurmu

sonuçta aynı şey degıl mı ıkısı de ıcıne kadar gırıyor zaten sırınga da aynı ne kdar gırıcek sonucta?

sonuçta aynı şey degıl mı ıkısı de ıcıne kadar gırıyor zaten sırınga da aynı ne kdar gırıcek sonucta?

canım yazan benım dusunuldugu kadar basıt amac ıcın degıl yanı sadece ılerı gıtsın dıye degıl normal pozısyonda spermler dısarı ıllakı akıyor yada ılıskı esnasında cıkıyor yastıkta koysan sıvılastıgında cıkıyor yontemımı detaylı okuyabılsen mantıgını daha ıyı kavrayabılırsın canım.paylasayım yazımı belkı bırıne bı faydası dokunur sevgılerle..:34:

Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.

bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı :(
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.

eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.:49::49:

Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.

Back
X