ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

öle canım da herşey bı vesıle degılmı zaten nedensız sebepsız bışey olmazkı hayatta

bi kez dedim saçma geldi dahada ısrar etmedim allah istemiyoki vermiyor bekliyelim o isteyince verir diyo vala o yuzden inanamazzda böyle şeylere

öle canım da herşey bı vesıle degılmı zaten nedensız sebepsız bışey olmazkı hayatta

iyiyim canım sen nasılsın bugun sol tarafımda bıraz agrı var ya akşam esıme sılkelettırırken sağ tarafım cok acıyodu inşalah catlıyodur ya
bende iyiyim inşallah canım ya bari sen tuttursanda sevinsek

ya canım yere yattım ayaklarımdan tutup esım silkeldı kendını sıkarsan cııkıyo ben sıkmadım daha önce basıma gelmıştı sıkınca bırazı çıkmıştı 3 ,5 dk sılkeledı esım ayaklarmı dıktım 1,5 2 saate yakın yattım sonra kaktım duşumu aldım kalkınca su gıbı cıkıyo ama sperm görunmuyo

benim eşimde olumlu baktı bu silkeleme işine bizde deniycez bakalım ama önceden prova yapayım diyorum :9:

ya kızlar hamılelık psikolojısıne kapıldım ya neden öle oldu bılmıyom kendımı bu ay çok kaptırdım hamıleymışım gıbı hıssedıyorum kendımı ya:44:

bende iyiyim inşallah canım ya bari sen tuttursanda sevinsek

benim eşimde olumlu baktı bu silkeleme işine bizde deniycez bakalım ama önceden prova yapayım diyorum :9:

canım şu hamile kalanları göstersene belki o zaman ikna olur

sendemi canım bak şimdi kıskandımmmm kız siz deneyin tuturursanz kız denerimmm sizdede ne biçim dil var kocalarınız kabul ediyor
emınım bır gun senınkıde anlayacaktır canım ya boşver takma herşey olacagına varıo:34:
evet canım doğru söylüyosun

sendemi canım bak şimdi kıskandımmmm kız siz deneyin tuturursanz kız denerimmm sizdede ne biçim dil var kocalarınız kabul ediyor

dur bakalım canım bızde tutturursak tekrardan söylersın esıne bu arada romanadakı ilacı naptın:34:

ya kızlar hamılelık psikolojısıne kapıldım ya neden öle oldu bılmıyom kendımı bu ay çok kaptırdım hamıleymışım gıbı hıssedıyorum kendımı ya:44:

bende her tedaviye başladığımda aynı duyguyu hissediyorum.. çatlatma iğnemi vurulayım başlarım gene, belkide o yüzden adet olunca bu kadar yıkılıyoruz

uğraşmadımki hiç ben gülerek anlattım oda "mantıklı deneyelim" dedi:1: senin kocan sertmi biraz canım

bende her tedaviye başladığımda aynı duyguyu hissediyorum.. çatlatma iğnemi vurulayım başlarım gene, belkide o yüzden adet olunca bu kadar yıkılıyoruz

hacııııı yaa haklısın iğne yapıldımı başlıyo olacak diye tabiii amaaa şu varki benim yıkılma sebebim farklı gördüğüm insanlr gibi ya benimde olmasa hiç bi zamn diye beni yıpratan bu

hacııııı yaa haklısın iğne yapıldımı başlıyo olacak diye tabiii amaaa şu varki benim yıkılma sebebim farklı gördüğüm insanlr gibi ya benimde olmasa hiç bi zamn diye beni yıpratan bu

evet ya ümidimi yitirmiyorum ama öbür taraftan ya hiç anne olamazsam korkusu çok kötü

Back
X