Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kez dedim saçma geldi dahada ısrar etmedim allah istemiyoki vermiyor bekliyelim o isteyince verir diyo vala o yuzden inanamazzda böyle şeylere
öle canım da herşey bı vesıle degılmı zaten nedensız sebepsız bışey olmazkı hayatta
oda onun düşüncesi gıcık oluyorum zaten böyle dedğinde artk alıştımda onaaaa
bazen esımde o şekılde duşunuyo ama ben anlatınca hayatımızdan örnek verınce hak verıyo bana haklısın dıe
bende iyiyim inşallah canım ya bari sen tuttursanda sevinsekiyiyim canım sen nasılsın bugun sol tarafımda bıraz agrı var ya akşam esıme sılkelettırırken sağ tarafım cok acıyodu inşalah catlıyodur ya
ya canım yere yattım ayaklarımdan tutup esım silkeldı kendını sıkarsan cııkıyo ben sıkmadım daha önce basıma gelmıştı sıkınca bırazı çıkmıştı 3 ,5 dk sılkeledı esım ayaklarmı dıktım 1,5 2 saate yakın yattım sonra kaktım duşumu aldım kalkınca su gıbı cıkıyo ama sperm görunmuyo
bi kez dedim konu kapandı artık açmamda zaten seninkini sende o tatlı dil varken kız tabiki ikna edersin
bende iyiyim inşallah canım ya bari sen tuttursanda sevinsek
benim eşimde olumlu baktı bu silkeleme işine bizde deniycez bakalım ama önceden prova yapayım diyorum![]()
canım şu hamile kalanları göstersene belki o zaman ikna olur
evet canım doğru söylüyosunemınım bır gun senınkıde anlayacaktır canım ya boşver takma herşey olacagına varıo![]()
vala bilmemki ne söylesemki kız bakarsın tuturursun bu ay neden olmsınya kızlar hamılelık psikolojısıne kapıldım ya neden öle oldu bılmıyom kendımı bu ay çok kaptırdım hamıleymışım gıbı hıssedıyorum kendımı ya:44:
sendemi canım bak şimdi kıskandımmmm kız siz deneyin tuturursanz kız denerimmm sizdede ne biçim dil var kocalarınız kabul ediyor
evet canım doğru söylüyosun
ya kızlar hamılelık psikolojısıne kapıldım ya neden öle oldu bılmıyom kendımı bu ay çok kaptırdım hamıleymışım gıbı hıssedıyorum kendımı ya:44:
bende her tedaviye başladığımda aynı duyguyu hissediyorum.. çatlatma iğnemi vurulayım başlarım gene, belkide o yüzden adet olunca bu kadar yıkılıyoruz
dur bakalım canım bızde tutturursak tekrardan söylersın esıne bu arada romanadakı ilacı naptın![]()
sendemi canım bak şimdi kıskandımmmm kız siz deneyin tuturursanz kız denerimmm sizdede ne biçim dil var kocalarınız kabul ediyor
evet canım doğru söylüyosun
bende her tedaviye başladığımda aynı duyguyu hissediyorum.. çatlatma iğnemi vurulayım başlarım gene, belkide o yüzden adet olunca bu kadar yıkılıyoruz
duydunmu onu ayşegül ya bizim kızlar biliyodu ismini okuyan yazsın birde kaç kişi isterse ona göre getirtecem
hacııııı yaa haklısın iğne yapıldımı başlıyo olacak diye tabiii amaaa şu varki benim yıkılma sebebim farklı gördüğüm insanlr gibi ya benimde olmasa hiç bi zamn diye beni yıpratan bu