anlaım canım varmı belirtiler sende
canım endomtroizs kendini bazen göstermiyebiliyo bazen kistler görüntü olarak duman şeklini düşün öyle olabiliyo dr.kim hangi hastane bende istanbuldaym canım bende endometriozis var
göğüs ağrısı dışında hiç belirtim yok.ilk defa böyle ağrıyor ama.. özellikle yanları
senin sorunun neydi canım ?
ne kadar süredir evlisin ?
canım senin iğneden sonra kaçıncı günün benim bugün 17. gün sende adet sancısı gibi belinde karnında sancılar oluyomu ben 4 gündür çekiyorum ama olmadı daha bide göğsümün sadece ucunda ağrı var 19. gün bile adet olanları okudumo yüzden test yapmıyorum
bugün iğneden sonraki tam 13.günüm.
adet sancısı gibi sancım çok var canım.her iki yumurtalığıma özellikle rahimin içine ağrı giriyor.
bana doktorum 14-15.gün test yaparsın demişti.iğneden sonraki ilk günler iğnenin etkisiyle pozitif çıkar diye okumuştum.kendimi tatmin etmek için ve pozitifi görmek için bende 9.günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı.demekki iğnedeki hormonun etkisi bende 9.güne kadar atılmıştı.bence sende bu zamana kadar adet olmadıysan kesin hamilesindir.test yapsana.ben senin yerinde olsaydım şimdiye evi labaratuvara çevirirdim.
canım 1 senedir sürekli test yaptım tek çizgi görünce moralim bozulyo yine tek çizgi görürsem diye yapmıyorum korkuyorum test yapmaya.bel ağrın var mı peki?kanda ne zaman baktıracaksın
bence yapmalısın canım.hatta şuanda evde hazırda test varsa hemen yap.benim içimden hamilesin geçiyor.bende 6 senedir hep tek çizgi görüyordum
bel ağrım yok canım.ben doğru düzgün adet olmadığım için adet sancısı bel ağrısı pek bilmiyorum
kanda yarın baktırcam.
bugün eczanenin önünden geçtim kendimi zor tuttum test almamak için:))canım senin baya olmuş tedaviye yeni mi başlamıştın.inşallah kandada kesinleşir sağlıkla kucağına alırsın.
kılzlar doktor anestezili yaptırmak istedim ama aç gel falan bır sey demedı normalde 8 saat oncesı ac gidiliyor yaa.off vazgecsem de anestezisiz mı yptırsam cok acır mı yaa??lutfen yardım
yeni arkadaşlarda gelmiş ne güzel hoş gelmişler
kızlar bu gün doktora gittim yine klomen verdi son tedavimmiş klomenle sonra iğnelere geçermiş 800 bulur dedi napcaz bilmiyorum yaaa ben oğluma pregnly çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım artık pregnly bulunmuyor eşim gettirtmiş birtane 5000 lik hamile kaldığımda 2 tane yaptırmıştım birtane 5000 lik pregnly yetermi bilgisi olan varmı
canım ben geçen ay 5. 11 ve 12. gün gittim sadece bir defa ödedim aslında denk geliyor.benimde koldan oldu hatta iğneyi yapana sordum farkedermi diye yok dedi.ama bu sefer gittiğimde soracam doktora.seninde bugün randevün vardı bakalım ne diycek.ya ben korkmaya başladım kist yaptıysa ondan mı adet olmuyorum.beni 21. gün kontrole çağırmadı çatlayıp çatlamadığına bakılmadı yani
göğüs ağrısı dışında hiç belirtim yok.ilk defa böyle ağrıyor ama.. özellikle yanları
senin sorunun neydi canım ?
ne kadar süredir evlisin ?
hımm anladım canım.bilmiyordum :44:
pendik bölge hastanesi ------------ op.dr.mustafa özbek.
hem psikolog hem doktor gibi.
canım senin iğneden sonra kaçıncı günün benim bugün 17. gün sende adet sancısı gibi belinde karnında sancılar oluyomu ben 4 gündür çekiyorum ama olmadı daha bide göğsümün sadece ucunda ağrı var 19. gün bile adet olanları okudumo yüzden test yapmıyorum
dr.deseydin ben istemezmiydim hamile olarak gelmeyi şu ilaçlara verdiğim parayı çocuğuma harcamayı kızzzz sonra patlat bir şarkı batsın bu dünya bitsin bu rüyaaagünaydın hanımlar...
doktor bi sorun yok dedi..niye hastalanıp geldin dedi hamile gel demişti:)elimde olsa ahh ahhh...serophone verdi gene iğne için 3 ay ilaç tedavisi şartı varmış..yoksa rapor alınamıyormuş zaten yumurtalarda bi problem yoktu dedi kan verdim 10 gün sonra da gidicez o zamana eşimin tahlillerini de istedi bakalım hayırlısı olur inşallah...senin günlerin iyiyimiş cnm benim ki ücretli güne denk geliyo genelde12 sonra falan gel diyo bi bu sefer erken gidicem iğne vurulmak için...inşallah hamilesindir test falan yapmadın mı..
kılzlar doktor anestezili yaptırmak istedim ama aç gel falan bır sey demedı normalde 8 saat oncesı ac gidiliyor yaa.off vazgecsem de anestezisiz mı yptırsam cok acır mı yaa??lutfen yardım
günaydın hanımlar...
doktor bi sorun yok dedi..niye hastalanıp geldin dedi hamile gel demişti:)elimde olsa ahh ahhh...serophone verdi gene iğne için 3 ay ilaç tedavisi şartı varmış..yoksa rapor alınamıyormuş zaten yumurtalarda bi problem yoktu dedi kan verdim 10 gün sonra da gidicez o zamana eşimin tahlillerini de istedi bakalım hayırlısı olur inşallah...senin günlerin iyiyimiş cnm benim ki ücretli güne denk geliyo genelde12 sonra falan gel diyo bi bu sefer erken gidicem iğne vurulmak için...inşallah hamilesindir test falan yapmadın mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?