ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağol canım..yukarıda da yazdıgım gıbı bende de 6 cmlık olmuştu hemen d.k. hapından sonra kayboldu erıdı gıttı..hanhı ılacı verdı sana bana y...n vermişti..bu ay dinlen bıraz kafanı rahat bırak tatlım hstalanana kadarda gıtmıycen zaten doktora..herkesin öyle çeşit çeşit sıkıntısı var..zaten ne gelıyorsa basımıza sıkıntı stresten gelıyor o yuzden sen ıcınnı ferah tut tatlım..

evet enazından buay rahatım doktor stresim yok.banada d.h hapı ola...ta diye bi hap hani şöyle tablette günler sırayla yazıyoya ondan.bide soğan suyu yapıcam tabi.

evet enazından buay rahatım doktor stresim yok.banada d.h hapı ola...ta diye bi hap hani şöyle tablette günler sırayla yazıyoya ondan.bide soğan suyu yapıcam tabi.

anladım canım sana başka bı hap vermiş..bnim kullandıgımdad gunler sırasıyla yazıyordu

evet canım gittim yarın yine gidecem hiç hevesim yok ondan yazmadım buraya sen ne yaptın ilişki günlerin bittimi dün yoktun

ne dedı canım doktor dun evde degıldımm canım ya gezmeye gıtmıştım evet bıttı gunler ama sılkeletırkn kasık agrım cok oldu ya

canım benım sat 23 subat bat 24 mart 2. denemedekı gelısmemıs yumurta yuzunden ara verdık bu ayy

ne dedı canım doktor dun evde degıldımm canım ya gezmeye gıtmıştım evet bıttı gunler ama sılkeletırkn kasık agrım cok oldu ya

ohhh ne güzel gezin tozun kıskaniiiimmmm iki tane yumurtam var şimdilik biri 11mmdiğeri 12mm bakalım sabitmi kalacaklar yoksa büyüyeceklermi silkeletrken gülüyonuzmu

ohhh ne güzel gezin tozun kıskaniiiimmmm iki tane yumurtam var şimdilik biri 11mmdiğeri 12mm bakalım sabitmi kalacaklar yoksa büyüyeceklermi silkeletrken gülüyonuzmu

kacıncı gunundu canım evet ya guluyoruz inşallah catlamıştır ya

kızlarr bu ay hayıt suyuna baslıcam hazır ara vermısken.kullanan varmı aranızda nasıl kullanılıyo bılıyomusunuz

kızlarr bu ay hayıt suyuna baslıcam hazır ara vermısken.kullanan varmı aranızda nasıl kullanılıyo bılıyomusunuz

bır bardak suya bır tatlı kasıgı hayıt tohumu koyuyosun kaynayan suya ben bı kac dkda öle kaynatıyorum bıraz demleyıp içiyorum gunde bır bardak

bır bardak suya bır tatlı kasıgı hayıt tohumu koyuyosun kaynayan suya ben bı kac dkda öle kaynatıyorum bıraz demleyıp içiyorum gunde bır bardak

pekı adetın kacıncı gunu baslamak gerekıyo kac gun ıcılıyo bugun benım 4. gunum yarın baslasam olurmu acaba

pekı adetın kacıncı gunu baslamak gerekıyo kac gun ıcılıyo bugun benım 4. gunum yarın baslasam olurmu acaba

bende 4. gunu baslamıştım olur canım ya bana tavsıye edenler hergun adet olana kadar içmişler daha dogrusu 2 ay içmişler ara vermeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…