ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende 4. gunu baslamıştım olur canım ya bana tavsıye edenler hergun adet olana kadar içmişler daha dogrusu 2 ay içmişler ara vermeden

bende ayşegül sayesinde başladım hayıt suyuna inş.faydasını görürüz

kızlar ınsallah faydasını goruruz ben cok sıkıldım 3 aydır tedavıye basladıgımdan berı basıma gelmeyen kalmadı tam toparlanıyorum derken basıma bu cıktı bıde:14::14::14:

doktorunun yaklaşımını hiç beyenmedim canım.hep varsayımlarla konuşuyor o zaman.pco ve endometriosis çok farklı.ikisini ayırt etmek zor olmasa gerek.:44:
istanbulda isen benim doktorumu tavsiye ederim.pco da uzman doktor.
canm ağrıdayım ben:)evet çikolata kistinden şüphe etti ama bişe testi yapılıyor bildiğim kadarıyla gerek yok dedi...kanallarımı hiç anlamadım zaten:S
kılzlar doktor anestezili yaptırmak istedim ama aç gel falan bır sey demedı normalde 8 saat oncesı ac gidiliyor yaa.off vazgecsem de anestezisiz mı yptırsam cok acır mı yaa??lutfen yardım
canım anestezi olmadan yaptırdım yazın benim normal adet sancımın yanından bile geçmez ya ben alışkın olduğumdan hiç gerekli görmüyorum anesteziyi
selam esmer bombişş:54:....yavruş yollıyım ayıp edıyorsun...bahar gelıyor az kaldı canım karlar gıdr oradanda..bu arada nazaramı geldık ne bugun hava kapalı...:1:

amin canım inşallah..walla bende pek tüp bebek hakkında bişey bılmıyordum bende araştırıyorum 4-5 mılyar arası değişiyor sanırım..tabı daha donanımlı yerler bıraz daha kazık sanırsam..o kadar para verıpte olumsuz sonuc almaktanda korkuyorum o yuzden onca çabaya olumlu sonuç alabılecegım ıyı bır yer olsun ıstıyorum..şu sıralar bende rabbıme hakkımda hayırlısıysa tüp bebek yaptırıyım olumsuz olucaksa karşıma bısey cıkar tüp bebek tedavısıne başlamıyım dıye dua edıyorum..çünkü tüp bebek tedavısınde umutlar daha yuksek...psikolojımınde bozulmasından korkuyorum..walla hem madden hem manen çok zor allahım yardımcımız olsun inşallah...

ewt canım yaa ben ctesı sen pzar evlenmişsin:16:

sağol kuzucum araştırmalar için..inşallah hıc bırımıze gerek kalmadan süpriz yapıp gelır bebişler..
:31:

canım hoşgeldin aramıza
:16:...bende seının gıbıyım beımde sol tüp kapalı..doktor kapalı olan tüp açık olana salgı gonderıyor o yuzden olmuyor olabılır dedi..ay ne zormuş tek tüplü olmak..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tedavınde canım..

​tatlım sanırım o ıkı kanal ıcınde geçerli..tek kanal açık olunca aşılama aranıyor..
:16:teşekkürler bebeğim :) para biriktirelim yaza kadar hepimiz sonra ayrı bir topik açıp tüp bebek sürecimizi yazarız artıkın:)

kızlar ınsallah faydasını goruruz ben cok sıkıldım 3 aydır tedavıye basladıgımdan berı basıma gelmeyen kalmadı tam toparlanıyorum derken basıma bu cıktı bıde:14::14::14:

canmmm ilaçların etkisiyle olabiliyor o ağrıda yapıyordur sende:ssz:

valla canım faydası var gıbı söyle anlatayım 12. gunum e2 tahlılı istedı doktorum her zzamn 600lerde cıkıyodu bu ay 849 çıktı 3 tane 18 mm kalıteı yumurtam olmuş tahlıl sonucum cok yuksek oldugundan hemen ovıtrelleyı vurdu doktorum inşallah sızde faydasını görursunuz bu arada bu kadar üzme kendını tedavıye daha yenı başladın bız 1,5 senedır tedavı göruyoruz bunada şükür kı bı sorunlarımız yok

kızlar bişe sorcam devlet hastanesinde esra hanımın tayinin çıkması nedeniyle tekrar özel polikiliniğe gitmeye başladım çünkü devlet hastahanesindeki diğer doktor sonuçlara sadece bakıp olur olur merak etme demekle yetindi...şimdi bu özel yerde aşılama yaptırsam kabul oluyor mu devlette mi yaptırmam lazım illa

kızlar bişe sorcam devlet hastanesinde esra hanımın tayinin çıkması nedeniyle tekrar özel polikiliniğe gitmeye başladım çünkü devlet hastahanesindeki diğer doktor sonuçlara sadece bakıp olur olur merak etme demekle yetindi...şimdi bu özel yerde aşılama yaptırsam kabul oluyor mu devlette mi yaptırmam lazım illa

olur tabi canım özel parasına bakar

özelde yaptır istersen canım devlet hastanelerınde fazla ilgilenmıyorlar tabı maddıyatada bakar bıraz

Son düzenleme:
teşekkürer canlar ne bilim bi kaç yerde okumuştum polikilinikleri kabul etmiyorlar diye:( hastahane değil ya o yüzden kafamı kurcaladı işte

kız istersen hiç ilaç tedavside görme özele git mesela direk tüp bebek iste o bile sorun değil polikilinikleri oyle geçersiz sayamazlar

kız istersen hiç ilaç tedavside görme özele git mesela direk tüp bebek iste o bile sorun değil polikilinikleri oyle geçersiz sayamazlar

şimdide kuruntu yapıyom ya kız tüp bbekte tutar mı acep bizim bu umutsuzluk gitgide büyüyor:ssz:

canmmm ilaçların etkisiyle olabiliyor o ağrıda yapıyordur sende:ssz:

canım su an adetlıyım bı agrım yok sımdılık doktorum alısman lazım buna sık sık basımıza gelcek dedı

valla canım faydası var gıbı söyle anlatayım 12. gunum e2 tahlılı istedı doktorum her zzamn 600lerde cıkıyodu bu ay 849 çıktı 3 tane 18 mm kalıteı yumurtam olmuş tahlıl sonucum cok yuksek oldugundan hemen ovıtrelleyı vurdu doktorum inşallah sızde faydasını görursunuz bu arada bu kadar üzme kendını tedavıye daha yenı başladın bız 1,5 senedır tedavı göruyoruz bunada şükür kı bı sorunlarımız yok

canım ben normalde 2 yıl 3 aydır ugrasıyorum neler denedıysek bı sonuc alamadık.en son bu doktoruma basladım cok guvenıyorum ve zatende uyguladıgı tedavının ılk ayında hamıle kaldım.benım normalde zaten yumurtalıklarım hemen cevap verıyo.ılk ay 7 gecen ay ıse 5 yumurtam oldu.ama gecen ay ovıtrelle vurulcam zaman ostorojenın yanı e2 nın yukselmesı gerekırken sureklı dusuyodu acaba omu yaptı bu durumu bılemıyorum muayeneden geldıkten sonra aklıma geldı ama bı kac gun sonra gorurum doktorumu ozaman sorcam mutlaka

canım su an adetlıyım bı agrım yok sımdılık doktorum alısman lazım buna sık sık basımıza gelcek dedı

canım ben normalde 2 yıl 3 aydır ugrasıyorum neler denedıysek bı sonuc alamadık.en son bu doktoruma basladım cok guvenıyorum ve zatende uyguladıgı tedavının ılk ayında hamıle kaldım.benım normalde zaten yumurtalıklarım hemen cevap verıyo.ılk ay 7 gecen ay ıse 5 yumurtam oldu.ama gecen ay ovıtrelle vurulcam zaman ostorojenın yanı e2 nın yukselmesı gerekırken sureklı dusuyodu acaba omu yaptı bu durumu bılemıyorum muayeneden geldıkten sonra aklıma geldı ama bı kac gun sonra gorurum doktorumu ozaman sorcam mutlaka

canım o hormonun yukselmesı gerekıyomuş yumurtlama zamanı benım 849 cıktı bu ay o da yumurta kalıtesını gösterıyomuş belkı o yuzden buyumemıştır doktorun buyumemesının nedenını söylemdımı

örnek verdim yani aşılamada dene istersen bi kaç kez heya tüp bebek sanki lurtuuş yoluymuş gibi onunda olmama ihtimali varda

off off özelde aşılamayı düşünemiyorum fiyat tavan yapacak ama napım deneyeyim diyorum yaza kadar...evet tüp bebektede tutmama olasılığı var okuyorum onarında sayfalarını çok fena ya:44:

off off özelde aşılamayı düşünemiyorum fiyat tavan yapacak ama napım deneyeyim diyorum yaza kadar...evet tüp bebektede tutmama olasılığı var okuyorum onarında sayfalarını çok fena ya:44:

aşılamayı burda 300yaptımmm iğnelrde var tabi 800falan tutar yani

canım o hormonun yukselmesı gerekıyomuş yumurtlama zamanı benım 849 cıktı bu ay o da yumurta kalıtesını gösterıyomuş belkı o yuzden buyumemıştır doktorun buyumemesının nedenını söylemdımı

ılk olcumde 333 ıkı gun sonrakı ıkıncı olcumde 306 cıktı canım.doktorumda anlam veremedı neden dustugune bırı catlamıs olsa progesteronun yukselmesı lazım dedı ama ben bu kadar kalıtelı yumurtaları rıske atamam dedı.ve verdı catlatma ıgnemı sanırım e2 degerınden kaynaklandı ama neden dustugunu bulamadı doktorum

ılk olcumde 333 ıkı gun sonrakı ıkıncı olcumde 306 cıktı canım.doktorumda anlam veremedı neden dustugune bırı catlamıs olsa progesteronun yukselmesı lazım dedı ama ben bu kadar kalıtelı yumurtaları rıske atamam dedı.ve verdı catlatma ıgnemı sanırım e2 degerınden kaynaklandı ama neden dustugunu bulamadı doktorum

anladım canım daha öncekı denemelerınde olmuşmuydu böyle bışey

Back
X