bende dün gonal-f iğnesine başladım 5 gün kullanıcam eğer yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi olucam inşalllah bir sonuç alabilirz
hayırlı olsun canım inşallah yumoşlarn büyür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün gonal-f iğnesine başladım 5 gün kullanıcam eğer yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi olucam inşalllah bir sonuç alabilirz
hayırlı olsun en guzelı regl olmazsan öle yaptırma taraftarıyım canım ama o zamana kadar bekleeyemem dersen 15.gun falan kanda bellı oluyormuş ayın kacında oldun iğnenı
hayırlı olsun canım inşallah yumoşlarn büyür
20 sinde oldum cnm.seninde inş.hayırlısıyla bu ay olur cnm.
bende 21ınde olmuştum canım
kızlar ayın 14 de iğne oldum tahmini adet tarihim bugün hafif ağrılarım var dua edin lütfennnn bu ay bebeğim gelsinnn
hım hadi hayırlısı cnm.hemen hemen ikimizinde aynı.inş. bu ay hamiş oluruz.bütün isteyenlere Rabbim nasip eder inş.sen günün geçene kadar beklicekmisin?
canım bende 2 yıldır evliyim evlendiğimden beri istiyorum ama 4 aydır tedavi görüyorum bu ay 3. denemem iğne kullanıyorum yurt dışında yaşıyorum bilgiler böyle ismimde beyza bu arada
kızlar beta hcg yaptırdım bugün..sonuç 125.50
hamileyim allaha şükür
daha adetime 2 gün var.gecikme olmadığı halde bu şekilde çıktı![]()
geçmiş olsun canım.önce tedavivni ol o şekilde hamile kalsan allah korusun daha kötü.iltihap için maydonoz kaynatıp buharına oturabilirsin.birde adetin bitince küçük beze vikis sürüp katla sonra yerleştir 5 gün yap 2-3 gün ara ver tekrar yap iltihabı temizler
kızlar beta hcg yaptırdım bugün..sonuç 125.50
hamileyim allaha şükür
daha adetime 2 gün var.gecikme olmadığı halde bu şekilde çıktı![]()
canım bıde şöyle düşün hamıle kalabıldın bebegını kaybetsende ama bak bana bır kere bıle hamıle kalamdım aylardır tedavı göruyorum her ay husranla bıttı sonu keşke o guzel duyguyu bende tadabılseydım![]()
arkadaşlar 2 saattir 15 dk bir idrara çıkıyorum.ve yarım saat önce sol kasığıma 5 sn kadar iğne batması gibi krapm girdi.
ve lavobaya gittim peçeteye pembe akıntı geldi.ümitlenmek istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi?
çünkü daha adetime 10 gün var.ve bugün çatlatma iğnesi vurlalı 5 gün oldu.
bebek rahime bu kadar erken yerleşir mi?
bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
canım ben geldimde inanki hiç bilgim yok o kadar çabukta yerleşmez inş.bebeğin tutunur sana