benım adettede belrtım olmuyo kı canım ya arada kasıklarıma batma oluyo o kadar olmamıştır yıne bende o şans yok kı sagol canım ya
erken ya canım oyuzden yapmıyorum bırde negatıf görmk istemyorum ya inş. olmuştur bu ay
neden kı canım ya yumurtlama zamanı olmuyomu
tamam 2 gün sonra yap olurmu kız inş.olmuştr varmı bi his sende çok azda olsa olurdu daha 2 gün önce bile hafif olurdu normaldede olmaz ama dünden beri kupkuru işte yumurtlamadımmı
valla canım bu ay ılk defa test yapmak geldı içimden ya herzamn akıntı olmayabılır canım ya cok takıyosan doktoruna gıt catlamışmı baktır için rahatlar bu arada her an cıkabılırım canım eşim gelmek uzere
kızlar ben yeni geldim. 38 yaşındayım ilk aşılama denemem ve bugün aşılamamın 8. günü bulantı kasık ağrısı ve akıntım var sanırım tutmadı dualarınızı bekliyorum. herkese bol şans diliyorum
erken ya canım oyuzden yapmıyorum bırde negatıf görmk istemyorum ya inş. olmuştur bu ay
güncelleyeyim hemen canım...
kızlar listede olmak isteyenler, tüm bilgierini yazarak söylerse eklerim...hadii gerçekten listemiz şenlensin artık....bebeklerr çoğlsınn...bu arada dualarda bu hafta son...yeni dualara başlanıcakmı ne yapılacak karar werelim..
kızlar bişi sorcam. bi süredir ağzımda sürekli tuzlu bir tat var, bazen de bu tat limon kolonyası yutmuşum gibi oluyor. Dişlerimle ilgili bi sorun dicem, kanama görünmüyor. çürüyen 20yaş dişim var sorunlu olarak.. hamilelikle ilgili tad değişikliği olduğunu duymuştum ama bu durum iğne vurulduktan sonraki 3. ya da 4.gün başladı. O kadar erken de etkilemez herhalde değil mi? bi yandan ya gebelik olursa da diş ağrıları çekersem diye korkuyorum, bi yandan acaba bi belirti mi bu diyorum..
ne ki bu böyle yaaa, ağzımın içinde limon kolonyası tadı((
yaaa keşkecanım dün halamla konşurken oda bana bazen sanki ağzımda deterjan var tadı alıyorum ağzım köpük dolu hissediyorum bazende sanki iki üç kilo şeker yemişim gibi ağzım acayip tatlı oluyo demişti şookkk olmuştum senin içinde neden olmasın
canım ben daha önce yazdım sen yoktun görmedin herhalde iğne tarihim 28 şubat klomenide 4 yap canım
canim beni de listeye eklermisin acaba
yas 31
ilk klomen ve ovitrelle
sat 8 subat bat 8 mart
ovitrelle 21 subat
5 yildir bebek planliyoruz
simdiden tesekkur ederim.
kızlar, bilgilerimi ekler misiniz..
yaş 33
ilk denememiz..
dostinex ve serophene,
23 şubat ovitrelle
sat 11 subat
bat 13 mart
1 yildir bebek planliyoruz hayırlısı bakalım.. test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken sanırım daha
mrblar bende listede olmak istiyorum yaş 29 8 aydır bebek istiyoruz 2 yıllık evliyim 1 klomen 1 ç.iğnesi bat:20 mart
merhaba benide eklermisiniz
yaş 27 2 yıldır istiyoruz 2 klomen 1 çatlatma sat 4.2.2013 bu ay aşılamaya da geçebiliriz çatlatma da olabilir çarşamba belli olacak
bat 01.04.2013
selam kızlarr yarın doktora gideceğim bakalım büyüdüler mi ama ne batma ne başka bişe hiçbişe hissetmiyorum...bu ayda olmazsa ilaçta 5. ayı bitirmiş olacağım daha fazla ilaç içmek istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?