İğne olduktan sonramı gün sayılıyor, benim iğnem adet bittikten 3 gün sonrasına felan denk geliyor işte. Erken yumurtladım, iğnem hemen oldu. Adet tarihimi bekleyim diyordum, beklemek gerekmez mi?
canım ya 11.gündede çıkan olmuş ben şu kasık batmasına hiç anlam veremiyorum her zaman var bende kendimde onu belirti olarak saymıyorum inş.sende hamilelik belirtidr
cnm evet iğne olduktan sonraki gün başlıyosun saymaya.bence beklemek gerekmez çünkü kanda belli oluyormuş 12.gün.
Öylemi bilmiyordum, tamam canım. İnşallah pozitifleri görürüz bu ay...
tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı
kocam olmaz dedi kendimi silkelicem bendeyaniii bitek baş kalıyo sırt ve ayak hep silkeleniyyyyyyyy
merhaba kızlar moralim çok bozukbugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum
ben geldim ve gidiyorum
merhaba kızlar moralim çok bozukbugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum
cevap bile yok muzaten karnım ağrıyor, günümde adet olsam bu kadar üzülmem ama bi de 3 gün gecikme olunca insan daha fazla umutlanıyor. offfff
merhaba kızlarr nasılsınız
kimsecikler yok ortada..bende bi kaç gundur yoktum..kuzenım dogum yaptı ıkı gun ondydım bebişi bakmakta yardım ettım ona..allahım o kadar guzel bı bebısı varkı sewmeye doyamdım...gazını cıkartırkende baştan aşşaya bı guzel kustu beni hehehehe..yaa çok guzel bişey yaaa allahım bızede nasip etse ne olur...bendee istiyourumm bebeeeeeeeeeeeeekkk yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
İyi geceler. Bir saat önce çatlatma iğnesi oldum salı günü asilama var. Heyecan bastı aynı durumda olan arkadaşlar var mi. Duygularımızı pa
ylaşalım
canım benımde filmimde sol proksimal tubal oklüzyon yazıyordu..sanırım seınde sağ tüpün tııklı..kader ortagım benım..benım sol tüp senın sağ tüp offf offf bende bunalıma girdim şimdi..üzme kendini..benim bunca deemeye olmadı ama senın olur inşallah...
canım benım eşimde sorun y ok..benımde sol tüpüm kaplı sadece..ugrasıp duruyoruz olmuyor..bana tüp bebek dedi doktor bakalım o tutucakkmı..
ilacın bitmişse bugün canım kanımcada iğneni çarşambada vurmazsın cumartesi gününe kadar belki beklersin klomndi dimi
Canım serophone kullanmıştım 13 yada 14 ünlü gün gel dedi Dr bakalım hayırlısı olsun
Evet klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün kullandım. Yumurtalık takibi yapıldı.ışte bugünde igneyi yaptırdım. 22 sinde baslamistim ilacı kullanmaya. Hakkımızda hayirlisi olsun canım.
Evet ilk deneme. Günde bir tane ictim ben. Bir 18 bir 17 bir de 16 mm. Oluşmuş. Senin de ilk denemen mi canım.Aşılama ağrılı bi. İşlem mi çok merak ediyorum da
İnş. cnm son olur benimde inş. yumurtalarım iyi olur ona göre yapılacak çünkü aşılamam cnm hiç korkulacak bişey yok yani hiç ağrı olmuyo ben daha önce 3aşılama yaptırmıştım buda olursa 4 olacak
Sağol canım ya. Kafama takilmisti. Böyle senden duyunca içim rahatladı şimdi. İnşallah tutar senin de be
nim de isteyen herkesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?