bebeğim iki doktorun farklı fikirleri beni etkiedi şimdi mi yapayım incir kürünü anlamadım:S
oooo kayınpederin süpermiş valla bana kısmet olmadı öyle bir kayınpeder:))
bebeğim iki doktorun farklı fikirleri beni etkiedi şimdi mi yapayım incir kürünü anlamadım:S
oooo kayınpederin süpermiş valla bana kısmet olmadı öyle bir kayınpeder:))
kızzzzzzzz birsennnn allah canını almasın canım göster bakalım bu arada canım kayın peder veriyosa inş.uğur gtirir nedense büyük insanların uğuruna inanim tutar inş.benim çocukların ismi klomncan klomennay kız erkek senisim buldunmu
erkek doktor ıstemıyorum dıye dıyee erkege kaldık ıyımı...inşallah caınım yaa tutmazsa dıye cok korkuyorum walla...kızz ben tüp bebekle seni geçiceğim için senin isimleri koyacam benımkılere
sen tüp bebek yaptığın gibi bizdeki piknik tüpün gazını hepsini içerim diline düşmüyümm diye bebişine bebişimi dövdürtemmmm hayıllll onlar bebekimin ismiii
bebeğim adetin ilk günüyle 13. günüm ama ne zaman yumurtalarım çatlıyo hiçbir fikrim yok ilaçsız yumurtam olmadığı için vucudum garipsiyor hacıbugün adet gününle birliikte kaçıncı günün yada ne zamn yumurtluyon kız dr.iğne vermemiş ya ondan diyorum
etmezler heralde canm yoksa bunu teklllif bile etmezlerdi ederlersede öğrendiğim tek şeyi yapmanı tavsiye eediyorum sadece gül:))
sen doktorlara takılma kuzum..aynen zeynoşun dedıgı gıbı bı kac ay once hıc yumoşun yoktu sımdı ıkısı bı arada maşallah...inişallahh olucak..gunlerı ıyı dgerlendırın barı kuzucum...
walla wericcek ama sonra lafını yaparmı dıye korkmuyorda değilim...
erkek doktor ıstemıyorum dıye dıyee erkege kaldık ıyımı...inşallah caınım yaa tutmazsa dıye cok korkuyorum walla...kızz ben tüp bebekle seni geçiceğim için senin isimleri koyacam benımkılere
hahahah bişey değil senin gözünden tutmaycak bebişim canım oglum klomencanla canım kızım klomenıya..nazar etmEE erken davranan ısımlerı kaparr
bebeğim adetin ilk günüyle 13. günüm ama ne zaman yumurtalarım çatlıyo hiçbir fikrim yok ilaçsız yumurtam olmadığı için vucudum garipsiyor hacı
etmezler heralde canm yoksa bunu teklllif bile etmezlerdi ederlersede öğrendiğim tek şeyi yapmanı tavsiye eediyorum sadece gül:))
ya benm yeni gittiğimde erkek ve kocam muayenelere bile gelmiyor o yüzden(
adamcağız dinibütün göz teması kurmuyor ama alt tarafı görüyor çok entresan o doktoru öyle bklemek varya bıyyyD
bebeğim adetin ilk günüyle 13. günüm ama ne zaman yumurtalarım çatlıyo hiçbir fikrim yok ilaçsız yumurtam olmadığı için vucudum garipsiyor hacı
ya benm yeni gittiğimde erkek ve kocam muayenelere bile gelmiyor o yüzden(
adamcağız dinibütün göz teması kurmuyor ama alt tarafı görüyor çok entresan o doktoru öyle bklemek varya bıyyyD
istersen canım ye diycem bari incir ye yada bu bi kaç gün havuç ye dr. niye vermedi anlamadım nerden biliyo çatlıycak
nolamazzz onlar benim bebeklerimin ismi sanada bulurum isim yeterki çalma alma benden tüpcan ile tüpnay oldumu kızzzz
nasıl guleyım ben takıntılıyımdır takarım kafaya walla...zaten bugunde moralım bozuk bıraz..cnım faceden sormuşsun annem ıcın yazmıştım o yazıyı..benımkıde erkege karsı ama mecbur kalınca oluyor işte napalım..yanında asıstanı yerleştiriyomuş kamerayı öyle duymuştum inşallah oyledır..kadınlara acarken utancımdan oluyorum erkegın karsısında ne hale gelırım bılmem...
kız evet gözlerim çok keskindr hadi yie iyisin bebeklerin düşmz artuk kolay gelsin kocişi zehirlemedeiyi hde oldu yoks a senın gozunden bebeklerim düşüverirdi...tüpcan tamam annaştık
saat 6 da kocm gelecek laf yetıstrıyorum sıze...gıdeyım yemek hazırlayayım yoksa yemek dıye benı yıycek adam
yiyem bari bebeğim sağol bende anlamadım neden vermediğini denek oldum ben yaa
birde sence ne zaman ilişkiye girem doktor bugn ve gün aşırı dedi dedi ama henüz 17 mm:S
kıyamam ben sana allah rahmet eylesin benmde anneannem annemden öteydi geçen sene kaybettik hiç birgün anmadan geçmiyor hep aklımda ve hasret günden güne artıyor ben azalacak sanıyordum...hala mezarına gidemedim ilk gittiğimde kriz geçirdim daha da gidemedim ..neyse bunAalişmak geerek sanırım nasıl olacağını biiyorum ama
kız evet gözlerim çok keskindr hadi yie iyisin bebeklerin düşmz artuk kolay gelsin kocişi zehirlemede
dr.dediğini yap olsun kız 17mm ilede olur onu sorun yapma dene dediğini yap aslında iki yumurtan olmuş dr.iyi değerlendirseydi keşke sen yinede yap tevvekül allaha o bilir
ayy canım geçmiş gitmiş ama eminim çok zor bir durumdurr hayat sabırı öğretiyorr[/QUOT
gerçekten hayatımda yaşadığım en acı olaydı ve 2,5 senemizi aldı bizden.. ama hep dua ettim.. insanların dört duvar arasında ne yaşadığını kimseler bilmez.. 2,5 senedir herkese gülüyosun ama için kan ağlıyor.. Allah bana o kadar hayırlı bir eş verdi kionun hakkını ödeyemem ben.. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.. bitti geçti
bence testı erken yapmışsın bende 21 şubatta iğnemı olmuştum bı kacgun sonra tekrardan yap istersen daha erken cıkmayabılır
ekliyorum canım...klomenmı kullandın yıne bu ay..git bakalım ınsallah yumoşlar kocaman olmuştır..
​selam yavrucum git bakalım ıyı haberlerle gel inşallh..batmalara takılma canım benım sol kasıgımda sureklı batma olur bı pohh oldugu oyok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?