ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın canımmm heee bi sabah bizlerde yazacaz buraaya kızzzlarrrr inanılmaz mucizemi ne hamileyim diyeeee

tabiki diyeceğiz inşallah.siz önden gidin banada umut olun.buarada misafirim çoktu bugün üstüne üstük bide banyomun gider borusu patlamış alt katım hep su.banyo kırıldı döküldü talan oldu felaket bigündü yani.anca işlerimi bitirebildim.

hay Allah iyiliğini versin çook güldüm yaklomencan klomennay süper.

ah canım benim çok üzüldüm ya.Allah rahmet eylesin annecine okutacağın kuranıda kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız.bende durum kötü dün hsg çekildim ve tüplerin 2 side tıkalıymış biri film sırasında açılmış rahimdede şekil bozukluğu varmış doktorum laporoskopi yapacaz dedi.doktoruma güveniyorum ama yinede korkuyorum arnızda laporoskopi olan var mı .

canim ben yillar once rahim filmi cekilmistim ve sol tupum yapisikti
ve laporoskopi yapildi sol tupum acildi.
ve bu ay tekrar rahim filmi cekildim.doktorum enfeksiyonla tekrar tikanmis olabilecegini soylemisti
ama cok sukur ki iki tupumde acik cikti
rahim normal hic bir sorun cikmadi
canim ben laporoskopiyi almanyada ozel bir klinikte yaptirmistim
sende doktoruma guveniyorum diyosun
doktorun iyi ise hic durma derim korkacak hic bir sey yok
bir gobek deliginden ve iki tanede kasiklardan olmak uzere uc delik aciliyo
inan o kadar cabuk iyilesiyoki ne agri ne sizi sadece bir delikde bir kac dikis oluyo
biraz agir kaldirmayip kendini koruyacaksin hepsi bu
ben iyiki de laporoskopi oldum diyorum
sende ol derim tek tuplede sans olsada zor canim
ben laporoskopi olduktan 3 yada 4 ay sonra hamile kaldim
5 aylikti karnimda kizim ama erken dogumla kaybettim
daha sonrada 5 yildir hamile kalamadim fakat
bende adet duzensizligi vs vardi.ve esimde de sorun vardi
yani tuplerle bir alakasi yokmus hamile kalamamamin
su an tuplerim acik cunku
sen nerede yasiyosun canim ben su an boludayim
ve burada sana bu konuda super bir doktor tavsiye edebilirim.
eger yakinsan tabiki
sormak istedigin bir soru varsa yardimci olabilirim canim
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

merhaba
doktoruma gittim bugün bu ayda çatlatma yapalım olmazsa 2 ay kendi haline bırakalım daha sonra aşılama yapalım diyor.sizce 2 ay ara vermelimiyim?

tabloda beni güncelleyebilir misiniz zahmet olmazsa :) 3mart adet tarihim 1 nisan bat 15 martta da inşallah çatlatma olacağım tabi inşallah yumurtalar olursa bursadayım 3. deneme

kızlar merhaba.ben bu ay klomen kullandım.ve iğnede vuruldum.bugün iğneden sonraki 14.günüm kandan baktırdım negatif.yine hüsran.çok kararsızım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba tedaviye aramı versem diyorum.çünkü sürekli vücuda hormon alıyoruz.

nasıl hsediyosan öyle yap bence bu ay yine devaamm et drim

canım cevabın için teşekkürler.ben uzaktayım ya ıspartada cuma günü başka bidoktora daha göstereceğim sonuçları sonra karar vereceğim hayırlısı

2 ay çokkk yaaa insan dayanamıyo sabırsazlanıyor ama kafadarahat oluyo daha3.denemeya geçeceksin yola devam ben 5.deneme 1de aşılama yaptım kimse tutamazz beni eşimmm bile kızıyo ara ver yetr diye ama ben yapamıyorummmm hızımı kesemez

gecmiş olsun canım ben laporoskopi oldum filmde tıknklık varsa mudale edemeyız dıe doktorum laprskpi istedı çok şükür temiz cıktı

çok üzuldum canım ya benımde 13. gunum negatıf cıkcak dıye test yaptırmya korkuyorum

zeynoş bebelerının ismını çok begendım valla

teşekkürlr canım yaa klomenle hamile kalırsam bu isimleri düşünüyorum sana da bulurum canım ya birsende tüp bebek yaptığında bebişlerinde buldum tüpcan tüpnay diye

teşekkürlr canım yaa klomenle hamile kalırsam bu isimleri düşünüyorum sana da bulurum canım ya birsende tüp bebek yaptığında bebişlerinde buldum tüpcan tüpnay diye

cok güldürdun valla ya bana ne bulcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…