ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayşegül seni doktorun hiç çağırdımı yumurta çatlamış mı diye kontrol için

yok canım cagırmıyo adet olup gittigimde muayene edıyo canım ozaman bellı oluyo zaten catlayıp çatlamadıgı ama bu ay catlamıştır buyuk bı ihtimal catlamadıgında 13. gunu adet olmuştum

ben kötusune hazırladım kendımı canım ya ama yınede insn üzülüyo ya heray aynı sonu yasayacagımızı bıle bıle üzülüyoruz işt bakalım canım hayırlısı dıyelım artık ya

ewt canım bılmmmı..zaten ne gelıyosa basımıza cok ıstedıgımızden çok umursadıgımızdan gelıyor..ahh şu kafayı bı rahat bıraksakta umursmasakta süpermenler yumurtları dölleseeee

birsen kanal 7 de ikbal'e bir doktor geliyo hiç gördünmü çok güzel anlatıyo bu tedavileri falan tüp bebek merkezleri var herhalde onuda bir araştır istersen

merhaba canımm hiç izlemedim ikbali..hangi gunler cıkıyor bı ızlemek lazım aslında..benımde görümcem tv de dinlemiş istanbul tüp bebek merkezınde aret kmarı dınlemış..çok ıyı doktor dedı bende netten araştırdım...1 ay sonra falan gıdıcem bı muayene olucam bakalım o ne dıycek ebelkıde tüp bebek demez bana

evde kalmşlar ne habersiniz
ayşegül sende bu ay bi durgunluk var çok kararsız gibisin varmı yokmu umutlanmıyım düşüncesi seni korkutuyo galiba
birsencim uzmanlar diyo tüp bebek yapan merkezlerde iyi olup olmadığını ancak kaç kişinin dondurulmuş embr.saklayablme olanaklarını öğrenek gerek çok kişininki saklanıyosa iyi bir kez az kişinin saklanıyosa ona birsey dediii unuttuuummm ama o yüzden dediğimiz yere İTM.git ben araştrdım sen yinede araştr
hacıııı sen nasılsın kaç gündr yoksun

evet canım ya doktora soylıcem zaten bı daha kı seferre ben kafaya cok takıyorum içebilecegım falan ilaçç varmı dıe

efendım zeynoşşşşşşşşşş evet canım ya korkuyorum sonunu bıle ble boşuna ümitlenmek istemıyorum

bu ay sende bir farklılık var karar veremiyosun ama öteki aylara göre sanki farklısın son 2 gün canım varmı birsey belirti falan

evet canım ya doktora soylıcem zaten bı daha kı seferre ben kafaya cok takıyorum içebilecegım falan ilaçç varmı dıe

şekerim öyle bi ilaç yok eğer unutmak istiyosan uyku haplarıyla ancak uysallaştırılır oda bize zararlı yok yere kullanılmaz

bu ay sende bir farklılık var karar veremiyosun ama öteki aylara göre sanki farklısın son 2 gün canım varmı birsey belirti falan

ne bılım canım ya 3 tane kalıtekı yumoşum vardı ya bıraz ümitlıyım dıger taraftanda ne olursa olsun sonu hüsran oluyo dıyorum ne düşünecegımı bilemedım anlayacgın :44:

sağol cnm:) ben adetin 5. günü serophoneye başladım 5 gün kullandım günde 2 tane dün de iğne vuruldum.. ikiz bebekten falan korkuyordum hep nasıl bakarım diye ama şimdi bakarım diorum yetekki sağlıklı bebeklerimiz olsun..rabbim elimizi boş çevirmez inşallah böyle gezeriz:)

eyilik senden ne haber..karnım agırıyor yaa yıne bir hafta öncemı hastalanacam nedır bılmem..gunlerımde karıstı bırbırıne...hmm sağol tatliş verdiğin bilgi için..tamam canım ben gıdınce hepinizi bilgilendiricem topıgımızın tüp anasıda ben olcam

​ewt cnm soylemekte fayda var..bı tanıdıgın 4 sene cocugu olmadı..bır suru tedavıler takıpler hıc bıseyı yoktu..doktor stresten olmuyor demıs oda psikloga gıtmiş ondan sonra bı kac ay ıcınde kendılıgınden hamıle kalmış..benımde tek tüp sorunum olmasa bende gıderdım..çunkı her ne kadar takmıyorum etmıyorum desmde bılınc altım bebek dusuncesıyle dolup tasıyor

amin canım inşallah..kafanı rahat bırak dusunme bebek ıstedıgını bız yapamıyoruz sen yap bari..umursama inşallah ıyı haberlerını alırız..bu arada beklenen adet tarıhını ve son adet tarıhınıde yazarsan eklerım listeye onlarsız olmaz tatliş..

ilk basta bu kadar olmuyo canım da son bır hafta kala cok stres oluyorum

ilk basta bu kadar olmuyo canım da son bır hafta kala cok stres oluyorum

​hep öyle canım yaa..bende kafayı yemiş durumdayım..tedavı gormuyorum doktor tüp bebek dedı bugun yarın hastalanıcam yıne bende aynada goguslerıme bakıyorum bı değişiklik varmı dıye...off offff ne olacak bu halımız bilmem..

evet canım bu kafayı yedıgımızın işaretı ya bende bılmıyorum bu halımız ne olacak yaaa :44:

maşallah bebişlere muhteşem isimler bulmuşsunuz..ee nasılsınız nasıl gidiyor batlar yumoşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…