inşallah canım ya
yaff benımde sularım kesılmiş..susuz ne kötü ya...ne guzel ısımlerde bulunmuş..benımde aklımda ısımeler vardı..oglum olursa buğra kızım olursa buğlem koyu caktım ama isimlerin kurandada geçmesine dıkkat edıyordum..ama ısımler geçmiyormus..internette buğlem ıcın cennet kapısındakı melek yazıyordu ama değilmiş..o yüzden isim değişikliği yapıcam..bide ben kız bebeklerı cok severım ama ıcıme he p oğlum olucak dıye doğuyor..bakalım zaman ne gösterıcek..
kınal ne kız ilk defa duydum anlamı ne..kuranda anlamının geçmesine dikkat etmıormsunuz kızlar..
benim sol kasığım çok ağrıyooooooooooorrrr yahu bu akşamdarüyada benim gulyabaninin kocası birinden mektup getirmişti bana bende kuyudum cevap yazacam diyodum şimdilik gulyabanileri görmüş değilim sadece birinin kocasını gördümmmm
yaff benımde sularım kesılmiş..susuz ne kötü ya...ne guzel ısımlerde bulunmuş..benımde aklımda ısımeler vardı..oglum olursa buğra kızım olursa buğlem koyu caktım ama isimlerin kurandada geçmesine dıkkat edıyordum..ama ısımler geçmiyormus..internette buğlem ıcın cennet kapısındakı melek yazıyordu ama değilmiş..o yüzden isim değişikliği yapıcam..bide ben kız bebeklerı cok severım ama ıcıme he p oğlum olucak dıye doğuyor..bakalım zaman ne gösterıcek..
senin isimlerde güzelll kınal kızzzz benim 4yıl önceki buluşum ben eskiden enterasan şeyleri severdim resim yapardım öyle imza niyetinede kınal yazrdımmm heee birgün görüşürsek senide çizerim canım kara kalem alanımmm
kınal ne kız ilk defa duydum anlamı ne..kuranda anlamının geçmesine dikkat etmıormsunuz kızlar..
selamun aleyküm kızlaaarrr
nasılsınız ?? isimler çok güzeller asel bal demek arapça mira da çok güzel değişik bi isim bende oğlum olursa muhammed hamza kızım olursa reyyan istiyorum hamza ismi hz hamzadan dolayı reyyanda sadece oruç tutanların gireceği cennet kapısının ismi
kızlar ben iyi değilim her ne kadar kendimi inandırmak istemesemde hamile olmak istiyorum biliyorum sonum yine hüsran olucak ama bu ay çok yıkılıcam öyle olursa her zaman yıkılıyorum ama bu ay bi başka sanki rüyalarıma girdi doğum yaptığım falan artık bilinç altı ne alemde siz düşünün :44:
göğsümün uçları acıyo sabah sanki midem de tuhaf bi haller varmış gibi hissediyorum bence bu tamamen bilinç altı iğneden sonraki 8. günüm daha şimdiden sıyırmaya başladım anlayacağınız :26:
a.s canım evet isimlerimiz cok guzel herkes ismını ayarlamış ama bebışler yok ortada kendını bu kadar strese sokma daha iğnenın yenı olmuşsun sayılır adetıne yakın napcaksın ozamn daha cok stres yapıp kendını yıpratacaksın bence bıraz sakın olmaya calış o kadarda stres yapmamaya calış egr bebışler olacaksa bıle bızım stresımızden dolayıda olmayabılır bunuda unutma canım
evet canım yaa çok haklısın herkes öyle diyo ama elimde değil sanki alttan alttan kendime hamileymişim gibi davranmaya başlıyorum ama değildir diyorum aklımla düşününce ne biliyim sanırım kendimi ister istemez inandırıyorum bide rüyalar işin içine girince hepten etki ediyo geçen ayda rüya görmüştüm bişey olmadı bu ayda olmayabilir sonucunda :26: Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasib etsin inşAllah hepimize sevinçli haberlerini vermeyi nasib etsin Rabbim iyiki varsınızz..
amin cnım amın ruyalara takılma şimdiye kadar gördugum ruyalalrla dogurmuştum bıle o bılınc altından dolayı olyoo bak ben npayım cumartsı gunum gözume uyku gırmıyo
Rabbim sevindirsin seni hepimizi inşAllah canım içime öyle doğuyo ki sen hamilesin Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşAllah hayırlı haberlerle gel..
4 gün sonra regl olcam ama olmak istemiyorumkasığımda hafif ağrılar, karında şişlik var.. regl mi olacam şimdi az önce de yasin okudum.. bol bol dua ettim.. zaten hamiş kalim 41 yasin adadım, okuyacam..
4 gün sonra regl olcam ama olmak istemiyorumkasığımda hafif ağrılar, karında şişlik var.. regl mi olacam şimdi az önce de yasin okudum.. bol bol dua ettim.. zaten hamiş kalim 41 yasin adadım, okuyacam..
biraz konuşmaya ihtiyacım vardı benim de ama kaçmışsın
ben burdayım aynı durumdan muzdaribiz sanırım senin durumun ney doktor kontrolündemisin ?
aman hiç sorma benim durum kötü bu ara, 9 aydır bebek istiyorduk geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim, bu ay aşılama ve sonrasında tüp bebeğe başlıyacaktık ki kendiliğinden hamile kaldım; ama kahverengi akıntım durmuyor, hcg değerlerimde yavaş yükseliyor, doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. bakalım yarın yine kan tahlili. ne sevinip kimseyle paylaşabiliyorum ne de üzülebiliyorum. saçma bir ruh hali işte. sen de nedir durumlar?
biz 1 yıldır deniyoruz.. daha bu ay serophene kullandım ve ilk çat iğnesi oldum.. yumoşlar da iyiydi ama bakalım.. sonucu merakla bekliyorum.. hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?