ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bat 11 mart .. çok heyecan yaptım.. bu gece rüyamda balık yediğimi gördüm.. çocuk sahibi olmaya dalaletmiş :)

hepsi yapıldı .. tahlilller , eşimin kontrolü vs.. doktorum hatta 15 gün sonta test yapıp gel dedi.. o kadar emin ki hamiş kalacağımdan

zeynepçim tam sana yazarken net gitti kusura bakma bu arada kaçmışsın sen de

yani 14 gün olmuş bişey kalmamış yavaş yavaş belirtileride başlayabilir varmı kasık ağrısı felan ?

ewt 1-2 gündür ara ara kasıkta ağrı oluyodu ama bugün bayağı fazla.. regl olabilirim diye heyecan yapmak istemiyorum

gögüste şişkinlik ağrı felan oda genelde hamilelik belirtilrinden.ne güzel ya en azından 4 günün var benim koskoca 12 günüm var

yok göğüsler normal.. regl olacağım zaman şişerdi.. şimdi yok belirti falan.. ben de beklemeye dayanamıyorum.. bir bilsen nasıl geçti 14 gün :)

gögüste şişkinlik ağrı felan oda genelde hamilelik belirtilrinden.ne güzel ya en azından 4 günün var benim koskoca 12 günüm var

hamilelik düşünmediğim geçen senelerde adetim hemencecik gelir gibi oluyordu, yaklaşık 1 seneden beriyse zaman geçmek bilmiyor.

hamilelik düşünmediğim geçen senelerde adetim hemencecik gelir gibi oluyordu, yaklaşık 1 seneden beriyse zaman geçmek bilmiyor.

sorma ilk evlendiğimde ik aydan hamile kalmışım nerdeyse ağlıycam henüz düşünmüyorduk borçlarımız vardı ve oda düştü çok üzülmemiştim bile sonrasındada çok daha iyi korunmalıyım dedim hap kullandım ne salakmışım

yok göğüsler normal.. regl olacağım zaman şişerdi.. şimdi yok belirti falan.. ben de beklemeye dayanamıyorum.. bir bilsen nasıl geçti 14 gün :)

seni okadar iyi anlıyorumki ama sabret 4 gün daha bana sorarsan test felanda alma ama kendine dikkat et burda birçok arkadaş acele ettin kan testi derken olumsuz olunca çok üzüldüler bekleyebilirsen bi 4 gün daha bekle derim

nerden bileceksin ki? bende istediğim tarihte olabileceğimi sanıyordum. olmadıkça da psikolojimi çok yıprattım

arkadaşım kendini dinlemeyi bırak ve zeynebin dediği gibi acele etme. ben 9 ay boyunca hep bir umut belirti aradım kaç defa test yaptım hatırlamıyorum. şu an hamileyim ( her ne kadar buna hala sevinemesem de) ve belirtilerin hiçbiri yok.

ya zeynep yarana tuz basmak istemem ama bi düşüğü oldu demişsin, çok mu kanaman oldu. nerden anladın? ben de şu kahve lekelerden dertliyim ya ondan merak ettim kusura bakma

est. ben doktora gittim kalp atıış başlamıştı ama kendimi pek sakınmadım açıkcası akşama kanama başladı yarın sabah doktora gidelim dedim eşime öyle yattık sonrasında sabah 6 gibi kalktıığmda bi et parçası vc ye düştü o zaamn anladım doktora gittik tabi sıra derken öyle bekliyorum ama yarım saatte bir peçete değiştiriyorum beklerken şimdiki aklım olsa dalardım odaya özel hast. sonuçta sonrasında içimde parça kalmış kürtaj oldum

off çok geçmiş olsun, insan düşünemiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…