- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
iyiyim canım sen nasılsın yok daha gelen gıden ama arada kasık agrılarım oluyo ya inşallah guzel haberler verırım ya![]()
iyiyim canım

ayy hadi inşallah canım...:122:
bugün iğneden sonra kaçıncı gününnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın yok daha gelen gıden ama arada kasık agrılarım oluyo ya inşallah guzel haberler verırım ya![]()
iyiyim canımbende benım kırmızıları beklıyorum 4 gözle..gelmesini beklıyorumya gelmezler inadına
...
ayy hadi inşallah canım...:122:
bugün iğneden sonra kaçıncı gününnn![]()
16.gunum canım ya 4 ,5 aydır hep 16. gunu gelırdı bılmıyorum ya test yapmayada korkuyorum sureklı kendımı kontrol etmekten afedersın şeyim acıdı valla ya![]()
test varmı evde canım varsaa yapsanaaa:122:
yok canım ya hep negatıf cıkıyo dıye test falan almıyorum artık bı kac gun daha bekleyeyımde olmazsa yaparım canım ya hayıtta içtim ya o gecıktırır mı bılmıyorum kı inş. gelmez ama hafıften agrım var dızlerımı karnıma cektıgımde hafıflıyo inş. bebiş gelmıştır![]()
inşallah canım hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun![]()
(canım sağlık güvencen varsa devlet ödüyo sadece %18 ini sen ödüyosun)
bir tane 450 mg lık gonal f nin tam fiyatı 300 küsür diye biliyorum
bu 300 küsürün %18 ini alıyorlar
tabiki kaç iğne verildiyse her birinin %18 i alınır
inşaallah bu iğnelerden hayırlısıyla sonuç alırız
yanlış yazmışım onu düzelttim yukarıda canım dikkatli oku
gonal f ye güvencen varsa rapor çıkartılılıp alınıyor.
selamun aleyküm kızlar nasılsınız
dün kabede hepinize özel dualar ettim
Rabbim yüzümüzü en yakın zamanda güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..
selammmm kızlar 2 gündür int.bozuktu giremedim evde kafayı yedim bunalım geçirdim birde yazışırken gitmişti söyleyeceklerim içimde kalmıştı içimde kalşmasın diyede yazimmm kızımın ismi ASEL anlamı cennetteki 4 ırmaktan biri ohyhh beeee ayşegülll seni çoookkk merak ettim ne oldu kızzzz varmı birseyyy
bızde senı merak ettık canım ya kızının isminin anlamıda cok guzelmış yok canım daha bışey ya bakalım nolcak inşl boşuna gecıkme degıldır belkı hayıttan gecıkır dıye orkuyorum ya
bende bugün içimde bgi sıkıntı var herseyi boşadım karnım öyle ağrıyoki bugün 6 günüm pecete kan gördüm gibi adet o9lacaqm diye attım nokta şeklindeydi erken gelirmi bilmemn ama benim organlar yine başladı kolbastıya halaya
hayıt geciktirirmi ki kızzz se3n neden test tutmuyosun bak varmı belirti
bılmıyorum kı ya normalde getırır dıye bııyorum korkuyorum ya negatıf cıkmasından belkı gelır dıye bı kac gun daha bekleyeyım bakalım nolcak arada cok hafıf kasıklarım agrıyo o kadar canım ya başkada bışey yok![]()
bı kac gun önce gelmış olsaydı belkı yumurtan atladıgından gelmıştır kan derdım ama 6.gununmuş neden geldıkı ya:44:
inşallah tutturmuşumdur canım ya 4,5 gundur içmiyorumen sonunda tuturdunmuuuu kızzz hayıtı içiyonmu daha
sabahtı karnım çoook ağrıyodu nokta şeklindeydi bende adet oldum kesin dedim değilmiş
inşallah tutturmuşumdur canım ya 4,5 gundur içmiyorum
kasık ağrısı belirtin iyi düşün belk,i başka belirtinde vardr kız sen ikiz yapacan olursa ahanda dedim önceleri gelecek diyodun bu ay şende anlamış değilsin inş.gelirde keşke yapsaydın bitest
neden geldı kı acaba ya bende merak ettım bak şimdi boyutu kuçuk yumurtn varmıydı buyuyup catlamış olabılırmı yanı
ben 2 gün ilişkiye girdim benimde dün çok fazla kasığım ağrıdı gereçi kasık ağrılarına alışkınım çatlamasa bile kist olmamıştr çünkü soğan kürüde yaptım