ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba canım bilmiyom ki.ofis histeroskopi oldum.parçaaldılar.patolojiye parça yolladık.sonuç:sıklus paterni yazıyodu.doktoruma gösterdm.yumurtlaman olmuyo dedi.bi ay önce bakılmıştı.18 yumurtam vardı.ama ne fayda.yumurtlama olmuyomuş:(napcaklar acaba adetliyken gidince

iğnelerle falan tedavı ederler herhalde canım boyle bışeyle karsılaşmadım oyuzden bılmıyorum ama eger hamıle kaldysan yumurtlybılıyomuş demektır adetlıykeen baslanıyo iğne tedavısıne o yuzden öle çagımıştır doktorun

şimdi ikinnci belirtimde çktı koltuk altım ağrımaya başladıııı bu ayda olmadı öteki aya bir aşılama daha yapacam sonra oturacam yerimde olmuyosa olmuyo

iğnelerle falan tedavı ederler herhalde canım boyle bışeyle karsılaşmadım oyuzden bılmıyorum ama eger hamıle kaldysan yumurtlybılıyomuş demektır adetlıykeen baslanıyo iğne tedavısıne o yuzden öle çagımıştır doktorun

çok stres yaptım ya.arkadaşlardan biraz okudum hap iğne falan zorlu bi süreç olcak galiba benim için

şimdi ikinnci belirtimde çktı koltuk altım ağrımaya başladıııı bu ayda olmadı öteki aya bir aşılama daha yapacam sonra oturacam yerimde olmuyosa olmuyo

belkı gelmez canım kırmızılar ya ümidini kaybetme:34:

neden göbeğinden vuruluyon canım.sorun ne ki? kendim yapıyom deme sakın.

sorun yok canım yumurtm buyuyo çatlıyo ama bebek olmyo bende klomenı çok kullandıgımdan doktorum iğneyı önerdı o yuzden iğne kullanıyorum kendım yapamıyorum esım yapıo inslin gibi bişey canım ya korkulcak gıbı degıl cesaret edersn kendınde vurabıllırsın

sorun yok canım yumurtm buyuyo çatlıyo ama bebek olmyo bende klomenı çok kullandıgımdan doktorum iğneyı önerdı o yuzden iğne kullanıyorum kendım yapamıyorum esım yapıo inslin gibi bişey canım ya korkulcak gıbı degıl cesaret edersn kendınde vurabıllırsın
anladım canım hiç çocuğun var mı?bebiş gelecekse herşeyi yaparım mecbur.geçmiş olsun canım.

inşallah minik mucizen en ummadık anda seni bulur kuzum..ewt oyle daha 2 senelık evlıyız..ama eşimde eşimin aileside bende çok istiyoruz bi bebegimiz oolsun dıye..son gittigim doktorda tek tüpüm kapalı ya benım en uç köşeden kapanmış diğerinide etkiliyor olabılır dedıgı ıcın tüp bebege yönlendirdi..eşimde baksana senin çocugun olması zormuş dedi..beynimden vurulmuşa döndüm çok acaip bi duygu kendını yerle bi hissediyosun..bende daha fazla bekletmemek adına kabul ettım tüp bebege napıyım başka çarmde yok zaten..
eşinde ne biçim konuşmuş öyle zaten sen hassas bir dönemdesin.. anladım canım inşallah iyi bir yer bulursun

Ben martın sonunda yani adetimin 2. günü iğne tedavisine başlayacağım Gonal-f , Menogon , Ovitrelle , Ezetil İce AKKU , ilk kez uygulanacak kullanan arkadaşlar ya da bunların ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen ben çok korkuyorum :((((

canım geçmiş olsun.. ben menegon ve ovitrelle'yi beraber kullandım ama gonal-f yi ayrı kullanıyosun manegon işe yaramazsa yani sana hepsini birlikte mi vereceklermiş

hayır canım ben mekkede yaşıyorum :16:
allahım ne güzel yerde yaşıyorsun kız
16.gunum canım ya 4 ,5 aydır hep 16. gunu gelırdı bılmıyorum ya test yapmayada korkuyorum sureklı kendımı kontrol etmekten afedersın şeyim acıdı valla ya :1:

canım benimde günler hiç şaşmaz seninde şaşmıyormuş ama şaşmışşş:52::52::52::52::52:hadi hayırlısı ama nasıl duruyosun ya test yap yoksa zaten bu gün olmazsa yarın üzülücez ama varsa hemen sevinicez kız valla iyi sabırlısın

birsencim evet canım pek değil hiç hoşlanmıyorum kaynanadan sinirlerimi bozuyo seninki anlayışlıdır bizim 3. senede oğlum oldu geçen bana 10 sene çocuğunuzda olmadı zaten dedi benimki eski kafalı cahill neyyse

zeynoo kızının ismi çok güzel talhayı kreşe yazdırdım yeni sınıfında var bir kız asel diye çok şeker kendiside ismi de ilk duydum çok hoşuma gitti bide sende duydum inşallah olurda koyarsın canım cimcime bir kızın olur inş

bu gün doktoru aradım dün iğnemi yazdı ama e2 verdim sonuç 400 çıkarsa pazar yaptır dedi bu gün 220 çıkmış pazar uygun 10 ile 12 arası yaptır dedi napcam yarın kafam karıştı doktorla konuşurkende hiç aklıma gelmedi 400 çıkarsa demiştiniz diye hep aklım geç gelir zaten yaaaa napıyım ben pazartesi de geç olursa diyorum bekliyimmi yaptırıyımmı

bu arada kızlar derlerimide vermişim ortalamada başarılı yazıyordu:46::46::46:sizden ayrı kalmama değdi yani ama yine başlıycak 15 20 gün sonra 2. dönem :44::44::44::44::44:buraya gircek vaktim olmasada bir ara girip hepinizin yazılarına bakıp çıkıyorum yazmaya vaktim olunca yazıyorum hepinizi merak ediyorum:16::16::16::16::16::16::16::16::16: şimdide pazartesiye kadar ayşegül için bakıcam aklım burda :51::51::51:

allahım ne güzel yerde yaşıyorsun kız

canım benimde günler hiç şaşmaz seninde şaşmıyormuş ama şaşmışşş:52::52::52::52::52:hadi hayırlısı ama nasıl duruyosun ya test yap yoksa zaten bu gün olmazsa yarın üzülücez ama varsa hemen sevinicez kız valla iyi sabırlısın

hayıt suyu içmiştim canım belkı o gecıkmıştırmıştır dıe korkuyorum ya negatııf cıkarsa dıye beklıyorum inş. sevınırız pazartesıye kadar beklrım belkı gelır belırtıde yok napcam bılmyorum:44:

bu gün doktoru aradım dün iğnemi yazdı ama e2 verdim sonuç 400 çıkarsa pazar yaptır dedi bu gün 220 çıkmış pazar uygun 10 ile 12 arası yaptır dedi napcam yarın kafam karıştı doktorla konuşurkende hiç aklıma gelmedi 400 çıkarsa demiştiniz diye hep aklım geç gelir zaten yaaaa napıyım ben pazartesi de geç olursa diyorum bekliyimmi yaptırıyımmı

bu arada kızlar derlerimide vermişim ortalamada başarılı yazıyordu:46::46::46:sizden ayrı kalmama değdi yani ama yine başlıycak 15 20 gün sonra 2. dönem :44::44::44::44::44:buraya gircek vaktim olmasada bir ara girip hepinizin yazılarına bakıp çıkıyorum yazmaya vaktim olunca yazıyorum hepinizi merak ediyorum:16::16::16::16::16::16::16::16::16: şimdide pazartesiye kadar ayşegül için bakıcam aklım burda :51::51::51:

canım benım bu ay yumurtm 4 tneydı bırı kucuktu dıger 3u 18mm dı e2 yaptrdı doktorum 849 cıktı catlamsı yakın dıe hemn yaptı iğnemı 3de kalıtelıydı pazartesı tekrardn yaptırabılırsın yumurtlrın boyutlarrı kaç

hayıt suyu içmiştim canım belkı o gecıkmıştırmıştır dıe korkuyorum ya negatııf cıkarsa dıye beklıyorum inş. sevınırız pazartesıye kadar beklrım belkı gelır belırtıde yok napcam bılmyorum:44:

inşallah canım ya hayıt niye geciktirsinki sanmıyorum belirtinde yok :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:geldi sanki yaaa bizede umut olur

canım benım bu ay yumurtm 4 tneydı bırı kucuktu dıger 3u 18mm dı e2 yaptrdı doktorum 849 cıktı catlamsı yakın dıe hemn yaptı iğnemı 3de kalıtelıydı pazartesı tekrardn yaptırabılırsın yumurtlrın boyutlarrı kaç

cuma günü 15 14 tü iki tane benimki büyümüyo büyümüyo sonra bir günde 4 mm büyüyo oyüzden geç kalmaktanda korkuyorum

inşallah canım ya hayıt niye geciktirsinki sanmıyorum belirtinde yok :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:geldi sanki yaaa bizede umut olur

nebılım canım ya normalde adet duzenleyıcı dıyede içiyolar inş. gelmiştir bebişim canım hamıle olabılecegıme inanamdıgmdan bahaneler arıyorum :16::emir_bebek:

nebılım canım ya normalde adet duzenleyıcı dıyede içiyolar inş. gelmiştir bebişim canım hamıle olabılecegıme inanamdıgmdan bahaneler arıyorum :16::emir_bebek:

zaten adet günü gelene kadar kendi kendimize hep hamileyim deriz adet yaklaşınca bir ümitsizliğe düşeriz

Back
X