- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
benimde olmadı heralde :26: zaten ne olucak bilmiyorum böyle moralim çok bozuluyo Rabbim yardımcımız olsun :26:
ne çabuk karamsarlıga dusuyorsunuz sız ya...iğnenin kaçıncı gunundesın sen canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde olmadı heralde :26: zaten ne olucak bilmiyorum böyle moralim çok bozuluyo Rabbim yardımcımız olsun :26:
hoşgeldin geçmiş olsun canım.. bu ay tedavi falan yapmışmıydın biraz daha sabredseydin keşke test için
kızzzz birsennnn gelde düşme beyza arkadaşımızda benim gib umutsz vaka gibi görüyor kendini ben bu sefer gitsem dr.kesin seni görmek istemiyorum diyyceekkk tüp bebek der bende dr.hanım çok istiyosanız yapın ama param yok derimmmm aslında şükür yapabilirimde korkuyorum benimki bi kez tek yaparız olmazsa gitmiycn dr.diyo allah istemiyor diyoo ona kalırsa hiç dr.gitmiycem
ne çabuk karamsarlıga dusuyorsunuz sız ya...iğnenin kaçıncı gunundesın sen canım..
yarın test yap canım hayırlı haberleriini ver önce bana söyle ben yayarımmmmm ayşegülümmmm benimkızlar gelmedı daha kırmızılar inşallah dedıgınız gıbıdır belkı yarın test yaparım![]()
kızlar gelmedı daha kırmızılar inşallah dedıgınız gıbıdır belkı yarın test yaparım![]()
demek ki doğru öylemi asel su yada aselnur yapacam bu arada canım allah razı oolsun bnde katılıyorum ayşegül tutturdu benim yine olmadı belirtiler şimdiden çıktı hemde 7.günde
kızlar gelmedı daha kırmızılar inşallah dedıgınız gıbıdır belkı yarın test yaparım![]()
amiiinnnn kız sen niye umutsz vaka olarak görüyon kendini kaçıncı günün benim belirtiler çıktıııı çıldiiriiicciiimmmm
Yok bebem ben 2 aydir ara verdim esimde sperm problemi var diye yani cok dusuk bi ihtimal ama umutlaniyorum yinede bugunde olmadi dayanamayip yine test yaptim ama sonuc tahmin ettigin gibi bekliyorum bikac gun daha olmasa kan testi yaptircam ins.vardir bi mucize olmustur
Tanrim bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane ver ver ver ver allahim ver yani cok dusuk bi ihtimal oldugunu bildigim halde icim nasil umutla heycanla dolu kipir kipirim ins.su kirmizilar gelmezde hamisimdir bu sefer olsun allahim ne olurrrrrr test sonucum yanlis olsun ve ben hamis olayim rabbim isteyen dileyen tum kardslerime nasip allahim bizde muaradimiza erelim artik
gunaydın kızlar iki gecedır gözume uyku gırmıyo tam heveslnıyrum belkı hamılymdr dıye sonra ya degılsem dyorum galıba degılım ya hayıttan oldu neyse öğldn sonra carsıya gıtcm o zamn test alıp yaprım bırz uyuyup geeleyım yıne
günaydın canımmmmm hayıt aksine aeti düzene sokarmış yani gecikme yapmazmışşşş
düşünmem gerek tabi şaka bana uyar valla olursa yapalım onlr büyüdüklerindede kk.gelsinler tahtımızı onlara veririz kırdıkları fındıkları yazarlar artıkAaa ne guzel bi isim asel anlamida cok guzel bayildim ben zehra yada lina istiyorum lina cennetteki hurma fidesi demek ama aselede bayildim dogrusu ikimizde koyalim nedersin topik kardeslerin adi ayni olsun![]()
Tanrim bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane 5 te yetmez 7 tane ver ver ver ver allahim ver yani cok dusuk bi ihtimal oldugunu bildigim halde icim nasil umutla heycanla dolu kipir kipirim ins.su kirmizilar gelmezde hamisimdir bu sefer olsun allahim ne olurrrrrr test sonucum yanlis olsun ve ben hamis olayim rabbim isteyen dileyen tum kardslerime nasip allahim bizde muaradimiza erelim artik
daha önce soğan suyu içtıgımde gecıkmıştı ama uzun zamn oluyo ozamn göguslerımde faln agrı vardı tmm keın hamıleyım demıştım sonra test negatıf cıkmıştı ama tedavı göruyomuydum yoksa aramı vermıştımm hatırlamıyorum:44:
umarım bu sefer güzel haberler verirsin 18.günün testtee çıkarsa sen ilk bana söyle ben yazrım
tamam canım acık olursan ilk sana yazarım ya test yapmaya korkuyorum sabaha kadar cok dua ettım yalvardım allahıma yoksa adet olayımdıye ama ne geln var ne gıden akıntımda az az önce sıddetlı bı kasık agrısıyla uyandım bı kaç dkka sonra gectı kesın geldı dedım yok bışey![]()
tamam canım acık olursan ilk sana yazarım ya test yapmaya korkuyorum sabaha kadar cok dua ettım yalvardım allahıma yoksa adet olayımdıye ama ne geln var ne gıden akıntımda az az önce sıddetlı bı kasık agrısıyla uyandım bı kaç dkka sonra gectı kesın geldı dedım yok bışey![]()
amaaannn kızzzz olsunda hiç demede bu arada kocişin biliyomu 2 günün geçtiğiniii