zeynoş nereye kayboldun
zeynoş nereye kayboldun
cnm merhaba bişey sorcam.senin ilk klomen denemedemi oldu.
yok canım benım klomen denemelrım bıtmıştı iğnelere baslamıştım iğnenın 3.denemesınde oldu
kızlar ne yapıyosunuz en sonunda HSG cekıldı sabah 1 elma yedımde gıttım yemez olaydım anestezı verılecek megr su bıle ıcmıycekmısn ben soyundum dr.basımda radyolojı uzm.anestezı benı beklıyo tan anestezı verılecek adam sordu hıc bısey yemedın dımı dıye yooooooo dedım 1 elma yadım 1 saat once yok olmaz ozman dedıler p.tesı gel gelemem calısıyom dedım 2 -3 saat gecmesı lazım ee mesaı bıtıyo yalvar yakar tekrardan dedım 1 de gelıyım yapın ne olur kuratarın benı bu dertten neyse tamam dedıler saat 1 de yaptırdım yarım sat kadar uyuttular benı hıc bı sey hıssetmedım cok sukur hersey ıı yolunda p.tesı ılac vercekmıs bana esıme oyle demıs ıns.hsg ıle hamıs kalırım varmıs boyle ıhtımal esım ılaclarınıda ıcıo kurlerınıde yapıyo hyırlısı bakalım
kızlar ne yapıyosunuz en sonunda HSG cekıldı sabah 1 elma yedımde gıttım yemez olaydım anestezı verılecek megr su bıle ıcmıycekmısn ben soyundum dr.basımda radyolojı uzm.anestezı benı beklıyo tan anestezı verılecek adam sordu hıc bısey yemedın dımı dıye yooooooo dedım 1 elma yadım 1 saat once yok olmaz ozman dedıler p.tesı gel gelemem calısıyom dedım 2 -3 saat gecmesı lazım ee mesaı bıtıyo yalvar yakar tekrardan dedım 1 de gelıyım yapın ne olur kuratarın benı bu dertten neyse tamam dedıler saat 1 de yaptırdım yarım sat kadar uyuttular benı hıc bı sey hıssetmedım cok sukur hersey ıı yolunda p.tesı ılac vercekmıs bana esıme oyle demıs ıns.hsg ıle hamıs kalırım varmıs boyle ıhtımal esım ılaclarınıda ıcıo kurlerınıde yapıyo hyırlısı bakalım
kız ya moralim bozuldu koltukta öylecek uyuya almışım valla şimdi her tarafım ağrıyo yazeynoş nereye kayboldun
aaaaaaaaaaaaaaa bacım sen benı lısteye nıye eklemıyon kızyom ama hıııııııııııııııııııııııı kac kez soyledım tamam ıstemıyosan ekleme benı zaten kendımı yetım gıbı hıssedıyorum p.tesı bende baslıycam artık okumaya allah emeklerımızın karsılgını verır ınş.
canım sen arkadaşından ümitli olda inşallahda vardır ama bu her ay bana oluyo hiç birşey olmuyo benimde iğnenin 5. günü uçları ağrımaya başladı şimdi komple ağrıyor 8 gün var bata hep böyle oluyor veeeeeee kırmızı kart çok ümitlenipte olmayınca insan daha fazla yıkılıyorcnm ben senden ümitliyim Allahın izniyle göğüslerde agrı sislik hamileliğin ilk belrtlerndendr hakkında hayırlısı olsun bende hiç belirti yok zaten tutmazdı biliorum grrşrz cnmm byy
bebeğim ayne şekilde koltuk altından başlayan ağrı ben hep bunu yaşarım zati geçen ay iğneden sonra 19. günümde olmuştum satla bat arası 30 gün vardı
şimdi de işte sat 21 şubat pazaretsi salı gelir gibi bebeğim..ya ben zaten tüp bebek olayını çok kabullendim gibi eğer o da olmazsa sanırım yıkılırım
kızlar bende aşılama yaptırıcam yaa karar verdim yumurta oluyo çatlıyo niye olmuyo sperm gitmiyo belki aşılama yapcam yapcam da acaba devlet hastanesinde isteyince aşılama yapılıyormu özelde hemen yapalım demişti ama keşke yaptırsaydım ozaman sadece 300 lira aşılamaya vercektim artık klomen kullanamıycam iğneye geçicez öyle 800 e çıkar dedi bende devletten aldım randevüyü ama aşılama yaparmı bilmem sizce birazda iğnelerlemi deneyim[/ devlette isteğe göre aşılama yapmazlar herhalde şartları var diye biliyorum birkere de iğneyle dene en azından
kızlar bende aşılama yaptırıcam yaa karar verdim yumurta oluyo çatlıyo niye olmuyo sperm gitmiyo belki aşılama yapcam yapcam da acaba devlet hastanesinde isteyince aşılama yapılıyormu özelde hemen yapalım demişti ama keşke yaptırsaydım ozaman sadece 300 lira aşılamaya vercektim artık klomen kullanamıycam iğneye geçicez öyle 800 e çıkar dedi bende devletten aldım randevüyü ama aşılama yaparmı bilmem sizce birazda iğnelerlemi deneyim[/ devlette isteğe göre aşılama yapmazlar herhalde şartları var diye biliyorum birkere de iğneyle dene en azından
ne şartı arıyorlarki hiç devlete gitmedim ilk olcak
İgne nasıl oluyo cnm.hergün mü vuruluyodun iğneyi.
geçmiş olsun canım tüpler açıkmıymış yani ne ilacı verecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?