ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynen mıdem kazınıyodu şimdi dedım dr. yanında karnım guruldar rezıl olurum ay ınş.hıc bıseye gerek kalmadan olur bu tedavıler maddı manevı ınsanı cokertıyo yaaaa bı sey dıcem gulmeyın ama benım korkudan gazım geldı odada oldugum ıcın cıkamadım tuttum kendımı dıyomkı sımdı anestezı verldı ya dr.da tam oraya bakarken ben uyku halınde ya yaptıysam gazımı ayyyy dusunemıyom o halı aklıma geldıkce oluyom gulmekten dr. neye ugradıgını sasır 1::1

yawrumm aşk olsun yaa nıye eklemıyım..bu ara pek gıremıyorum gozden kaçırmısımdır..hem burda yetim varsa oda benim..off benede depresyona gırdım yinee..

pekı oyle olsun bebem eklemısın zaten gulum ben haftaya baslıycam inş.okumaya haber verırım bacım onları gor ama tamammı yetm kızın basını okasayan mubarek el bende yetım bı kızım ne olur banada gel ne guzel bı ılhahı aglayarak dınlerım bunu bıde kerbalayı aklıma geldı rabbım bızede gelır ınş.oksar saclarımızı

canımmm kesin çıkmıştr gazın bence daha o doktora gitmeeeeeşimdi ordakiler deprem olmuş paniğine girmişlerdr kesinnnçoookkk korkunç
tabi şaka yapmışsanda sorun değil ayıp birşey değil ben tam 1 ay gaz sorunu yaşadım zehirlenmeyle birlikta yattım kaç gün hastane serum merum yedim olmadı saatte 10 kez lavaboya giderdim sırf gaz için olmadı dr.bile başımda bekçiydi ölümden döndüm ben o günlerimi asla unutmam 1 dakikalık ömrüm olsa hatrlar ölecek ölürüm
tıpta ayıp değilll ama insan utanır tabii

yawrumm aşk olsun yaa nıye eklemıyım..bu ara pek gıremıyorum gozden kaçırmısımdır..hem burda yetim varsa oda benim..off benede depresyona gırdım yinee..

bende yetimim canım garibanımdaaaa
allah yardım etsinnn birsennn sorun aynı adet oldunmu peki keşke beklediğimiz o günler gelse
depresyonu bunalımı hiç yaşamasakk

ah bebeğim ahh bu dengesizlik yüzünden heyecan bile duymuyorum ne zaman olacağım beli değil hiç kafayı yedirtiyor hiç iğnenin 19. günü adet olur mu bak çıkmışız iki kişi:)bakalım bu sefer ne zaman olacam

canım bende ıgne kullandıgımda genlede 18 yada 19 gunde oluyodum o senın regl tarıhınden kaynaklıyo mesale ben 29-30-31 gunde bı olurum bellı olmuyo oyuzden yanı 21 gunden az 35 gunden fazla surerse adet duzunsızlıgı vardır demek bnce normal kendını uzme bosuna oldugun tarıten tahmını tarıhıne gore hespla ınş.olmazsın topıgımızden bı hamış daha cıkar

Son düzenleme:

bencede bıdaha kı gıdısımde adam yuzume bakıp kahkaha atıtomuş bıde hızını alamayıp oneo o gaz dıye yuregımz agzımıza geldı tabıkı canım bende bılırım onu senın kadar kotu olmadımda yasadım ama cok zor bı sey allah kımsye vermesın ben sıstık oldugumda bu duyguyu yasadım aglaya aglaya tuvaletımı yapıyodum ılgıkız bununla ılgılı soz vardı aklıma gledı bır o...... dunyaya bedel dıye

günaydın hanımlar nasılsınız sabahın köründe geldim...uyku tutmadı kaç gündür annemdeyim bugun evdeyim şükür sonunda...

Mrb kızlar 11 gün önce ovitrelle oldum sat 3 mart ben de pko vat ne zaman adet olurum grup geç geliyo yine aynı mi olur yoksa igne düzeltir mi ltfn yrdmmmmmmmm

kızzz içerde bi tek dr.da olmuyo kaç kişi vardı acaba oan sana odaklanmışlardr bide şimdi ödü kopmuş onların yaaa
evet canım duymuştum millet bişey biliyoki diyor dimi

Mrb kızlar 11 gün önce ovitrelle oldum sat 3 mart ben de pko vat ne zaman adet olurum grup geç geliyo yine aynı mi olur yoksa igne düzeltir mi ltfn yrdmmmmmmmm
bu ilk iğnen canım genelde adet görülür iğnelerle 5 iğne yaptı hiç düzenszlik olmadı beende inş.sen adet olmasın ilk iğnede böyle stres yapma olumsuz etkileme valla bak sonra depresyon bunalım bir arada gelirrrr

amaaann bee ne çok severmişiniz kocalarınızı hiç girmezmişiniz şurda karnımız ağrıyo değişik sarı kremsi bir akıntım var soruyum diyorum kimse yok

amaaann bee ne çok severmişiniz kocalarınızı hiç girmezmişiniz şurda karnımız ağrıyo değişik sarı kremsi bir akıntım var soruyum diyorum kimse yok

tam ne renk canım benim sütlü kahve gibi akıntım vardı 1 hafta sonrada adet olmuştum başkada bilgim yok bu konuda

Tsk canım insan ister istemez takıyor iste

tamam canım..ewt yetımın basını okşmak çok seap okşayın başımı sevap kazanın inşallah kuzum sendemı yetimsin..

bende yetimim canım garibanımdaaaa
allah yardım etsinnn birsennn sorun aynı adet oldunmu peki keşke beklediğimiz o günler gelse
depresyonu bunalımı hiç yaşamasakk

kızz sendemı yetimsn..benim annem yok nisanın 2 si senesi yaklaştıkça depresyona gırıyorum o gun aklıma gelıyor hep allahım cok kotuydu ya...nıye garıbansın cnm yaa bız ne gune duruyoruz..her ne sorunun derdın varsa anlatabılırsın yawrucum...
hayır yaa hastalanmadım delırcemmm 10 gun oldu bugun karnım agrıyor adet olcak gıbı sonra gıdıyor delırcemm off oldum bu sancılardanda..

​merhaba canım üşütmüş olmayasın..inşallah iltahap değildir..

tam ne renk canım benim sütlü kahve gibi akıntım vardı 1 hafta sonrada adet olmuştum başkada bilgim yok bu konuda

​merhaba canım üşütmüş olmayasın..inşallah iltahap değildir..

kahve gibi değil canım normal sarı bile değil sarıya dönük kremsi baya fazla üşütsem kokulu geliyo diye biliyorum öyle bişey değil yumurtladığın zaman gelir akıntı benim adete 8 gün kaldı şimdi yumurtluyo olamam demi yine bedenim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyo 11.30 da uyanmama rağmen yine uyudum az önce kalktım sersem gibi dolaşıyorum

geç gelişip çatlayan yumurta bile olbilir canım inşallah hamilelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…