geçmiş olsun canım benimmm elmadan ötürü çekmişsin demek sabah sabah işin ne elma yiyorsun onu yiyecekten saymıyorsun demek
kızz bi çok insan hamile kalıyor hsgden sonra dr.3 ay falan zaman veriyor tedavi etmiyo yani belki kendiliğinden hamilelik olur diye
yawrumm aşk olsun yaa nıye eklemıyım..bu ara pek gıremıyorum gozden kaçırmısımdır..hem burda yetim varsa oda benim..off benede depresyona gırdım yinee..
aynen mıdem kazınıyodu şimdi dedım dr. yanında karnım guruldar rezıl olurumay ınş.hıc bıseye gerek kalmadan olur bu tedavıler maddı manevı ınsanı cokertıyo yaaaa bı sey dıcem gulmeyın ama benım korkudan gazım geldı odada oldugum ıcın cıkamadım tuttum kendımı dıyomkı sımdı anestezı verldı ya dr.da tam oraya bakarken ben uyku halınde ya yaptıysam gazımı ayyyy dusunemıyom o halı aklıma geldıkce oluyom gulmekten dr. neye ugradıgını sasır 1: :1
yawrumm aşk olsun yaa nıye eklemıyım..bu ara pek gıremıyorum gozden kaçırmısımdır..hem burda yetim varsa oda benim..off benede depresyona gırdım yinee..
canım sen arkadaşından ümitli olda inşallahda vardır ama bu her ay bana oluyo hiç birşey olmuyo benimde iğnenin 5. günü uçları ağrımaya başladı şimdi komple ağrıyor 8 gün var bata hep böyle oluyor veeeeeee kırmızı kart çok ümitlenipte olmayınca insan daha fazla yıkılıyor
al bi dengesiz bünyeli daha benim gibi bende bir tek ben 19. günü oluyorum zannediyordum bizim yumurta geç oluyo geç çatlıyooo
ah bebeğim ahh bu dengesizlik yüzünden heyecan bile duymuyorum ne zaman olacağım beli değil hiç kafayı yedirtiyor hiç iğnenin 19. günü adet olur mu bak çıkmışız iki kişi:)bakalım bu sefer ne zaman olacam
canımmm kesin çıkmıştr gazın bence daha o doktora gitmeeeeeşimdi ordakiler deprem olmuş paniğine girmişlerdr kesinnn çoookkk korkunç
tabi şaka yapmışsanda sorun değil ayıp birşey değil ben tam 1 ay gaz sorunu yaşadım zehirlenmeyle birlikta yattım kaç gün hastane serum merum yedim olmadı saatte 10 kez lavaboya giderdim sırf gaz için olmadı dr.bile başımda bekçiydi ölümden döndüm ben o günlerimi asla unutmam 1 dakikalık ömrüm olsa hatrlar ölecek ölürüm
tıpta ayıp değilll ama insan utanır tabii
günaydın hanımlar nasılsınız sabahın köründe geldim...uyku tutmadı kaç gündür annemdeyim bugun evdeyim şükür sonunda...
bencedebıdaha kı gıdısımde adam yuzume bakıp kahkaha atıtomuş bıde hızını alamayıp oneo o gaz dıye yuregımz agzımıza geldı tabıkı canım bende bılırım onu senın kadar kotu olmadımda yasadım ama cok zor bı sey allah kımsye vermesın ben sıstık oldugumda bu duyguyu yasadım aglaya aglaya tuvaletımı yapıyodum ılgıkız bununla ılgılı soz vardı aklıma gledı bır o...... dunyaya bedel dıye
bu ilk iğnen canım genelde adet görülür iğnelerle 5 iğne yaptı hiç düzenszlik olmadı beende inş.sen adet olmasın ilk iğnede böyle stres yapma olumsuz etkileme valla bak sonra depresyon bunalım bir arada gelirrrrMrb kızlar 11 gün önce ovitrelle oldum sat 3 mart ben de pko vat ne zaman adet olurum grup geç geliyo yine aynı mi olur yoksa igne düzeltir mi ltfn yrdmmmmmmmm
iğnelerin hapların sayısı var galiba şu kadar olması gerekiyo diye, bakalım sen öğrende bizede söyle nasıl oluyomuşne şartı arıyorlarki hiç devlete gitmedim ilk olcak
bana hiç hap falan vermemişti bilmiyorum. benim leke gibi geldi kanamam sadece o gün, kızlar sizin nasıl geldicok sukur acıkmış esıme oyle demış (be o arada uyuyodum) p.tesı sonuçlarıda vercek hıc bılmıyorum canım oncesınde bana azro dıye bı antıbıyotık vermıştı 3 taneydı sadece her bırı 500mgdı belkı tekrar vercek enfıksıyon olmasın dıye haber verırım buarda bende cok kanama oldu normalmı acaba
bencedebıdaha kı gıdısımde adam yuzume bakıp kahkaha atıtomuş bıde hızını alamayıp oneo o gaz dıye yuregımz agzımıza geldı tabıkı canım bende bılırım onu senın kadar kotu olmadımda yasadım ama cok zor bı sey allah kımsye vermesın ben sıstık oldugumda bu duyguyu yasadım aglaya aglaya tuvaletımı yapıyodum ılgıkız bununla ılgılı soz vardı aklıma gledı bır o...... dunyaya bedel dıye
bir o..... dünyaya bedel hiç duymamıştım çok güzelmiş yadoğru söylemişler ama atalarımız
amaaann bee ne çok severmişiniz kocalarınızı hiç girmezmişiniz şurda karnımız ağrıyo değişik sarı kremsi bir akıntım var soruyum diyorum kimse yok
bu ilk iğnen canım genelde adet görülür iğnelerle 5 iğne yaptı hiç düzenszlik olmadı beende inş.sen adet olmasın ilk iğnede böyle stres yapma olumsuz etkileme valla bak sonra depresyon bunalım bir arada gelirrrr
pekı oyle olsun bebem eklemısın zaten gulum ben haftaya baslıycam inş.okumaya haber verırım bacım onları gor ama tamammıyetm kızın basını okasayan mubarek el bende yetım bı kızım ne olur banada gel ne guzel bı ılhahı aglayarak dınlerım bunu bıde kerbalayı aklıma geldı rabbım bızede gelır ınş.oksar saclarımızı
bende yetimim canım garibanımdaaaa
allah yardım etsinnn birsennn sorun aynı adet oldunmu peki keşke beklediğimiz o günler gelse
depresyonu bunalımı hiç yaşamasakk
amaaann bee ne çok severmişiniz kocalarınızı hiç girmezmişiniz şurda karnımız ağrıyo değişik sarı kremsi bir akıntım var soruyum diyorum kimse yok
tam ne renk canım benim sütlü kahve gibi akıntım vardı 1 hafta sonrada adet olmuştum başkada bilgim yok bu konuda
​merhaba canım üşütmüş olmayasın..inşallah iltahap değildir..
kahve gibi değil canım normal sarı bile değil sarıya dönük kremsi baya fazla üşütsem kokulu geliyo diye biliyorum öyle bişey değil yumurtladığın zaman gelir akıntı benim adete 8 gün kaldı şimdi yumurtluyo olamam demi yine bedenim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyo 11.30 da uyanmama rağmen yine uyudum az önce kalktım sersem gibi dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?