kızlar topik ilk açıldığı zamanlar bir arkadaş vardı hatta listede adıda vardı hüsna diye ona bir başka sayfada rastladım 11 haftalık hamileymiş.. Artık kendimi kötü hissettiğim için tedaviyi bırakmıştık ve kendimi üniversite ye ehliyet kursuna vermiştim diyo.. Hatta ilişki bile çok az olduğu bir ayda hamile olduğunu öğrenmiş bütün iş sitrest yapmakta unutun diyo.. Biz nasıl unutucaz bu işi ya
üniversiteyle uğraşıyorum birtene oğlum var onunla uğraşıyorum ama birtürlü unutamıyorum ben çok gün sayıyorum ve her ay psikolojik hamile kalıyorum en kötüsü de bu
canımmm o anamı denk geliyo milletin bilmiyorum ki herkes unutunca yada umudu kesince oluyo valla
böyle birşey unutulmaz akıntının rengi nasıl canım
beyaz ya çoook az sarıya dönük böyle krem gibi şeffaf değil
tüp bebek yaptırmak isteyen dostlar 1 ay boyunca araştrmalarım sonucu doğru kişiyi buldum eğer son larak tüp bebekse çare tabii rabbim muhtaç etmesin bizleri ama size kıbrısta 1 numaralı dr.buldum adam rekora gidiyo 54 yaşındaki kadın bile hamile kalmışşş ismi halil ibrahim tekin kıbrısta tüp bebek merkezinde çalışıyo haftada 2 gün nişantaşında çalışıyormuş büyük bi ısrarla ona gidin onu araştrın diyorum ben burda ilaç tedavisi yanında görüp kıbrısta yapmayı düşünüyorummm ama şimdi dğil kıbrısta tüp bebek sanırım 16bin tl falan tutar ben bekliycem bi kaç ay birazeşimin ödemeleri var hafiflesin sonra şimdi adam depresyyona girmesin yarına konuşacam kendisiyle haber veririm size
kız birde çocuğunda var unutamıyormuşsun valla ben asla unutmuyorum olmayacağını bile bile umut arıyorummmmayyy nasıl unutulacak ki ben sözde bu ay çook ümitsizdim söylemiştim randevemü bile aldım ama işte insanın içine belkiler düşüyo zaten ondan sonra günler geçmiyo
hatice kız birşey diyecem millet artık içmezde saalep gibimi kız çok yoğun olarakmı geliyor
kız sizin eşler ne işte çalışıyor biz memuruz çok pahalı ya ben bu ay iğnelere geçicem diye özelde sigorta karşılamıyo diye devletten randevü aldım allahım kimseyi darda bırakmasın
kızzz öyle katımıdaaaa:44::44::44::44::44::44:
öyle koyu değil rengi nasıl anlatılır ki normal akıntı olurya kadınlarda öyle az değil fazla namaz kıldığım için sürekli kontrol etmek zorundayım baya oluyo işte yumurtladığın zaman sünermiş falan öyle de değil beyaz kremi eline alınca nasıl tortu olur öyle işte amann ne açıkladım haa
kız birde çocuğunda var unutamıyormuşsun valla ben asla unutmuyorum olmayacağını bile bile umut arıyorummmm
ayy o günlr varya çok kötü 1 gün bi hafta gibi
ben beceremiyorum valla zaten normaldede çok takıntılıyım 2. olmayıncada aynı şeyler oluyo canım emin ol aynı tedavi süreçleri aynı umut birtane var napıyım olmazsa diyemiyorum eşim diyo ama ben beceremiyorum oğlum çok istiyo gittiği yerde allah bize kardeş vercek diyo içim acıyo ya
çok katı değil bende akıntını resmini koysam napsam
kız insan istedimi ne fark eder bence çocuk istemenin ne yaşı nede sayısı istiyo ya insa
amaaaaan koyma kız sonra sorularım bitmez bu nasıl böyle neden öyle cinnet geçirirsin hamilelikte yoğun olur diye biliyorum olmayanda var belliki ilkez sende öyle olmuş kız inş.hamileliktr
tamam canım..ewt yetımın basını okşmak çok seap okşayın başımı sevap kazanıninşallah kuzum sendemı yetimsin..
kızz sendemı yetimsn..benim annem yoknisanın 2 si senesi yaklaştıkça depresyona gırıyorum o gun aklıma gelıyor hep allahım cok kotuydu ya...nıye garıbansın cnm yaa bız ne gune duruyoruz..her ne sorunun derdın varsa anlatabılırsın yawrucum...
hayır yaa hastalanmadım delırcemmm 10 gun oldu bugun karnım agrıyor adet olcak gıbı sonra gıdıyor delırcemm off oldum bu sancılardanda..
kızzz içerde bi tek dr.da olmuyo kaç kişi vardı acaba oan sana odaklanmışlardr bide şimdi ödü kopmuş onların yaaa
evet canım duymuştum millet bişey biliyoki diyor dimi
iğnelerin hapların sayısı var galiba şu kadar olması gerekiyo diye, bakalım sen öğrende bizede söyle nasıl oluyomuş
bana hiç hap falan vermemişti bilmiyorum. benim leke gibi geldi kanamam sadece o gün, kızlar sizin nasıl geldi
bir o..... dünyaya bedel hiç duymamıştım çok güzelmiş yadoğru söylemişler ama atalarımız
Yok canim benim baya bi geldi dun ama simdi cok hafif geliyo bilmemki bana niye hap verdi yarin sonuclari tamamen alcaz bakalim hayirlisi ins.bu ay olur valla bu atalarin hic isi gucu yok durmadan herseye bi soz bulmuslar ama hepte dogru bulmuslar inan
çok katı değil bende akıntını resmini koysam napsam
Allah omur versin sana koy koy resmini bakip yorumlayalim canim ben senin tarifini anladim nasil bisey bendede oldu o ins.seninki gebeliktendir benimki enfeksiyondandi kokusuz bi dr.git canim ins.gebeliktir cunku ondada boyle olyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?