ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canmm sağol düşüncen için aa benm bazen 30 bazen 34 bazen 36 değişiyor kuzum adet tarihlerim hatta 45. gün bilem olmuştum:)pco böyle biirşey işte
o yüzden 50 gün geçmeden umutlanmak yok

kuzum be çok pahalı biz ödeyemeyiz onu sen inşallah gidersin de hemencecik olur

54 yaşındaki kadın hamilemi kalmış 16 bin mi zeynoşum bak ben sana söyliyim senin koca evet demez bu işe

54 yaşındaki kadın hamilemi kalmış 16 bin mi zeynoşum bak ben sana söyliyim senin koca evet demez bu işe
evet canım manyak bi doktormuş zaten söyleyince benimki şoka girdi valla
şimdi demiştr ya bu kafaya takmışsa ne olcak diye çok korkuyo bugün daha bi iyi davranıyo maşallah melek melek sırf konu açılmasın diye hep değişik komik şeylerden bahsetti

canımmm ya bende gidemiyorum gerçekten çok pahalı uçak biletlerinede baktım 1,5bin tl herhalde bunun ilaçlarıda var bir sürü para
ama dr.türkiyedede çalışıyo türk fiyatına göre canım

arkadaşlar bende çok fazla uzatıp sizi sıkmadan yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. daha öncede burdan böyle şeyleri okuyup moral buluyodum şimdi de belki ben sizlere moral olurum diye düşündüm. bende 3 senelik evliyim, 7 ay bekledikten sonra doktora gittim yumurtalarım tam gelişmiyomuş klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sonuç alamadım üstelik doktor yumurtam tam gelişmeden iğneyi yaptırdığı için kist oluştu. sonra başka bi doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi kist için ve fsh değerimin çok yüksek olduğunu (12 civarıydı) çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. tabi o an yıkıldım çok üzüldüm ama o gerizekalı doktorun söylediklerini eşime bile anlatmadım onun da morali bozulmasın diye. daha sonra ilacı da kullanmadım (soğan kürünü yaptım) başka bi doktora da gitmedim sadece Allahıma sığındım hergün belki her saniye ona dua ettim ama hiç inancımı kaybetmeden ve Allahım bana mucizemi 2 ay sonra verdi. şuan Allahın izniyle 13 haftalık hamileyim. size bunları yazmamın nedeni lütfen inancınızı kaybetmeyin biliyorum insanın morali çok bozuluyo zor bir süreç ama herşey Allahtan geliyo. inşallah bi gün hepinizin duaları kabul olur Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.

kizlar bugun ultrasona girdim adetin onuncu gununde olmama ragmen yumurtam 10 ml gecen aya gore baya kucuk ne olacak bilmiyorum cok istiyorum bu ay ikinci cizgiyi gorebilmeyi sizler ne durumdasiniz kizlar kimler adet bekliyo

günaydınnnn canım hoşgeldin diyeyim kızzz takvimin hayırlı olsun

tşk ederim canım sağol kesin sonucu yarın alıcam aslında bugun kan verdim ama dayanamadım yaptım:)

bizim bi akraba var yurt dışında yaşıyo bu adama mı gitti bilmiyorum ama türkiye bi süre tedavi yaptılar sonra kıbrısta tüp bebek kondu 54 yaşlarında bu benim dediğimde ama kalkmmaması lazımmış kalkınca tansiyonu düşmüş düştü bebek şimdi gene yaptıcak şimdiye kadar hiç çaresi yok demişler buna ilk defa bu olur demiş ...

aslında bebek işini kafaya takmamak lazımda yapamıyoruz bi türlü biz bu ay bi iğneden önce bide iğneden 3 gün sonramı ne ilişki yaşadık eşim çok yogundu sonrada zaten iş için gitmişti kesim olmaz bu ay demiştim bide o hafta eşim yokken çok gezdim bebek işi hiç aklıma gelmedi onun rahatlıgıyla oldu galiba bu ay

bir hafta sonra kendi çatlamazsa iğne olurum sonrasında bende bol bol gezimi düzenlesem bende aklımdan atmaya kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama biraz oluyor biraz olmuyor bakalım....

bir hafta sonra kendi çatlamazsa iğne olurum sonrasında bende bol bol gezimi düzenlesem bende aklımdan atmaya kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama biraz oluyor biraz olmuyor bakalım....

bence bol bol gez işe yarar inşallah:) bugun kimseler yok geziyolar mı acep

gebelik olmadığından eminim acaba yumurta geçmi çatladı çatlamayamı çalışıyo diyodum ben enfeksiyon olmasın ya birde ona tedavi olurken zaman boşa geçicek

canım genelde içini karartmayım ama senin anlattığın gibi benimde anladığm gibi ise bu böyle süt kesniği gibi beyaz hafif pütürlü bişey dimi bunlar zararsız vücut zaten kendisi üretiyomuş butarz bakterileri normal bi akıntıda olabilir ama sen yinede içine alma herkez de olan aynı şey değil en azından umarım seninki değildir

canım umarın bu pcodan değildir ve sen hamilesinder bende pcoluyum dr.bana glifor vermişti 5 aydır onu kullanıyom ama bende bukadar ileri tarihler olmuyo bir iki gün önce veya sonra olur bence önce buna bi çözüm bulunsa belki benim bu ilaç yüzünden böyle sorun olmuyo bi dr.danış tavsiye ederim bütün gittiğim dr.bunu oneriyo bana

canım burası hem çok pahalı hem ben kıbrısta sahsen güvenmem neden diyceksin cünkü orda sperm bankalır var millet gidip orda eşi olmadan bankadan kendi hücrelerine uygun kişileri seçip çocuk sahibi oluyolar bi çok ünlüde var bunu yapan arastırın ayrıca türkiyede bunun yaplıması yasak olduğu için içim daha rahat bende size bahçeci kliniğini tavsiye ederim istanbulda hem ordan daha uygun benim ablamlar orda yaptırdı bizim aile ce kadıremiz hep eşlerin sperm sorunu var onlarda hiç canlı sperm bile yoktu yumurtalardan çıkardılar ameliyatla hem kk da var bu kliniğin bilgeliri araştırın iyece millet üzerimzden para kazanıyo vicdan yok kimsede valla rabbim kimseye ihtiyaç hissettirmesin

yok canım sende anlamamışın resmini koydurcanız bana utanmadan vallakremsi derken kaygan yogun anlamında dedim öyle tortu mortu süt kesiği bişey yok senin dediğini oldum birkere aynı dediğin gibiydi akıntı mantar olmuştum bu öyle değil amann neyse akıntı işte

selam herkese kasıklarımda ağırımsı şeyler başladı belim kırılıyor yarına adet olurum sanırım kaç aydır buradayım daha kaç ay burada olacağım kim bilir

selam herkese kasıklarımda ağırımsı şeyler başladı belim kırılıyor yarına adet olurum sanırım kaç aydır buradayım daha kaç ay burada olacağım kim bilir

üzülme yanlız değilsin iğneden sonra kaçıncı günündüki

üzülme yanlız değilsin iğneden sonra kaçıncı günündüki

bebeğim doktorun bu ay enteresanlığı tuttu iğne yapmadı..ayın 5 i civarı yani adetin 13. günü 17 mm idi tek ve son bildiğim o

iğne olduğunda gecikme daha az oluyordu 35 in üstüne çıkmıyordu..iğnesiz böyle uzadıkça uzuyor sanırım çatamadığı için öf ya hepimiz jinekolog olacağız bu gidişle:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…