canım bende ıgne kullandıgımda genlede 18 yada 19 gunde oluyodum o senın regl tarıhınden kaynaklıyo mesale ben 29-30-31 gunde bı olurum bellı olmuyo oyuzden yanı 21 gunden az 35 gunden fazla surerse adet duzunsızlıgı vardır demek bnce normal kendını uzme bosuna oldugun tarıten tahmını tarıhıne gore hespla ınş.olmazsın topıgımızden bı hamış daha cıkar
tüp bebek yaptırmak isteyen dostlar 1 ay boyunca araştrmalarım sonucu doğru kişiyi buldum eğer son larak tüp bebekse çare tabii rabbim muhtaç etmesin bizleri ama size kıbrısta 1 numaralı dr.buldum adam rekora gidiyo 54 yaşındaki kadın bile hamile kalmışşş ismi halil ibrahim tekin kıbrısta tüp bebek merkezinde çalışıyo haftada 2 gün nişantaşında çalışıyormuş büyük bi ısrarla ona gidin onu araştrın diyorum ben burda ilaç tedavisi yanında görüp kıbrısta yapmayı düşünüyorummm ama şimdi dğil kıbrısta tüp bebek sanırım 16bin tl falan tutar ben bekliycem bi kaç ay birazeşimin ödemeleri var hafiflesin sonra şimdi adam depresyyona girmesin yarına konuşacam kendisiyle haber veririm size
tüp bebek yaptırmak isteyen dostlar 1 ay boyunca araştrmalarım sonucu doğru kişiyi buldum eğer son larak tüp bebekse çare tabii rabbim muhtaç etmesin bizleri ama size kıbrısta 1 numaralı dr.buldum adam rekora gidiyo 54 yaşındaki kadın bile hamile kalmışşş ismi halil ibrahim tekin kıbrısta tüp bebek merkezinde çalışıyo haftada 2 gün nişantaşında çalışıyormuş büyük bi ısrarla ona gidin onu araştrın diyorum ben burda ilaç tedavisi yanında görüp kıbrısta yapmayı düşünüyorummm ama şimdi dğil kıbrısta tüp bebek sanırım 16bin tl falan tutar ben bekliycem bi kaç ay birazeşimin ödemeleri var hafiflesin sonra şimdi adam depresyyona girmesin yarına konuşacam kendisiyle haber veririm size
evet canım manyak bi doktormuş zaten söyleyince benimki şoka girdi valla54 yaşındaki kadın hamilemi kalmış16 bin mi zeynoşum bak ben sana söyliyim senin koca evet demez bu işe
canmm sağol düşüncen için aa benm bazen 30 bazen 34 bazen 36 değişiyor kuzum adet tarihlerim hatta 45. gün bilem olmuştum:)pco böyle biirşey işte
o yüzden 50 gün geçmeden umutlanmak yok
kuzum be çok pahalı biz ödeyemeyiz onu sen inşallah gidersin de hemencecik olur
günaydınnnn canım hoşgeldin diyeyim kızzz takvimin hayırlı olsun
kizlar bugun ultrasona girdim adetin onuncu gununde olmama ragmen yumurtam 10 ml gecen aya gore baya kucuk ne olacak bilmiyorum cok istiyorum bu ay ikinci cizgiyi gorebilmeyi sizler ne durumdasiniz kizlar kimler adet bekliyocan
canım benimde adetin 9.günüydü 11 mm olmuş bir yumurtam diğerleri henüz küçük dedi doktor cuma günü tekrar gidicem ama ben küçük diye düşünmüyorum erken endişeye başladın birdende büyüyebiliyorlar bi 14. güne gel o zaman görürsün bak:)
aslında bebek işini kafaya takmamak lazımda yapamıyoruz bi türlü biz bu ay bi iğneden önce bide iğneden 3 gün sonramı ne ilişki yaşadık eşim çok yogundu sonrada zaten iş için gitmişti kesim olmaz bu ay demiştim bide o hafta eşim yokken çok gezdim bebek işi hiç aklıma gelmedi onun rahatlıgıyla oldu galiba bu ay
bir hafta sonra kendi çatlamazsa iğne olurum sonrasında bende bol bol gezimi düzenlesem bende aklımdan atmaya kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama biraz oluyor biraz olmuyor bakalım....
gebelik olmadığından eminim acaba yumurta geçmi çatladı çatlamayamı çalışıyo diyodum ben enfeksiyon olmasın ya birde ona tedavi olurken zaman boşa geçicek
canmm sağol düşüncen için aa benm bazen 30 bazen 34 bazen 36 değişiyor kuzum adet tarihlerim hatta 45. gün bilem olmuştum:)pco böyle biirşey işte
o yüzden 50 gün geçmeden umutlanmak yok
kuzum be çok pahalı biz ödeyemeyiz onu sen inşallah gidersin de hemencecik olur
canım genelde içini karartmayım ama senin anlattığın gibi benimde anladığm gibi ise bu böyle süt kesniği gibi beyaz hafif pütürlü bişey dimi bunlar zararsız vücut zaten kendisi üretiyomuş butarz bakterileri normal bi akıntıda olabilir ama sen yinede içine alma herkez de olan aynı şey değil en azından umarım seninki değildir
bence bol bol gez işe yarar inşallah:) bugun kimseler yok geziyolar mı acep
kizlar bugun ultrasona girdim adetin onuncu gununde olmama ragmen yumurtam 10 ml gecen aya gore baya kucuk ne olacak bilmiyorum cok istiyorum bu ay ikinci cizgiyi gorebilmeyi sizler ne durumdasiniz kizlar kimler adet bekliyocan
canım benimde adetin 9.günüydü 11 mm olmuş bir yumurtam diğerleri henüz küçük dedi doktor cuma günü tekrar gidicem ama ben küçük diye düşünmüyorum erken endişeye başladın birdende büyüyebiliyorlar bi 14. güne gel o zaman görürsün bak:)
Insallah cnm carsamba yine cagirdi birde cuma gelirsin galiba dedi bakalim ins buyur yumurtalarim
selam herkese kasıklarımda ağırımsı şeyler başladı belim kırılıyor yarına adet olurum sanırımkaç aydır buradayım daha kaç ay burada olacağım kim bilir
üzülme yanlız değilsin iğneden sonra kaçıncı günündüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?