ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı 4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm

kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm

HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa

testte yaptım içimde kalmasın diye çoook mutluyum kimse yok amaaaaaaaaaaaaaa

çoookkkk şaşkınımmmm ya sürpriz oldu banaaa bide 9 haftalık deyince şok oldum

canım değerin baya iyi ikiz galiba:))))

Maşallah canım, hemde 9 haftalık, hiç farketmedinmi? adetin gecikmedimi, üstüne görme nasıl oluyorki? idrarda çıkmamışmıydı?

Son düzenleme:
evet ya bende birseni bekliyorum şu tefriciyenin son durumuna bakalım bitmek üzere hesabıma göre sen listede kaçıncı sıradasın. ben bat tarihine kadar bana sıra gelmesini istiyorum ama yavaş ilerliyoruz....

canım ben en son sıradayım aslında ben kendime tek başıma çektim birde size yardım için katılayım dedim.yoksa sizin bitireceğiniz yok:)))))

zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kalp atışlarınıda duydun mu nasıl öğrendın anlatsana ya çok şaşkınım

ozaman asılamdan mı bu bebış ya anlamadım ben hanı yumurtan catlamamıştı neden cıkmadı kı:44:

bu ay senle birlikta hayıt kullanmıştım ya zaten adet oldum çok az ama bugünde öylesine kontrole gittiiimmm alttan bakınca gördü dr.şok oldum kese kalp atışı hepsini gördüm hesaplıyorum 8 haftalık çıkıyo ama dr.9 dediiiiiii

cok sevındım canım ya tup bebege gerek kalmadı inş. saglıkla kucagına alırsın ya cok şaşkınım doktorun 9 demesının sebebı 8+2 gunluk faln olunca 9 dıye gecıyo oyuzden 9 demıştır benımde 8 dıye gecıyo

kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm

HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa

testte yaptım içimde kalmasın diye çoook mutluyum kimse yok amaaaaaaaaaaaaaa

zeynoo canım benim ya çoook sevindim valla kız nasıl bir süpriz alahım ne diycemi de şaşırdım valla rabbime bak yaa
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BURDAKİ VE İSTEYEN HERKESE NASİP ET YARABBİ
BİDE 9 HAFTALIK KIZ NERDEYSE DOĞUCAKMIŞ YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…