testte yaptım içimde kalmasın diye çoook mutluyum kimse yok amaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm
çoookkkk şaşkınımmmm ya sürpriz oldu banaaa bide 9 haftalık deyince şok oldum
evet ya bende birseni bekliyorum şu tefriciyenin son durumuna bakalım bitmek üzere hesabıma göre sen listede kaçıncı sıradasın. ben bat tarihine kadar bana sıra gelmesini istiyorum ama yavaş ilerliyoruz....
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
nisan 1değil demi gerçekten yanii hamilesin.Allahım bu sitedeki herkes hamile kalacak yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım değil bugün nisan 1mi onu bile bilmiyordummm darsı sizlerin başınacanımmm HAYırlı olsun darısı başımıza dua et bizede
gercekten mı zeynoş gıssssssssssssssssssssssssssssssssssss
bu ay senle birlikta hayıt kullanmıştım ya zaten adet oldum çok az ama bugünde öylesine kontrole gittiiimmm alttan bakınca gördü dr.şok oldum kese kalp atışı hepsini gördüm hesaplıyorum 8 haftalık çıkıyo ama dr.9 dediiiiiii
testte yaptım içimde kalmasın diye çoook mutluyum kimse yok amaaaaaaaaaaaaaa
çoookkkk şaşkınımmmm ya sürpriz oldu banaaa bide 9 haftalık deyince şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?