cok sevındım canım ya tup bebege gerek kalmadı inş. saglıkla kucagına alırsın ya cok şaşkınım doktorun 9 demesının sebebı 8+2 gunluk faln olunca 9 dıye gecıyo oyuzden 9 demıştır benımde 8 dıye gecıyo
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa
evet canım ya ne diyimki çok güzel bi duygu ya bende kalmışsam 2013ylı hamiş kalmayan kalmayack benceeee
basbaya görünüyo hatta dr.haftaya gel cinsiyetine bakalım belli etmş kendinii aama haftaya emin olacak söylemedi bana ya
Ayşegül kız bana niye bukadır sevinip halay çekmedin bak kıskandım zaten hassa dönemlerdeyim
Ayşegül kız bana niye bukadır sevinip halay çekmedin bak kıskandım zaten hassa dönemlerdeyim
testte yaptım içimde kalmasın diye çoook mutluyum kimse yok amaaaaaaaaaaaaaa
kız tabiki şok oldummm kür yapıyodum ya bakayım kistim küçülmüşmü dedim gittiiiim işte böyleinanmıyoruuuuumçooook sevindim canım ya nasıl doktora normal muayaneye gittin ve orda doktormu dedi hamilesin diye şok geçirmedinmi kız ben olsam bayılırdım heralde.bak tüb bebek araştırması yapıyodun bide ama bebişin seninleymiş Allahım ne güzel bi duygudur yaa.inşallah bizlerde çok beklemeyiz.her hamile olana diyodun bende sana diyorum canım neoluuur bizede dua et.
3 gün az az sürdüüüü canımMaşallah, tekrardan hayırlı olsun. Çok az adet oldum demişsin ya, kaç gün sürdü, ne kadar kanaman oldu, öğrenebilirmiyim?
senin kadar olsun koyarım resim koymasını bilmiyorum kizeynoşşş yegenımızın resmı yok mu ya koysana
ooo beybii hayırlı olsun yaa inan çok sevindim
[ı]insan bi tebrik eder aşk olsun bence birbirimiz böyle güzel habrler için bu tür konuşmalr yapmamalıyız[/ı]
kız sen arada kaynadın valla ya kan testın ıyı çıkmış canım ya keseyı de görursun yakında butun halaylar senın olsun canım
sağol canım ya şakaydı zaten ama zeynonun sevinç gözlerine vurdu heralde
canım ben en son sıradayım aslında ben kendime tek başıma çektim birde size yardım için katılayım dedim.yoksa sizin bitireceğiniz yok:)))))
pardon canım yeni gördümmmm yabunu sevincine veriyorum kırıldım kaçırdın okumadın heralde
inanmıyorum topiğimizin kraliçesine yakıışr ya canım çok çok sevindim 9 haftalık he hala inanamıyorum senki okadar ümitsiz konuuşyordun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?