ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım ya ne diyimki çok güzel bi duygu ya bende kalmışsam 2013ylı hamiş kalmayan kalmayack benceeee
basbaya görünüyo hatta dr.haftaya gel cinsiyetine bakalım belli etmş kendinii aama haftaya emin olacak söylemedi bana ya

Ayşegül kız bana niye bukadır sevinip halay çekmedin bak kıskandım zaten hassa dönemlerdeyim

kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm

HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa

inanmıyoruuuuum çooook sevindim canım ya nasıl doktora normal muayaneye gittin ve orda doktormu dedi hamilesin diye şok geçirmedinmi kız ben olsam bayılırdım heralde.bak tüb bebek araştırması yapıyodun bide ama bebişin seninleymiş Allahım ne güzel bi duygudur yaa.inşallah bizlerde çok beklemeyiz.her hamile olana diyodun bende sana diyorum canım neoluuur bizede dua et.

yok kız bu kadar erken cınsıyetı bellı olmaz ne dıycegımı sasırdım ya asılama ayında mı kalmış cvp yazmadın

Maşallah, tekrardan hayırlı olsun. Çok az adet oldum demişsin ya, kaç gün sürdü, ne kadar kanaman oldu, öğrenebilirmiyim?

kız tabiki şok oldummm kür yapıyodum ya bakayım kistim küçülmüşmü dedim gittiiiim işte böyle
Maşallah, tekrardan hayırlı olsun. Çok az adet oldum demişsin ya, kaç gün sürdü, ne kadar kanaman oldu, öğrenebilirmiyim?
3 gün az az sürdüüüü canım
zeynoşşş yegenımızın resmı yok mu ya koysana
senin kadar olsun koyarım resim koymasını bilmiyorum ki
ooo beybii hayırlı olsun yaa inan çok sevindim

sağol canım ya inş.seminde güzel haberini alırız

canım ben en son sıradayım aslında ben kendime tek başıma çektim birde size yardım için katılayım dedim.yoksa sizin bitireceğiniz yok:)))))

deme öyle ya ben görevimi yatımda arkadaşlardan yapmayan var.aslında bende tek kendime çekiyim ben birlik olalım daha iyi olur diye düşünmüştüm ama ayrıda çekiyim...

bunu sevincine veriyorum kırıldım kaçırdın okumadın heralde
pardon canım yeni gördümmmm ya

inanmıyorum topiğimizin kraliçesine yakıışr ya canım çok çok sevindim 9 haftalık he hala inanamıyorum senki okadar ümitsiz konuuşyordun ....

sağol canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben kraliçeysem sizlerde divasınız hangisi iyi acaba

sağol canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben kraliçeysem sizlerde divasınız hangisi iyi acaba[/QUOTE]

zeynoş her hamileye çok sevindim ama sana başka sevindim sen çok başka istiyordun sanki,çok ümitsizdin yazıların aklıma geliyorda biz görebilecekmiyiz çift çizgiyi diyordun,sen çok yürekten istedin hepimiz öyle ama inş. nisan uğurun bizimle devam eder daha aklımda hayıt içtiğin ince ince sorucam bu ay olmazsa bende hayıt içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…