sağol canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben kraliçeysem sizlerde divasınız hangisi iyi acaba
zeynoş her hamileye çok sevindim ama sana başka sevindim sen çok başka istiyordun sanki,çok ümitsizdin yazıların aklıma geliyorda biz görebilecekmiyiz çift çizgiyi diyordun,sen çok yürekten istedin hepimiz öyle ama inş. nisan uğurun bizimle devam eder daha aklımda hayıt içtiğin ince ince sorucam bu ay olmazsa bende hayıt içicem
vallahi canım çok utandırıyosun beni öyle güzel konuştunki rabbiiiiimmm en kısa zamanda muradını hayırlısıyla versin sana
kız ne zaman açıklayacaksın şaka olduğunu bak duygularımızla oynuyosun çok günah çokben hala inanmıyorum
kız ayşegül senden önce doğuracak bu zeynoş güya ilk hamile sendin
bende cvp bekliyorum yaaaa sevincim kursağımda kaldı şimdi...
yemin et ben de sevinmek istiyorum senin için
yok yok adaşım adaşımız bizim hislerimizle bu kadar oynamaz ben inanıyorum artık
Birinci mesajı yanlışlıkla gönderdim 10 dakka sonra diyo bekleyemiycem hem duygularımla oynadın hemde okumadığın msj yüzünden fırçalıyosun gerçekten çok inandım ağladım seni seviyordum tanımasamda seviyordum bide oyununa beni alet etmek istiyorsun şaşırdım gerçekten şakayı tadında bırakmak böyle bişey demekki yolun açık olsun zeyno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?