bu çarşamba çatlatma iğnesi yaptım doktorum bana iki gün ilişki birgün ara verip ertesi gün ilişki dedi ama geçen akşam misafrlerden dolayı beraber olamadık karın kasık ağrım çok fazla birgünü kaçırdık. üçüncü denememdi yoksa aşılama olacak tek gün için boşamı gitti bilgi verin lütfen[/QUOT
Sen hiç canını sıkma arkadasım dua et Eğer Allahım onu sana şimdi nasip edecekse diğer yaptıklarındanda olur sıkma canını. ya birde ne sorucam size ben klomen kullanmadan önce progestan kullandım adet olayım diye.sonra klomenı içtim çatlatma iğnemide oldum. Benim doktorum çatlatma iğnesini olduktan 1 gun sonra yine 5 gun progestan içirdi bana sağolsun gerçektende 1 hafta içinde hastalandım. benım anlamadıgım adet gormeyı saglayan hap hem de bebeğin tutunmasını nasıl sağlayacak ahanda adet gordurdu hemde tam zamanında yanı benım ılk tedavım bosa gitti anlayacağınız.
hayırlı olsun arkadasım progestan duşük önleyıcı kı zaten tarlusal neden vermedı kı genelde adet sökturucu odur zaten bence doktorda bı sorun var bırde adet bıtmeden tedavıye baslanıyo ki zaten neden daha sonraya randevu verdı
ya mervede kırmızı kart görmuş ya cok üzüldüm içim karardı resmen ya:44:
bu çarşamba çatlatma iğnesi yaptım doktorum bana iki gün ilişki birgün ara verip ertesi gün ilişki dedi ama geçen akşam misafrlerden dolayı beraber olamadık karın kasık ağrım çok fazla birgünü kaçırdık. üçüncü denememdi yoksa aşılama olacak tek gün için boşamı gitti bilgi verin lütfen[/QUOT
Sen hiç canını sıkma arkadasım dua et Eğer Allahım onu sana şimdi nasip edecekse diğer yaptıklarındanda olur sıkma canını. ya birde ne sorucam size ben klomen kullanmadan önce progestan kullandım adet olayım diye.sonra klomenı içtim çatlatma iğnemide oldum. Benim doktorum çatlatma iğnesini olduktan 1 gun sonra yine 5 gun progestan içirdi bana sağolsun gerçektende 1 hafta içinde hastalandım. benım anlamadıgım adet gormeyı saglayan hap hem de bebeğin tutunmasını nasıl sağlayacak ahanda adet gordurdu hemde tam zamanında yanı benım ılk tedavım bosa gitti anlayacağınız.
haklısın canım zaten kırmızıkart gördüm bu sabah bu arada memnun değilsen değiş doktorunu bu arada bende iğne olacaktım doktorum yoktu o gün başka bir doktorda progestan vermişti kullan diye iki gün sonra doktoruma gittiğimde kullandırtmadı
hayırlı olsun arkadasım progestan duşük önleyıcı kı zaten tarlusal neden vermedı kı genelde adet sökturucu odur zaten bence doktorda bı sorun var bırde adet bıtmeden tedavıye baslanıyo ki zaten neden daha sonraya randevu verdı
Ay valla canım ya anlamadım ki zaten ılk kullandığımda hıc bır faydası olmadı aksıne 2 hafta sonra oldum ilaçtan sonra.İşte iğnemde sonra yine kullandırttı ozaman gununde hastalandım.Bende doktorumu degıstırdım cok memnun kalmadım burda okuyorum ınsanlar nasıl ılgılenıyorlar iğneden sonra gıdıp kontrol edıyorlar bizimki hiçççç
kac kışi kaldık kı şimdilik kırmızı kar görmeyen
Ay valla canım ya anlamadım ki zaten ılk kullandığımda hıc bır faydası olmadı aksıne 2 hafta sonra oldum ilaçtan sonra.İşte iğnemde sonra yine kullandırttı ozaman gununde hastalandım.Bende doktorumu degıstırdım cok memnun kalmadım burda okuyorum ınsanlar nasıl ılgılenıyorlar iğneden sonra gıdıp kontrol edıyorlar bizimki hiçççç
her doktor değişimi tedavinin tekrar başa alınması demektir bazen öyle sorumsuz doktorlarda olabiliyo senin neyin var
ya mervede kırmızı kart görmuş ya cok üzüldüm içim karardı resmen ya:44:
benimde, hepizde daha önce bir çok defa hüsrana uğradığımız için bizlerin hamile çıkarması zor galiba yada mucize
testten sonra polikistik over var dedı onun dısında sıkıntı yok dedı aslında oyle bir konustukı sanki oda sıkıntı değil. Birde bana tedavi istiyormusunuz diye sordu ben ona çay içmeye gittim sankıÖyle diyince glukofen progestan birde çatlatma iğnesi verdi işte iğneden sonra da tekrar progestan verdı.
benimde, hepizde daha önce bir çok defa hüsrana uğradığımız için bizlerin hamile çıkarması zor galiba yada mucize
ben yarım saat yatıyorum bacaklarım havada, hadi bebişlerim sakın geri gelmeyin diyorum
ben yarım saat yatıyorum bacaklarım havada, hadi bebişlerim sakın geri gelmeyin diyorum
Öyle düşünme çalışmaya devam elbet bizlerinde olur. Bu arada iğneden sonra peş peşe gün veriyor ya bunu gunde 1 kere denemek fayda etmez demı illa sık sık mı yapmak gerekıyor gunde 1 kereyle tutmazmıkı çalısan bayanların ısı cok zor valla bu tedavı sırasında
yenı randevu aldım kızlar adetımın basladıgı tarıhten ıtıbaren 12.gun oluyor.Sizce gecmı olur ki ama yumurtalıklarda ozaman bıraz buyumeye baslar gıbı gelıyo bırde cok gecte kalmıs olabılırım en erken ozamana alabıldım yenı bır doktorla deneyeceğim.Birde adetım bıttıkten sonra gun asırı tekrar denıcem usenmek yok kızlar bakarsınız tutar
sen de hoşgeldin bu arada, günde 1 defa yapıyosun peş peşe yaptınmı sperm kalitesi düşüyo 1 gün bekliyosun, zaten spermler 2, 3 gün yaşıyo nasılsa
Bende altıma yastık koydum hatta hıc kalkmadım sukur hıc akmadı ama tutmadıda işte ıcerdekıler olsun herseyde bır hayır vardır.bırde ben sırt üstü yatınca fenalıklar basıo bı süreden sonra yan donuyorum onun sakıncası olurmu kı acaba ama nerdeyse sabaha kadar yastık kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?