ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:

testten sonra polikistik over var dedı onun dısında sıkıntı yok dedı aslında oyle bir konustukı sanki oda sıkıntı değil. Birde bana tedavi istiyormusunuz diye sordu ben ona çay içmeye gittim sankı Öyle diyince glukofen progestan birde çatlatma iğnesi verdi işte iğneden sonra da tekrar progestan verdı.

benimde, hepizde daha önce bir çok defa hüsrana uğradığımız için bizlerin hamile çıkarması zor galiba yada mucize

Öyle düşünme çalışmaya devam elbet bizlerinde olur. Bu arada iğneden sonra peş peşe gün veriyor ya bunu gunde 1 kere denemek fayda etmez demı illa sık sık mı yapmak gerekıyor gunde 1 kereyle tutmazmıkı çalısan bayanların ısı cok zor valla bu tedavı sırasında

madem öyle doktorunu değiştir baksana senin doktoru takip etmen gerek onun değil doğrusu neyse hangi tedavi gerekiyor o söylecek yapıp yapmamakta senin kararın bazen öyle enterasan doktorlar olbiliyo sanırım polistik over yumurtanın olmasını büyümesini engelliyo bendede çikolata kisti var

yenı randevu aldım kızlar adetımın basladıgı tarıhten ıtıbaren 12.gun oluyor.Sizce gecmı olur ki ama yumurtalıklarda ozaman bıraz buyumeye baslar gıbı gelıyo bırde cok gecte kalmıs olabılırım en erken ozamana alabıldım yenı bır doktorla deneyeceğim.Birde adetım bıttıkten sonra gun asırı tekrar denıcem usenmek yok kızlar bakarsınız tutar

ben yarım saat yatıyorum bacaklarım havada, hadi bebişlerim sakın geri gelmeyin diyorum

Bende altıma yastık koydum hatta hıc kalkmadım sukur hıc akmadı ama tutmadıda işte ıcerdekıler olsun herseyde bır hayır vardır.bırde ben sırt üstü yatınca fenalıklar basıo bı süreden sonra yan donuyorum onun sakıncası olurmu kı acaba ama nerdeyse sabaha kadar yastık kalıyo

sen de hoşgeldin bu arada, günde 1 defa yapıyosun peş peşe yaptınmı sperm kalitesi düşüyo 1 gün bekliyosun, zaten spermler 2, 3 gün yaşıyo nasılsa

görünürsün ama tedavi uygulamaz bence öteki ay adetinin bilmem üçüncü günü gel der beğenirsen gider beüenmezsen gitmezsin yani devam tuttumu tutar

sen de hoşgeldin bu arada, günde 1 defa yapıyosun peş peşe yaptınmı sperm kalitesi düşüyo 1 gün bekliyosun, zaten spermler 2, 3 gün yaşıyo nasılsa

Bende kocama kızıp duruyordum gunde 1 le tutarmı bu diye Bu arada hoşbulduk canım.Artık umudumuz 2. tedavıye bakalım doktorum ne diyecek 10 gun daha bekleyecem ama doktora gıdene kadar ben yıne denıcem

spermler gideceği yere gider bence boşuna onlarıda yormayalım bence ilişkiden sonra kendimizi rahat bırakmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…