- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
aminnnn inş.kız birde yazaydın stresten 10 kilo alsın inş.,istiyodu ya kilo almayı
çok güldürdn beni vallahi gerçi sonraki nesiller bunları okuyunca eminim onlarda güleceklerdr şöyle bi 10 yıl sonra falan
hoşgeldin canım inş.olur ya yakışır sende iyi kapak yaptı kız bari sende et bi bedduabeddualarınızı yesinelr emii
birsenn bidahaki hamiş sensin dimekki kuzum hihi face fotolarını koyarsın artık çişli boklu
kız işesin seninkininde halası olacam bana neheeee kızzzzzzzzzzzzz olsundaaaa işimek sıçmak serbesttt...ama teyzesı oalarak seni işesinnn anacıgına bişey etmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pınarcım birsene yapma etme desemde kız oturmuş önüne gelene beddua ediyor sende nasibini aldın bana da amin demek düşüyor amiiinnnnanemmm ben yazarken bedduamı almışımsüslenmeye vaktim kalmasa bie heeeç üzülmicem söz valla işten de şikayet etmicem pasaklı pasaklı gezmeye razıyım aynen şöylee
he ya kilo da alayım işşalahh dımbıl dımbıl olayımaminnnn inş.kız birde yazaydın stresten 10 kilo alsın inş.,istiyodu ya kilo almayı
çok güldürdn beni vallahi gerçi sonraki nesiller bunları okuyunca eminim onlarda güleceklerdr şöyle bi 10 yıl sonra falan
begendınmı kuzumm bedduanı...süslüüü oldugunn içinn sanaa böylee bii bedduayı uygun gördüm..sendee psaklı resımlerını yayınlarsınnnnn bizdee begenırızzzz
kızlaarrrrr sıze bısey sorucam yaaa kasık cekme hakkında bılgınız varmıııı??? ben dun aksam kasıgımı cektırdım kadın kasıkların fena halde cok dusmus dedı.nasıl tutunsun bebek bu kasıkla senın rahmının t olmasıda bu yuzden dedı bugun ve yarın aksamda gıdıcez ama bılemıyorum yaa bı zararı olurmukı:44::44::44::44::44:
yeter sizee bu kadar şaklabanlıkk benım mıdede zil çalmaya başladı..acıkıncaa bişey uretemıyorum..gideyim bırazz tıkınıp yenı fıkırler üreteyimmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım inş.olur ya yakışır sende iyi kapak yaptı kız bari sende et bi beddua
kız işesin seninkininde halası olacam bana ne
pınarcım birsene yapma etme desemde kız oturmuş önüne gelene beddua ediyor sende nasibini aldın bana da amin demek düşüyor amiiinnnn
he ya kilo da alayım işşalahh dımbıl dımbıl olayımaneemm on sene sonra 39 olcem ben anemm
oo beybi sende benden aşağı kalmıyon ki görüyorum maşallh maallh
ayşegülll hoşgeldin canımmmmm
kızzzzzz birsen bunun bebeği var dimi beddu olmuyomu ona
kız zaten tır gibi olmuşsun yemek neyine benim gibi inceeeecikk olsan neyse
bende bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum buraya laf yetiştirirken hadi tıkın bakaym
hehe hepimiz 100 kilo olak emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anem ben nasıl olurum ki acep öyle hem zeyno ben seni görmedim hiç merak ediyom ya bi yerlerde resmini göster banaaa
evet canım sen yoktun diye bayram ediydik nereye gittinnnn sen ahanda sana ikinci birsen bol bol gezersin artıkkkkkhoşbulduk canım bugun evde degıldım yenı geldım daha mutfaga gırmeden bı bakayım dedım neler kaynatmısınız böyle
canım önceleri bende öyleydim tiksinirdim ama senin kadarda değil yani sonra baktım çocuk olmuyo bi sevdim bi sevdim sorma hatta bi akşam benden dökülen spermleri incelemeye aldım baktım kuyrklumu diye hani izliyoruz ya kuyruklu balık gibi belki yarım saat inceledim eşim duştan çıkınca iğrençsin demişti sen ne yapıyosun demişti vallahi azıcık ucundan utanıp inceledim nasıl diye o gün bugündr incelemeyede almıyorum maidemide bulandırmıyo çok akarsa belki sende rahat ol okadarda iğrenç değil şunu düşün bebekmi istiyorsun o olmasa olmaz demekki pis birşey değil yani allah onu insan pisliğinden yaratmıyo
hvc canımmm bak benden demesi bu ay tuturacan olursa sakız ısmarlarsın artık hayırlıysa içime doğmuş içim yanıltma benii ne olur
evet canım sen yoktun diye bayram ediydik nereye gittinnnn sen ahanda sana ikinci birsen bol bol gezersin artıkkkkk
cnm 48 kiloyum şu an ama benm en sevdiğim kilo 53 falan ben eskiden daha beterdim 45-46 çıkamıyordum doktor metobolizma dedi hızlı çalışıyormuş..ama şunu diyeyim cips çıkolata abur cubur küçüküğümden beri yemem sevmiyorum ama son zamanlar zorla yiyorum akşamları ha birde ekmek derdim var ekmek yemeyi sevmem yemekle adını bozuyor yemeğin gibi gelliyor bi kahvaltıda 2-3 dilim yerimkız neden kaç kilosun korkutmaaa beni çokmu zayıfsın ya yöntemi söylermisin bende incecik olayımmm
bu arada ikinizde bu durumda süslü naciye oliysniz süzlüler demek süsleniyosunuz
kız ya eskiden güzeldi kilommmm ama göbeğim var basende biraz varrrr korkuyorum kendimden gul yabani gibi olmuşum
hoşbulduk canım bugun evde degıldım yenı geldım daha mutfaga gırmeden bı bakayım dedım neler kaynatmısınız böyle
yok canım ya babannemdeydım mevlut okuttu bugunde dedemın senesıydı iyıkide gıtmışım erık agacı vardı bahcede hepsını yedım
yapmıştım zaten canım hazırlıcam sadece cok şükür yok bulantımayh kıyamammm ne yemek yapıyon bakım mide bulantısı başladımıııııııııııı
vayyy ayşegül aşermelermi başladı yoksa ?
bende ekmek kullanmam nerden geliyyy bu yağlar anlamadım kiiii inş.bebeğin olurda balık etli olursunnnncnm 48 kiloyum şu an ama benm en sevdiğim kilo 53 falan ben eskiden daha beterdim 45-46 çıkamıyordum doktor metobolizma dedi hızlı çalışıyormuş..ama şunu diyeyim cips çıkolata abur cubur küçüküğümden beri yemem sevmiyorum ama son zamanlar zorla yiyorum akşamları ha birde ekmek derdim var ekmek yemeyi sevmem yemekle adını bozuyor yemeğin gibi gelliyor bi kahvaltıda 2-3 dilim yerim
kuzum öyle deme valla kilo almaya çalışmakda bi dert...baıketli kadınlara bayılırım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktınay cnm agzindan bal damliyo keske tutsada degil sakiz fransiz cikolatasi ismarlarim size ben ya nolur dua edin benim icin annelik ozlemi cok zor...niye oyle dedin icinemi dogdu??
yok canım ya babannemdeydım mevlut okuttu bugunde dedemın senesıydı iyıkide gıtmışım erık agacı vardı bahcede hepsını yedım
​aynı duygulrı bende yaşıyorum..şuan bıle basımı alıp gıtsem dıyoroum..herşeye alınır oldum...sizden başka benı kımse anlamıyor bıle udusunuyorum...bilmiyorum kafam çok karışık...bunları yaşamak çok zor...bazen patlıycak gıbı oluyorum..nefesım kesılıyor...
ay cnm agzindan bal damliyo keske tutsada degil sakiz fransiz cikolatasi ismarlarim size ben ya nolur dua edin benim icin annelik ozlemi cok zor...niye oyle dedin icinemi dogdu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?