ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kzılar herkes iğneden sonra oluşan kasık ağrıların bahsediyo bende hiç böyle bişey yok bugün 4. gün çatlasa hissedermiydim bunu acaba..

cnm genelde catlayinca ben ikisindede hissettim feci kasik agrisiyla ama benimde bir hafta oldu vurulali igneyi ama su anda belirti yok agri yok hic bisey yok yani o yuzden takma kafana iliskiye devam et Allah buyuk

ilk erık aserdım zzaten zeynoş gıs

ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktın

benim için hissetmedinmi

kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?
hep birlikte kalsak sırayla valla yaparızzzz neden olmasın ben varım bu arada tokat mı atsak canım istedi desek benim içimde hep o var

ayşegülll hoşgeldin canımmmmm
kızzzzzz birsen bunun bebeği var dimi beddu olmuyomu ona

kız zaten tır gibi olmuşsun yemek neyine benim gibi inceeeecikk olsan neyse

ewt kız onun bebegı var on beddua olmaz...ydaa soyle bı beddua edeyım...öylee kolayy dogrusunkııı hıcc dogurdugunuuu anlayamasınn inşallahhhh...ohhh nsl kız begendınmı bedduamı :))) dogru dıyonn aslındaa aynen tır gıbı oldumm yaaa ama bogaz bu boş durmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

he ya kilo da alayım işşalahh dımbıl dımbıl olayım aneemm on sene sonra 39 olcem ben anemm

oo beybi sende benden aşağı kalmıyon ki görüyorum maşallh maallh

bende bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum buraya laf yetiştirirken hadi tıkın bakaym

yokk kızz senın kadar süslüü değilimm bennn bende pilav attım ustune pişene kadar bakayım dedım arkamdn ne dedıkodu aettınız..buyrun gelın beraber yıyelım kızlarr...eşim geç gelecekmişşşş

kız neden kaç kilosun korkutmaaa beni çokmu zayıfsın ya yöntemi söylermisin bende incecik olayımmm
bu arada ikinizde bu durumda süslü naciye oliysniz süzlüler demek süsleniyosunuz

ayyyyyyyyy kızzzzzzzzzzz gülmee komasınaa soktunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii korkutmaa kız onu kaç kilosunnnnnnn

biz hassasiz cnm ama samimi olduklarimiz bile anlayissiz oluyo inan biz olsak anlatmayiz oyle ben birini kirarim diye cok korkarim ama insanlar cok kotu

cnm seni cagirdimi doktor catlayip catlamadigina bakmaya?? beni hic cagirmiyo bilmiyom bile catlayip catlamadigini gecen ay catladi cunku akintim cogaldi ama bu ay yok akinti falan bisey yok!! o yuzden bilemiyorum keske baksaydi catladimi

kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?

hehehe beni çıldırtıyor zati çok kasıyon kafana çok takıyon diyip eğer hamiş kalırsam ilerde bir gün çekeceği var benden eziyet etcem ona

aman cnm bu kaynanalar hep boyle benimle birlikde evlenen kaynanamin yigeni var onun ikinci cocuk dogdu gecen kaynanam turkiyede ben fransada telefon etti bana sen uluk ciktin benim yigen ikinciyi aldi kucagina diye... ne dersin canim cok aciyo...

hep birlikte kalsak sırayla valla yaparızzzz neden olmasın ben varım bu arada tokat mı atsak canım istedi desek benim içimde hep o var

ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina

cnm oluyo tabiki ignenin dozu hafif olursa catlamayabiliyoo yumurta bazen o zamanda kiste donusuyo iste!! insallah catlamistir gonlunu ferah tut

cnm hadi insallah ya cok sevinirim valla belkide bi belirtidir bu hani insanin agiz tadi falan degisiyoya belki yara yaparak belli edecek kendini insallah cnm

ilk erık aserdım zzaten zeynoş gıs
meyve kesinlikle kız demek oliyyyyy kızın olacakkkk
ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktın

benim için hissetmedinmi

sonra listeye bakacam tekrar dur kız yazarım buraya
susss be ajdarrrrr belli kız doğru diyo süslüsün pilavıda süslü yaparsın kendin gibi canım son olaarak 65 kiloydum boy kısalmamışsam 1.67

cnm seni cagirdimi doktor catlayip catlamadigina bakmaya?? beni hic cagirmiyo bilmiyom bile catlayip catlamadigini gecen ay catladi cunku akintim cogaldi ama bu ay yok akinti falan bisey yok!! o yuzden bilemiyorum keske baksaydi catladimi

canım inş. bu ay hamiş oluruzda olmazsa doktora özellikle dersin çünkü bazen çatlamayabiliyor benim doktorum bakıp ilişki öneriyor daha kesin bence

birseeeeeeennnnnnn duydunmu zeynoş bebegıme kız dedıııııııııı

Son düzenleme:
ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina
koca düşmanı olur kız kışada karpuz isterizzzz olurmu ben uyarım bu mevsimde mandalina var yahu
hehehe beni çıldırtıyor zati çok kasıyon kafana çok takıyon diyip eğer hamiş kalırsam ilerde bir gün çekeceği var benden eziyet etcem ona

bebekta sana kaka anne derrrrr

cnm ben bilmiyorum kasik cekme ne tam olarak ama belki yarari olur bazen koca karilarin bildikleri ise yariyor

aman cnm bu kaynanalar hep boyle benimle birlikde evlenen kaynanamin yigeni var onun ikinci cocuk dogdu gecen kaynanam turkiyede ben fransada telefon etti bana sen uluk ciktin benim yigen ikinciyi aldi kucagina diye... ne dersin canim cok aciyo...

benimkide adımı kısır geine çıkardı insanların hiç acıması kalmamış yeminle o gözyaşlarımı helal etmiyorum ona

anemm ne güzelsindir eini atınca boş kalmaz heheh vala ben bayılıyorum balık etli hatunlara ohh misssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…