ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

koca düşmanı olur kız kışada karpuz isterizzzz olurmu ben uyarım bu mevsimde mandalina var yahu

bebekta sana kaka anne derrrrr

kuzum napım ya delirtiyor vala şu silkeletmeyi bi kerem ble yapmadı hain yaza tüp bebek yapacam diyom ne acele ediyon diyo len 30 a geldim ne acelesi bu kadar da rahat olunmazki bacım beni elkin etmeye mi çaışıyor anlamıyom ki yada ben mi sk boğaz ediyom acep bimiyom vallaa

sana kısır diyorsa oda onun vicdansızlığı allah sanada büyük

bana et demeeee yakında kendimi yiyecem ama eski formuma girecem ilaçlar kilo yaptı bana

erkek milleti işte öyle herşeyi kulak arkası yaparlar canım bunu istemen en doğal hakkın kocan kaç yaşında benim 34 olmuş amca olmuş yani

erkek milleti işte öyle herşeyi kulak arkası yaparlar canım bunu istemen en doğal hakkın kocan kaç yaşında benim 34 olmuş amca olmuş yani
aynı yaştayız biz oda 29 canım niye böylelerki doktora gitmedim diye bile sevindi ya ohh be rahat bi iki ay geçircez dedi ıyhh erkek milleti dedeğin gibi işte

sana kısır diyorsa oda onun vicdansızlığı allah sanada büyük

bana et demeeee yakında kendimi yiyecem ama eski formuma girecem ilaçlar kilo yaptı bana

daha yaşınız küçük hemencecik verirsiniz kiloları belli yaştan sonra vermesi zor oluyor

kızlar ne kaynatmışsınız öyle birsencim bedduanın böylesine can kurban valla.

kızlar bugun mevlutte banada soruyolar senın çocuk yokmu şöylemı böylemı deyıp duruyolar cok kızdım ya var dedım nerde dıyolar bu sefer karnımda dedım bende ama cok sıktı kadın olmasaydı yere baktırcaktı benı

kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?

kiz valla bana uyar en bulunmaz seyler isteyelim gecenin bilmem kacinda bakalim ne kadar dayancaklar :))

battaşım hoşgeldin bugün nasılsın inş. moralin daha iyidir ?

battasim iyiyim biraz pek moralim ii degildi yazdiklarinizi okuyunca kendime geldim az dun gece esimle kavga ettik biraz cani iliski istemedi yapmamizda gerekiyodu baya bi bagirdim ama rahatlayamadim ya olmuyo sabaha kadar agladim....

ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina

bende fransada bulamayacagi seyler isteyecegim mesela uzun kabak :)

boşver canım sen takma kimseyi hamileliğinin tadını çıkar.hem daha şimdiden öyle karın çıkmazki helede normalde zayıf biriysen.

boşver canım sen takma kimseyi hamileliğinin tadını çıkar.hem daha şimdiden öyle karın çıkmazki helede normalde zayıf biriysen.

zayıfım canım sadece bışey yıyınce cıkıyo göbegım yınede insanın canını sıkcak şey buluyolar ya

zayıfım canım sadece bışey yıyınce cıkıyo göbegım yınede insanın canını sıkcak şey buluyolar ya

canım milletin lafını dinlersek bunalıma gireriz valla.yokken sürekli sorarlar neoldu yokmu oluncada başka şeyler demekki hiç bitmiyormuş.
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı çok kilo almasan daha iyi ayrıca.

ama ne yapayım heyecanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…