birseeeeeeennnnnnn duydunmu zeynoş bebegıme kız dedıııııııııı
koca düşmanı olur kız kışada karpuz isterizzzz olurmu ben uyarım bu mevsimde mandalina var yahu
bebekta sana kaka anne derrrrr
benimkide adımı kısır geine çıkardı insanların hiç acıması kalmamış yeminle o gözyaşlarımı helal etmiyorum ona
anemm ne güzelsindir eini atınca boş kalmaz heheh vala ben bayılıyorum balık etli hatunlara ohh misssssssss
gelemezz olsunnlarr inşallahhh..9 ayy ugramasınlarrr sana..ohh ohh ne gzl beddua ettım snaa
kuzum napım ya delirtiyor vala şu silkeletmeyi bi kerem ble yapmadı hain yaza tüp bebek yapacam diyom ne acele ediyon diyo len 30 a geldim ne acelesi bu kadar da rahat olunmazki bacım beni elkin etmeye mi çaışıyor anlamıyom ki yada ben mi sk boğaz ediyom acep bimiyom vallaa
aynı yaştayız biz oda 29 canım niye böylelerki doktora gitmedim diye bile sevindi ya ohh be rahat bi iki ay geçircez dedi ıyhh erkek milleti dedeğin gibi işteerkek milleti işte öyle herşeyi kulak arkası yaparlar canım bunu istemen en doğal hakkın kocan kaç yaşında benim 34 olmuş amca olmuş yani
sana kısır diyorsa oda onun vicdansızlığı allah sanada büyük
bana et demeeee yakında kendimi yiyecem ama eski formuma girecem ilaçlar kilo yaptı bana
kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?
battaşım hoşgeldin bugün nasılsın inş. moralin daha iyidir ?
ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktın
benim için hissetmedinmi
ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina
kızlar bugun mevlutte banada soruyolar senın çocuk yokmu şöylemı böylemı deyıp duruyolar cok kızdım ya var dedım nerde dıyolar bu sefer karnımda dedım bende ama cok sıktı kadın olmasaydı yere baktırcaktı benı
allahım allahım bu ay başka sanki kasık batmalarım bel ağrısı inş. ya inş.
boşver canım sen takma kimseyi hamileliğinin tadını çıkar.hem daha şimdiden öyle karın çıkmazki helede normalde zayıf biriysen.
cnm bende belirti sifir hic bisey yok yok yok
zayıfım canım sadece bışey yıyınce cıkıyo göbegım yınede insanın canını sıkcak şey buluyolar ya
ama ne yapayım heyecanlıyım:)canım ya vallahi seni tanıdığım günden beri çok heyecanlısın saatleri dakikaları hatta yakında saniyeleri sayacan kız birazz rahat bırak kendini geçen ayda heyecan yaptın bu ay bari yapma
yapmaki bebeğin gelsin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?