ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aşılamamın 11. gününde kanda 59.83
13. gününde 17.97 çıktı
değerin yükselme ihtimali yok değil mi?

13. gününde 17.97 çıktı

canım ben pek bilmiyorum ama bhcgnin önce yüksek olması sonradan düşmesi ya dış gebelik ya da sağlıksız bi döllenme sonucunda oluşuyo diye biliyorum sanıyorum ki daha yükselmez ama üzme kendini böyle gebelik geçirenlerin ertesi ay hamile kaldıklarını çok duydum..

ama ilk aşılamamda şubat ayında oldu ve ondada düşmüştü bebeğim

bu ikinci aşılama tekrar düştü

aşılama durumuyla ilgili bi fikrim yok canım ya inşallah olur ne diyeyim hayırlısı budur belki..Rabbim ne eylerse güzel eyler..belki de bu ay doğal yollarla denemelisin..belki tutar diyecem ama dediğim gb ben daha bu yolun başındayım çok bi bilgim yok..

milkshake inşallah olumlu olur ya üzülme tabi ki heyecanlısın aşılama yaptırdın bir umutla bekliyorsun böyle üzülüyorsun seni anlıyorum ama hayırlısı ne ise o olsun. 2. aşılaman herhalde. daha önce kaç kez klomen tedavisi oldun ve kaç aydır bebek istiyorsunuz?

kız ya benimki çok yoğun mübarek sanki iç işleri bakanı zaten aradığımda ne zaman onu iç işleri bakanını dış işleri bakanına bağlarmısınız diyorum oda buyrun benim ikiside der tedavi olmaz yoğun çünkü hem spermin en kalitelisini alıp döllendrmiyolarmı kız neden tüp bebeğe engel olsun ki zaten şu doktorlarda insafa gelse yeni gittiğim dr.inceledi hepsini ürolojide hızlı hareketlilik sorununu düzeltemez ilaçla tedavisi olmuyo yaniiii
birseeeeeeeeennnnnnnnn moralim çok bozuldu vallahiiiiiiii

13. gününde 17.97 çıktı

cok üzüldüm canım ya doktorun bunu arastırması gerekıyo canım bu ikinci dıyosun neden tutunamıyo bulmaları gerek ona göre devam et tedavne

canim yaa sıkma kendini olmadı bi kaç doktora gider sadece sonucları gösterirsin bilgi alırsın sıkma kendini eğer bi kaç yer değerler normal diyosa hormaldir kaç gün cinsel perhiz sonrası yaptırdıınız tahlili bizdeki tahlille karşılaştırdım hemen hemen aynı bizdekinde 42 milyon bide loksit mi ne o sadece görüldü diyo değer yazmıyo

Gunaydin kizlarrrrr bugun esim calismiyo pek giremem nasilsiniz bakalimm hava guzel gezecegiz bugun biraz sizler neler yapiyosunuz

ohh iyi gezmeler canım bizim yerimize de gezin bakalım =))

Son düzenleme:
13. gününde 17.97 çıktı

canım yaa çok üzüldüm doktorunla görüştün mü ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım tekrar yükselmez Rabbim inşAllah bunun arkasından yüzünü güldürsün normal yolla hamilelik haberini verirsin inşAllah canım benim..

tmm cnm katılmak ısteyenler haber versınde başlayalım

canım seve seve okuruz çok güzel bi fikir neler okuycaz

Son düzenleme:
cok üzüldüm canım ya doktorun bunu arastırması gerekıyo canım bu ikinci dıyosun neden tutunamıyo bulmaları gerek ona göre devam et tedavne

Cnm merhaba.bişey sormak istiyorum.sanırım ilk klomen tedavisini senle aynı zaman yapmıştık.hatırladınmı bilmiyorum ama.drun sana iğneden kaç saat sonra ilişki demişti.

hiç klomen tedavisi olmadım
aşılamam ege ünv.oldu ve rahim filmi,tahlillerden sonra
hemen aşılamaya başlıyorlar..
3 yıldır koşuşturuyorz ama egeye son 6 aydır başladık
özeller hep oyaladı,klomen tedavisinide sanırım özeller yapıyor hep
sen özeldemi tedavi görüyorsun sabahmeltemi?

Cnm merhaba.bişey sormak istiyorum.sanırım ilk klomen tedavisini senle aynı zaman yapmıştık.hatırladınmı bilmiyorum ama.drun sana iğneden kaç saat sonra ilişki demişti.

evet canım hatırladım sonra iğnelere gecmıştım bana saat olara vermedı doktorum ovıtrelleyı vuruldugm gunde dahıl 4 gun degerlendırdık sonrada gun asırı devam ettk

evet ben özele gidiyorum. bana ıkı kez klomen uygulandı. su an beklemedeyım sonuc ıcın ınsallah tutmustur.olmazsa aşılamaya geçeriz dedı. bu arada eşim de sperm tahlılı verecek.

evet canım hatırladım sonra iğnelere gecmıştım bana saat olara vermedı doktorum ovıtrelleyı vuruldugm gunde dahıl 4 gun degerlendırdık sonrada gun asırı devam ettk

cnm sen su an hamılemıydın? ılk ılıskın 36. saat mıydı? her gun ustutse doktor mu onerdı. bız de ılk ıgneden 7 saat once ılıskıye gırdık sonra salı sabahı yanı 36. saat. sonra da çarsamba aksamı gırdık. sonra yarın cuma sabahı gırecez.

evet canım hamıleyım cok sükür mesela bugun ovıtrelleyı oldum dıyelım doktor 11,12,14 u ilişki dedı bende o aradakı 13ude degerlendırdım anlatabıldım mı bızım sperm sorunumuz falan olmdıgından doktr bu şekılde onerdı eskıden saat verıyolardı baktı olmadı gun olarak verdı doktorum

tesekkur ederım cnm.Allh sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. bız sperm testı henuz yaptırmadık o yuzden her gun yakmaktan cekınıyoruz ama her 36 satte bır denıyoruz yanı 1 bucuk gun arayla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…