günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..
günaydınlar canım bişey kalmamış hadi bakalım haftaya senin müjdenle başlarız inş. unutma idrar testini yaparken bizimle olucaksın o heyecanı yaşamak istiyorum
günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..
inş.olmasın canım keşke bi test tutsaydın daha önce iğneden kaç gün sonra regl oluyodun ki
hoşgeldin canımmmmm
canımmm evet bi kaç tane zeynep var şans işte
bu arada benimde o takvimde gözüm var canım inş.hepimize nasip olur 67 diye biliyordum 63 kiloyum altı yedi kilo almışım yani
ben geldim canım sen yoksun değişiklik olsun diye yakama ağaç dalı taktım daha rahat gör diye
bu 2. iğnem.. geçen ay 19. gün oldum regl.. o yüzden p.tesiyi bekliyorum.. p.tesi 19. gün maalesef:18::18::18::18:
geldım kız zeynoş agac dalı buyuk olur ya
ayyy çok riskli canım insan korkiyyyyy ya demek ki geç çatlıyo çalışmalara inş.erken pes etmemişsindr aslında oldumu bi kerede olur da
önemli değil canım ayıpsın yaniay cok teşekkur ederım canım
yok çalışmalar tam gaz dewam etti.. bu hafta sadece 3 gün arayla denedik.. bu akşam yine sırası.. son güne kadar dewam anlayacağın
ewt tırsıyorum olacam diye yaa :18::18:
ben kaçar.. herkese iyi hafta sonları diliyorum.. görüşmek üzere..
hoşgeldin canımmmmm
bu arada benimde o takvimde gözüm var canım inş.hepimize nasip olur 67 diye biliyordum 63 kiloyum altı yedi kilo almışım yani
ben geldim canım sen yoksun değişiklik olsun diye yakama ağaç dalı taktım daha rahat gör diye
Canim az kaldi bence takvim bizim olacak ..ben de utanmasam kizim olunca adini zeynep koyarm o kadar severm zeynepleri
kız inş.zeynep ismi kürtçe türkçe arapça farsça hep var hatta bi tane kraliçeninde ismi zeynebmiş
kürt canım canım kız 3yıl önce falan seyyar satıcı gelmişti memlekete araptı urfadan gelmiştiler bulaşık set falan satıyodular benim arkadaşlarla falan toplanmıştık oraya sazan gibi sizde başlık parası ne kadar dedim bizde esmer 5milyar kumral 10 milyar sarışında 20 milyar demişti tabi ozamanki para tl falan değildi ben nişanlıydım senin ne kadar demişti 50 cumhuriyet altını deyincee sizde çok almışlar sarışınlar ne kadar burda demişti kandırdık adamaı bi ev 100cumhuriyet altını demiştik doğrumu sarışınlara çok mu önem verilir merak ettimNe guzel iste sen turk musun ben arabim esim kurt cocugum olunca melez olacak
kürt canım canım kız 3yıl önce falan seyyar satıcı gelmişti memlekete araptı urfadan gelmiştiler bulaşık set falan satıyodular benim arkadaşlarla falan toplanmıştık oraya sazan gibi sizde başlık parası ne kadar dedim bizde esmer 5milyar kumral 10 milyar sarışında 20 milyar demişti tabi ozamanki para tl falan değildi ben
nişanlıydım senin ne kadar demişti 50 cumhuriyet altını deyincee sizde çok almışlar sarışınlar ne kadar burda demişti kandırdık adamaı bi ev 100cumhuriyet altını dyemiştik doğrumu sarışınlara çok mu önem verilir merak ettim
günaydın canım benim çalışmalar bitti bekleme dönemine girdim
hoşgeldin canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?