ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız napcaz bız sensız gıtme ya bu arada kırmızılar inş. gelmez olmazmı canım ya yesıl yesıl erık ruyalarıma gıryo ben bu kadar sevmezdım erıgı gecen gun kavun canım istedı erıgımde az önce geldı

atıyorrrr inanma benimkinden biliyorum bunlar sakin yaradılmış ayy hiç mi çocuk görüp iç çekmiyorlar valla garip benimkide eksiğimiz var tamamlamaya çalışıyorken bugün saba 11de aramış o parayı ver diyo lazımmış diyor viirmem ama

kasım annesisin diye bize bi tane kasım isimli erkek doğurcan sandıyyydımm kanımca bi tane süslü yolda gelecek hayırlısıylaaaa erik kavun aşeriiyomuşşşş
olacam bn vallahi keşke 9 ay uğramasaydı

amin canım hepimize.canım pişmemiş hali tabiki eğer tuvallette otururken geliyosa böle idrardan sonra aşağı doğru uzayıp geliyo eğer sonradan oluyosa da çamaşırında yapışık şekilde çok açıklayıcı oldu ayrıntılı:)))

kızlar dün yemekteyz programında un helvası yapılıydııı gördüğüm gibi canım çekti gittiiim mutfağa yapmaya yaptım tabi tam bi facia yiyemedim sonra dedimki olaki hamileyim akşama doğru adetten önceki son olanda olduuuu utanmaz zeynep sen yine umutlandın bu kistimle doğal yolla olmazki dedimmm daha uğraştırack beni

iyiki ayrıntılı oldu canımmm yoksa aklım almıyo benim bi aşılamada birde bu ay oldu herhalde yaptığuım kürlerden yaa insan da akıntı olur her bayanda olması gerken akıntı bende oda yok ne hikmetse gece 12de yaz buraya tamam mı geldimi gelmedimi diye inş.9ay boyunca uğramaz sana

hayırlısı bakalım canım ya ne dogacak bızde merak edıyoruz inş. saglıklı bı bebek olupp dogarda cınsıyetı farketmez

he kız ben hep ızlyorum bellı mı olur zeynoş kız belkı hamılesındır idrarda gec cıkıyo zaten bı kac gune gelmezse kı inş... gelmez kan testı yaptır hemen

kız haklısın sağlıklı olsun yeterde ama canım şimdi karnında kızmı erkek mi var gelde merak etme ben olsam çatlarım herhalde yok canım sanmıyorum yarına kada gelmezse buda bir mucize olur benim için eli kulağında yani

merak etmez mı canım ya cok merak edıyorum bende bellıde olmaz canım ya allahım vercek bunu canım imkansız dıye bışey yok sen umudunu yıtırme

korkar insan düşün aklında yokken birden karnından bi ses geliyyyy

bılmıyorum kı canım ya nasıl bışey olyo ama sımdı bıle akşm karnım çok şişiyo sabah bı bakıyom karnım normle dönmuş ne oldugunu anlmıyom acaba hamıle degılmıym dıyorm

bılmıyorum kı canım ya nasıl bışey olyo ama sımdı bıle akşm karnım çok şişiyo sabah bı bakıyom karnım normle dönmuş ne oldugunu anlmıyom acaba hamıle degılmıym dıyorm

kız haklısın okadar çok belirtin yok ya ondan öyle düşünüyosun 4.ayda tam büyür artık tam olmasa bile büyür kendini gösterir

kız haklısın okadar çok belirtin yok ya ondan öyle düşünüyosun 4.ayda tam büyür artık tam olmasa bile büyür kendini gösterir

evet ya cok acayıp oluyo evet ya bır an öne kucagıma alsam dıye bakıp duruyorum canım ya allahım inş. isteyen herkese nasıp eder canım inan cok dua edıyorum kendımde cok aradım kımseye aratmasın allahım

aminnnn canım zaten yaşıyan bilir yaşamayan ne bilsin ki inş.hayırlısıyla yavrunuda alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…