günaydın kızlar sabaha kırmızılarla uyandımçok umutlanmamıştım zaten ama yinede çok üzüldüm beklemekten umud etmekten olumsuz sonuç almaktan çok yoruldum kızlar buay ara vericem hiçbişey yapmicam...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
kızlarr nasılsınız..bugün çok sinirim bozuk bizim etrafımızda bu çevre varken hiç bi zaman hamile kalamayız herhalde strestenen iyisi tatile gidip orda çocuğu yapıp gelmek galiba kızlar ya bişey sorucam batı bekliyorum ama camlarım leş gibi oldu cam silmem lazım hamilelik varsa zarar verir mi ki :44::44::44:
inş.olmazsın canım güzel haberinide veririsin bana ne alacaktın hatırlıyorsun dimiiiiicnm gelmedi dha bakalim insallah hic gelmesinler 9 ay boyunca bana veda etsinler....
kız zeynoş sende beni güldürdünbenimde ilk defa bu ay geldi aşılamadan sonraki gün bende bilmiyodum nasıl bişey olduğunu çok şaşırdım görünce resmen yyumurtanın akı gibiydi
evet şekerim 444 gibi diyek buna hani biraz kuruyunca öyle oluyor ya bende de bu ay bir iki parça şeklinde 444geldi yumurta akı yani öğrenmş oldukk
bi umut belki olmuştr dedim ama koltuk altı hiç yanıltmadı bizi yine senin için çok üzüldüm aşılamada yeni umut oluo insana ama olmayıncada yıkılıyo insan rabbim birdaha yaşatmasıngünaydın kızlar sabaha kırmızılarla uyandımçok umutlanmamıştım zaten ama yinede çok üzüldüm beklemekten umud etmekten olumsuz sonuç almaktan çok yoruldum kızlar buay ara vericem hiçbişey yapmicam...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
kızlarr yaa ben grip oluyorum galıba..başım çatlıyor bugunden berı yuzum ateş gibi yanıyor boğazlarım felakett hapşırık o biçim..ne içsem iyi gelir banaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:
zeynepppppp tebrikler 900 tane okumuşsun kk.da birsen gibi güzel liste yapanı görmedeim diyebilirim yada denk gelmedimm ben yazdım sadece rakamı yazdım birseeeen kızmasa iyiiiiiiiiiii daha karışmam işine kızmasın banaaaaaa
kızlarrrrrrr
ıyı aksamlar kızlar moralım bozuldu yaa. doktordan gelıyoruz. bugun ıgneden sonrakı 10. gunum. progesteron ıcın kan verdım. o arada yumurta catlamıs mı dıye doktor vajınal ultrason ıle baktı. daha oncekınde bakmamıstı. bu sfeer ben ıstedım bı baksın dıye. neyse dedı kı kıst duruyor ya dedı. kist mı dedım. yanı folıkul duruyor dedı. belkı de catlamıstır ama kalıntısıdır dedı. sen kanı ver progesteron hormonuna bakalım 12den yukarı olursa ıyı olur dedı. kanı verdım yarın sabah arayacagım doktoru. bakalım ne dıyecek. boyle durumda olan var mı? bırde doktor baktıgında ıgneden once 17mm dı bana ıkı gunsonrası sabahı vurul dedı. ama ben 1 gun sonrası aksam vuruldum. acaba dedı erken mı vuruldun dedı. sıze sordum ben aksam vurulsam dıye tamam demıstınız dedım. gercı evet 17mm dı bır gun daha beklemıs oldu buyumustur dedı. ne dıyorsunuz sımdı off?
teşekkürler zeynoşum elimden geleni yapmaya çalışıyorum .....bencede birsen güzel liste yapıyor takibide çok güzel
Allah razı olsun cnm benim Rabbim inşAllah seninde yüzünü güldürsün hepimizinde inşAllah yarın ve 9 ay boyunca o kırmızılar hiç gelmez
a.s. canımm bugün zeynep ve hvc arkadaşlarımızın bat tarihleri onlardan müjdeler bekliyoruzzz
henüz kırmızılar gelmedi beklemedeyim canım dün sabah olmam gerekiyordu henüz gelen yok..
evet canım iyi gittiin valla
nedense liste bana çok hş geliyyyy ikonlarıda eksik etmiyyy falan filan enine geniş boyuna uzun koca listemiz varbu ikonlar bizede nasip olur inşallah hepimize
canım bi test tutsa ikiniz çıkar aslında merak ediyik valla inş.bebişiniz sizinledr varmı belirtiler
kız birde çok belirtin var valla inş.çıkar güzel haaberlerini verirsin tam 32gün olmuş bugün iğneyle adet siliksynum 28 günde bir oluyordum yada 29 neyse bugün gelmezse bile yarın gelir yapmış olduğum kürlerde geciktirebilir ama olacam ben canım çok iyi biliyorum bende 4 gün önce yaptım koca bi tek çizgi[/QUOTE]benim belirtilerimin bazılarını biliyosun canım ağız yarası felanda en büyük belirtim bel ağrısı geçen ay hiç yaşamamıştım bu ay bata 1 hafta kala başladı .hala benimle baş dönmesi, mide bulantısı dersen varda progestan hapınada yoruyorumya o yüzden tam emin değilim bata 3 gün kala dayanamayıp test yapmıştım tek çizgiyi gördüm şimdi pazara kadar beklemeyi düşünüyorum belkide geç gelir böyle beklemek daha az üzer beni hem seninde günün geçiyor sen test yapmadınmı bu sabah ?
kız birde çok belirtin var valla inş.çıkar güzel haaberlerini verirsin tam 32gün olmuş bugün iğneyle adet siliksynum 28 günde bir oluyordum yada 29 neyse bugün gelmezse bile yarın gelir yapmış olduğum kürlerde geciktirebilir ama olacam ben canım çok iyi biliyorum bende 4 gün önce yaptım koca bi tek çizgi
aynı durumdayım canım bende yaz temizliği yapıcaktım bekliyorum zarar verir diye düşünüyorum..
benim bugün işim çıktı zaten yapamıyorum canım..inşallah hamiş değilsem kırmızılar bekletmeden gelir de biz de boşuboşuna umutlanmayız hemde ona göre davranırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?