ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

iğneden sonraki kaçıncı günün kaç gün ilişki demişti doktorun

28inde vuruldu iğne doktorda 28, 29 ,1 aralık yazmış ben onu 3 gun ust uste sanıyodum 28, 29u degerlendırdık dun aksamda aklımdan gecıyodu belkı o gun catlar dıye ama denkgelmedı

28inde vuruldu iğne doktorda 28, 29 ,1 aralık yazmış ben onu 3 gun ust uste sanıyodum 28, 29u degerlendırdık dun aksamda aklımdan gecıyodu belkı o gun catlar dıye ama denkgelmedı

yok canım bence sorun değildr bu akşam beraber olursunuz çatlamışsa bugünde var korkma yani kafanı takma ona

yok canım bence sorun değildr bu akşam beraber olursunuz çatlamışsa bugünde var korkma yani kafanı takma ona

yumurta catladıgında kac saat duruyo acaba biz spermlerı 4 gun falan canlı kalıyo dıye duşunuyoruz ya ben daha öncekı doktorumun yanındakı hemmsıresıne sormuştum o nerden cıktı öyle seymı olur demıştı

bilmiyorum kapana kısılmışm sanki kistimi nasıl yenecem daha 2cmlikken kurtulmalıyım doktor seçimimmi yanlış bilmiyorum ayşagül sen olsan ne yaparsın

canım kıstınde varmş gıtmeyı ihmel etme derım o olmamış olsa hadı dınlen bıraz kendını strese sokma derdım ama bır an önce kurtulmayaa bak canım ondan

canım kıstınde varmş gıtmeyı ihmel etme derım o olmamış olsa hadı dınlen bıraz kendını strese sokma derdım ama bır an önce kurtulmayaa bak canım ondan

bırakmıyo beni doktorum kendisi diyo normalde hamile kalmam gerekiyor kalamıyorum işte doktor biliyorum aşılama diyecek şimdilk istemiyorum üstelik daha küçük olmuyor ama berbat ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum p.tesi günü gideyim bir daha iğne istim tabi kist yapmamışsa

sen istemedıkten sonra asılama yapamzkı canım benım gıbı falan iğne istesen bu kacıncı çatmatma iğnendı

canım bu ay kür uyguladınmı iğnelerle beraber aşılamada iyi ihtimal verseydi yapardım oda %20 ihtimalini veriyor bu arada uzun bi süreçmi aşılama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…