bı tanesı buyumemişti zaten bırı 18 dıger ikisi 21 ml dı yanlış hatırlamıyosam cnım dun akşam calışma olmadı hataamı yaptım bılmıyorum ya:44:
iğneden sonraki kaçıncı günün kaç gün ilişki demişti doktorun
28inde vuruldu iğne doktorda 28, 29 ,1 aralık yazmış ben onu 3 gun ust uste sanıyodum 28, 29u degerlendırdık dun aksamda aklımdan gecıyodu belkı o gun catlar dıye ama denkgelmedı
yok canım bence sorun değildr bu akşam beraber olursunuz çatlamışsa bugünde var korkma yani kafanı takma ona
yumurta catladıgında kac saat duruyo acaba biz spermlerı 4 gun falan canlı kalıyo dıye duşunuyoruz ya ben daha öncekı doktorumun yanındakı hemmsıresıne sormuştum o nerden cıktı öyle seymı olur demıştı[/QU yok canım birgün falan kalabiliyormuş 4gün çok fazla ya zaten eger 4 gün olsa içerde canlı sperm kalmaz zaten ilişkiden hemen sonraki spermleri bile biz öldürüyoruz
yumurta catladıgında kac saat duruyo acaba biz spermlerı 4 gun falan canlı kalıyo dıye duşunuyoruz ya ben daha öncekı doktorumun yanındakı hemmsıresıne sormuştum o nerden cıktı öyle seymı olur demıştı[/QU yok canım birgün falan kalabiliyormuş 4gün çok fazla ya zaten eger 4 gün olsa içerde canlı sperm kalmaz zaten ilişkiden hemen sonraki spermleri bile biz öldürüyoruz
dgru dıyosun ama internetten arastırdıgında 2 3 gun bazı sitelerdede 4 gune kadar yazıyo
dgru dıyosun ama internetten arastırdıgında 2 3 gun bazı sitelerdede 4 gune kadar yazıyo
ben inanmıyorum doktorumda kalıyo demişti madem öyle neden spermlr yumurtalıklara gitmeden ölüp geri geliyor içimizdeki o sıvı spermleri öldürüyosa 3veye 4gün boyunca canlı kalırmı sperm kalsa bile herhalde ölü olarak kalır rahim değişikliği kabul etmiyor baksana milyonlarca spermlrden birini bile yumurtalarımız almıyo sperm içeri girmek için uğraşsa bile
ben inanmıyorum doktorumda kalıyo demişti madem öyle neden spermlr yumurtalıklara gitmeden ölüp geri geliyor içimizdeki o sıvı spermleri öldürüyosa 3veye 4gün boyunca canlı kalırmı sperm kalsa bile herhalde ölü olarak kalır rahim değişikliği kabul etmiyor baksana milyonlarca spermlrden birini bile yumurtalarımız almıyo sperm içeri girmek için uğraşsa bile
evet ya o bı taneyı bıle almıyo yumurtalarımız hayret edılcek bısey mılletın yumurtaları egıtılmışmıdır nedır ben anlamadım kı
evet ya o bı taneyı bıle almıyo yumurtalarımız hayret edılcek bısey mılletın yumurtaları egıtılmışmıdır nedır ben anlamadım kı
kız alemsin bizim yumurtalıklar spermlere naz yapıyor dur onuda tavlayacak bir sperm çıkar o içinden yakışıklı birini seçecek kesin
kız alemsin bizim yumurtalıklar spermlere naz yapıyor dur onuda tavlayacak bir sperm çıkar o içinden yakışıklı birini seçecek kesin
bıktım ama ben yumurtalarımın nazlarndan sevsın artık bırını o da sevınsın bızde sevınelım
bıktım ama ben yumurtalarımın nazlarndan sevsın artık bırını o da sevınsın bızde sevınelım
vala haklısın katılıyorum spermlere haksızlık yapıyorlar neyse kız tedavi aşamasındasın inada girmesinler bari artık rabbim sonumuzu hayra yorsun
vala haklısın katılıyorum spermlere haksızlık yapıyorlar neyse kız tedavi aşamasındasın inada girmesinler bari artık rabbim sonumuzu hayra yorsun
amın ya canım inş. allah yuzumuzu guldursun artık
amın ya canım inş. allah yuzumuzu guldursun artık
amin canım amin amin amin
zehra sen napacaksın doktora gıdecekmısın
bilmiyorum kapana kısılmışm sanki kistimi nasıl yenecem daha 2cmlikken kurtulmalıyım doktor seçimimmi yanlış bilmiyorum ayşagül sen olsan ne yaparsın
canım kıstınde varmş gıtmeyı ihmel etme derım o olmamış olsa hadı dınlen bıraz kendını strese sokma derdım ama bır an önce kurtulmayaa bak canım ondan
bırakmıyo beni doktorum kendisi diyo normalde hamile kalmam gerekiyor kalamıyorum işte doktor biliyorum aşılama diyecek şimdilk istemiyorum üstelik daha küçük olmuyor ama berbat ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum p.tesi günü gideyim bir daha iğne istim tabi kist yapmamışsa
sen istemedıkten sonra asılama yapamzkı canım benım gıbı falan iğne istesen bu kacıncı çatmatma iğnendı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?