Çok teşekkür ederim
Kızlar, bugün iğneden sonraki 8. günüm, heyecan, merak, korku hepsini birarada yaşıyorum yaaa
İlk defa test yapmaya korkuyorum, doktorum iğneden sonraki 12. gün test yapabilirsin dedi, 4 Aralık yani, ama benim cesaretim yok ilk kez, BAT 7 Aralık :18:
Kızlar, bugün iğneden sonraki 8. günüm, heyecan, merak, korku hepsini birarada yaşıyorum yaaa
İlk defa test yapmaya korkuyorum, doktorum iğneden sonraki 12. gün test yapabilirsin dedi, 4 Aralık yani, ama benim cesaretim yok ilk kez, BAT 7 Aralık :18:
İlk tedavim çok heyecanlıyım inşallah tutar
hoşgeldn canım..Valla öyle ddi doktor,hali hazırda yumurtalarm var : ) çatladkları zmana denk getirırm inşallah :)
iyiyim canım sen nasılsın
bende ondan actım zaten yoksa bu saatte uyuyo oluyodum
bende öle yapardım hep bugun bılgısayarı acnca tkıldım kaldım
kiste donuşuyo dıye bılıyodum ben böle yumurtaları ilk defa duydum demekkı olabılıyormuş
anladım canım bakalım benım yumurtalar ne alemde çok merak edıyorum içimde neler oluyo
ay evet inş.seninkiler savasta kaybetmezler kızzz kaç mm olmuştular kaç taneydiler 4müydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?