ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bak benim gibi düşünmüş oda ama yanlış yapıyor

mervecim doktor ne dedi göründünmü

ancak grebldm canm,doktor bktı işte,solda kı yumurtalar çatlamş,sağda hala yumurtam varmş,iğnelerin etkısı devam edıomuş..bu ay dinlenceksn ddi,kendNzi strese sokmay,.Genelde ara verdgmzde hamile kalanlar olur ddi,öyle işte kızlar..bu ay hç bsey hesaplamıyorum,eşim hesaplıcak,bıraz rahatlamak istıyorum..

merhaba kızlarrr nasılsınızz..

zehracım ve mervecim hastalanmışsınız üzülmeyin şekerlerim rabbim hiç ummadıgımız anda bızım yuzumuzu guldurecek...desenıze bıdahakı ay gunlerımız hemen hemen aynı ucumuzde hamiş kalıp aynı anda doğuruyomuşuzzz ayy hayalii bilee çooookkk güzellll....

bu arada bende doktora gıtmıycem dedım ama kayınvalıdemın yogun ısrarı uzerıne gittim...doktorumun dogumu vardı akşama kadr hastanede kaldım banada uzak zaten hstane cok...neseee baktı fln çatlatma iğnesi işe yaramış 3 de çatlamış için tertemiz dedi...benı gorur gormez yaa sen hastalandınmı ben senden bu ay cok ümitliydim dediii bendee maalesef dedim...yaa dedım nıye olmuyor acaba laparoskopimi olsam dedim doktorda laparoskopiyle herzaman sonuc alınamıyor dedı gobegını delıyoruz ama tıkalı olanlar açılamıyor bazen dedi...ona verecegın parayla tüp beebek yaptır dedi...bidahakı ay bıde başka bı doktora gorunucem oda aynısını derse tüp bebege başlarım artık napıyımmm çok bunaldım vallaa....

hee bu arada yine klomene başladık haftaya cuma kontrole çagırdı bakalım hayırlısı olsun...

Bende serophene kullandım bugün çatlatmaya iğnesi ovitrelle vuruldu 36saat sonra iliski dedi dr bakalım hayırlısı

canım sen tam adet oldunmu kahverengi leke için mi gittin doktora,yumurtan olduğuna göre hala hamile kalabilirmiymişsin anlamadım kafam karıştı :44:

inşallah canım..bu ay kafamı bomboş tutmaya çalışcam..bşka türlü olmuo.hepmz ıçn hayırlısı olsun,artk güZel hberler beklıyorum herkesten..

canım sen tam adet oldunmu kahverengi leke için mi gittin doktora,yumurtan olduğuna göre hala hamile kalabilirmiymişsin anlamadım kafam karıştı :44:

evet tam oldum canım ..doktor küçük olanlar gelişmiş ilaçlarn etkısı devam edio hala ddi,sanrm onlar çatlıcak,bu ay tedavısiz devam etcem ; )

evet tam oldum canım ..doktor küçük olanlar gelişmiş ilaçlarn etkısı devam edio hala ddi,sanrm onlar çatlıcak,bu ay tedavısiz devam etcem ; )

anladım canım hayırlısı olsun senin için, sen klomen mi kullanmıştın iğnemi hatırlayamadım

hayırlısı evet canım birbirimizi takip ediyoruz inş.ümitler aralık ayına ertelendii

Kızlar, bugün iğneden sonraki 8. günüm, heyecan, merak, korku hepsini birarada yaşıyorum yaaa
İlk defa test yapmaya korkuyorum, doktorum iğneden sonraki 12. gün test yapabilirsin dedi, 4 Aralık yani, ama benim cesaretim yok ilk kez, BAT 7 Aralık
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…