anladım demek istedıgım dırek asılama derse sende bızım gıbı asılamanın iğnelerını kullan bıraz
canım bu ay kür uyguladınmı iğnelerle beraber aşılamada iyi ihtimal verseydi yapardım oda %20 ihtimalini veriyor bu arada uzun bi süreçmi aşılama
kendimmi diyim doktora birde aşılama iğnesi nerden vuruluyo
yok canım ben bayadır kur uygulamıyorum en son laparoskopıden önce uygulamıştm üzerinden bi 7 ay falan gecmıştır valla canım asılama hakkında o kadar bı bılgım yok sadece rastırıp ögrendıgım benım kullandıgım iğnelerden kullanılıyo yumurta catlatılıp sperm enjekte edılıyo kalıtelı yumurtaya
vala kaliteli yumurta oluyoda gerisi gelmiyo işte birgün oda gelir nişanımı izlemek istersen özeline girecem youtubeden izle beni
nasıl izleyecegımı bılmıyorum kı buraya yenı uye oldum o yzden bılmıyorum tarf edersen olur
youtubeye atmısız you tubeden yani özelden gönderecem isim ne gireceğini burayla ilgisi yok canım
anladım canım ela yaz ozaman eger isim farketmıyosa[/QUO özelden mesajım geldiyse sana isim yazacam youtubeden gir düğün çıkar
anladım canım ela yaz ozaman eger isim farketmıyosa[/QUO özelden mesajım geldiyse sana isim yazacam youtubeden gir düğün çıkar
gelmedı bana msj ya
gelmedı bana msj ya
bildirilerinizde yokmu yukarda yazıyo ya bende fazla anlamyrumki özel kutun boşmu
msj kutum boş canım ama msjda gelmedıbildirilerinizde yokmu yukarda yazıyo ya bende fazla anlamyrumki özel kutun boşmu
bildirilerinizde yokmu yukarda yazıyo ya bende fazla anlamyrumki özel kutun boşmu
geldı şimdi canım napcam
geldı şimdi canım napcam
şimdi sana bir isim yazacam youtubeden o isme gir izle beni
şimdi sana bir isim yazacam youtubeden o isme gir izle beni
tamam canım bekliyorum
tamam canım bekliyorum
tamam canım on dkda bir özeldn mesaj gönderiliyomş
tamam canım on dkda bir özeldn mesaj gönderiliyomş
gördum canım guzel çıkmışsın
gördum canım guzel çıkmışsın
biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?