ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım bu ay kür uyguladınmı iğnelerle beraber aşılamada iyi ihtimal verseydi yapardım oda %20 ihtimalini veriyor bu arada uzun bi süreçmi aşılama

yok canım ben bayadır kur uygulamıyorum en son laparoskopıden önce uygulamıştm üzerinden bi 7 ay falan gecmıştır valla canım asılama hakkında o kadar bı bılgım yok sadece rastırıp ögrendıgım benım kullandıgım iğnelerden kullanılıyo yumurta catlatılıp sperm enjekte edılıyo kalıtelı yumurtaya

kendimmi diyim doktora birde aşılama iğnesi nerden vuruluyo

göbekten vuruluyo cnım catlatma iğnesı hıç göbekten vuruldun mu aynı onun vurldugu yerden kucuk bı iğnesı var dozunu ayarlayıp yapıyosun hergun zaten doktor gosterıyo bırde doktorun adet olursan su gun el dıye bışey demedımı asılama derse anlatırsın o şekılde

Son düzenleme:

vala kaliteli yumurta oluyoda gerisi gelmiyo işte birgün oda gelir nişanımı izlemek istersen özeline girecem youtubeden izle beni

vala kaliteli yumurta oluyoda gerisi gelmiyo işte birgün oda gelir nişanımı izlemek istersen özeline girecem youtubeden izle beni

nasıl izleyecegımı bılmıyorum kı buraya yenı uye oldum o yzden bılmıyorum tarf edersen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…