ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

nerde oturuyosun ki canım çevrende yokmu arkadaşın sana eşlik edecek? bence de en iyisi ben bugün yarın alayımda pazar dayanamazsam yaparım
bari 2 tane alda akşama kadar elin kolun gözün oynarsa pazarada bırak bi tane canım beylikdüzü sizi dinledim 2 hastane aradım medicana dr.selman laçin muanesi 170tl
acıbaden doktor aylin bilmem neee muanesi 240 tl bir anormallikmi var sanki doğum yaptıracaklar fiyatlar uçuk geldi

efendimmmm süsslüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]

bence de onlar çok pahalı canım illa ki muayenesi ucuz iyi doktorlar cardır ama arayıp bulmak lazım benimkinin de muayenesi 90 lira..eşim diyo ki çocuk bi doğsun iki tane patlatcam ona nerdesin sen yollara döktün bizi bi dünya masraf ettirdin diye sizde öyle yapın poposuna poposuna vurun nerdesin bakim diye valla maddi manevi çok zor bu işler

sana uzak ama tesettür giyim için fatihi öneririm en çok çeşit orda bulunuyo canım

kızlar benimde kuaför arkadaşım vardı ona yardıma giderdim zevkine bir günde vallahi 6 gelin çıkartırdı saç makyaj bende çok iyi yaparım birde kaşları birinin bozuk bile olsa çok güzel şekil veririm bende evlendikten sonra kpssde yerleştim gitmeedim 90 puan almıştımmm bankacılıktan kociş bırakmıyıııı

bence de onlar çok pahalı canım illa ki muayenesi ucuz iyi doktorlar cardır ama arayıp bulmak lazım benimkinin de muayenesi 90 lira..eşim diyo ki çocuk bi doğsun iki tane patlatcam ona nerdesin sen yollara döktün bizi bi dünya masraf ettirdin diye sizde öyle yapın poposuna poposuna vurun nerdesin bakim diye valla maddi manevi çok zor bu işler [/QUOTE]

sana uzak ama tesettür giyim için fatihi öneririm en çok çeşit orda bulunuyo canım

kız ya bende her seferinde verdiğim para için vallahi maddi durumu olmayan insanları düşünüyorum 100tl veriyoruz 100tl onların belki bi aylık erzak parası öyle muhtaç insanlar var
bilmem buraları benim kociş istanbulun bilmediği bi tarafı yok işi gereği giyime çok önem verir paara asla gözüne gelmez geldim ben oraya demişti bana istanbulda tesettürlü gyimin en güzel olan yeri fatih diye geldim aldı bi kaç parça eşya orada çoğu insan tesettürlü dimi

eskıden bende sacımı faln çok boyardım her renk yaptrmıştım nışnlanınca yurumedı gec cıkıyodum eşim erkn cıkıyodu işten o yuzden bırakmıştım kendı belgelerıım fan var bı ara acalım dedık guvenılır bırını bulmam zor olcak dıye vaz gectım öle işte keske gırıp çalışsaydın canım çok eglncelı yorucu bı meslek

​orsı çok kzık cnım ya..bende eskıden ordan alıyordum ewlendıkten sonra şirinevlere tıransfer oldum hem cok uygun hemde her magazada zevkıne gore bısey var

bilmem çalışma konusunda tembelım sanırım..hiççalışmadım..kuzenımde nısanlanınca bırakmıstı senın gıbı..ewt zor iş hele aynı gun bı kac gelın geldımı yandın gitti demektir :))) şimdide pstahane acmaya merak saldım böyle sewımlı pstalar şekerhamurundan yapmak fln cok eğlencelı gelıyor

​orsı çok kzık cnım ya..bende eskıden ordan alıyordum ewlendıkten sonra şirinevlere tıransfer oldum hem cok uygun hemde her magazada zevkıne gore bısey var
birsen bende gitmiyorum artık oraya gerçekten çok pahalı benimkide zaten asla az düş demez fiyat bu der benimki al der ben netten sipariş veriyorum gerçi baya oldu almadım birşey pardesü giyinirmisin

kız ya bende her seferinde verdiğim para için vallahi maddi durumu olmayan insanları düşünüyorum 100tl veriyoruz 100tl onların belki bi aylık erzak parası öyle muhtaç insanlar var
bilmem buraları benim kociş istanbulun bilmediği bi tarafı yok işi gereği giyime çok önem verir paara asla gözüne gelmez geldim ben oraya demişti bana istanbulda tesettürlü gyimin en güzel olan yeri fatih diye geldim aldı bi kaç parça eşya orada çoğu insan tesettürlü dimi
[/QUOTE]

eskiden çoğunluk kapalıymış ama şimdi bi kaç semti kaldı öyle kapalı insanlardan oluşan onlarda cemaatçi zaten ama tesettür giyim satılıyo çoğunluk olarak..

aa evet orası da güzel orayı unutmuşum bak evlendikten sonra uzak kaldı şirinevler artık gidemiyorum zeynep ama sana yakın sayılır atla metrobüse şirinevlerde gez gez sonra dön evine evet fatih pahalı kaliteli oluyo ama insan yinede acıyo o kadar paraya..

ya kızlar balkona cıkmıştım keşke çıkmasaydım ya o kadar guzel bışey kokuyo kı anlatamam kurabıyemı kekmı anlayamadım ama mıs gıbı ya of nerden koktugunu anlasam istıycem valla ya ama anlaymdım alt komşmdan mı gelıyo yan apartmndan mı avcumu yaladım artık

birsen bende gitmiyorum artık oraya gerçekten çok pahalı benimkide zaten asla az düş demez fiyat bu der benimki al der ben netten sipariş veriyorum gerçi baya oldu almadım birşey pardesü giyinirmisin

doğru internettede cok çeşit var hemde bazen cok uyguana gelıyor ama ben almadım hıc netten..illa üzerimde görücem olmuşmu olmamışmı..sonr begenmeyınce bıdaha gıymıyorum kıyafetlerı..pardüse giymiyorum canım...yarım kap tarzı gıyıyorum genelde..yazında pantolon tunik tarzı rahat şeyleri tercih edıyorum

eskiden çoğunluk kapalıymış ama şimdi bi kaç semti kaldı öyle kapalı insanlardan oluşan onlarda cemaatçi zaten ama tesettür giyim satılıyo çoğunluk olarak..

canımm sen ordamı oturuyorsun kız cemaatçiler var diye kaç kez ordan ev alalım dedim eşim yanaşmadı benim bu çevremdekiler yaşını başını almışlar ne namaz ne niyaz nede başka birşey bahçede otururlar hep dedikodu vallahi bi kaç oturdum yanlarına herkesi çekiştiriyorlar diye uzak durdum

aa evet orası da güzel orayı unutmuşum bak evlendikten sonra uzak kaldı şirinevler artık gidemiyorum zeynep ama sana yakın sayılır atla metrobüse şirinevlerde gez gez sonra dön evine evet fatih pahalı kaliteli oluyo ama insan yinede acıyo o kadar paraya..[/QUOTE]

​sen kaç yaşındasın cnm ne tarz gıyınıyorsun tesettürde...ben mesela geçen yaz bı elbıse begenmiştim fatıhte 200 tl idi...şirinevlerde aynı elbıse aynı kalıte 60 tl ye aldım...bence kesinlikle kalıte farkı yok normal magazalarda..haa armıne tekbır vs dersen onlar her yerde aynı zaten..

kız evin dış kapısını aç bak kokuyormu kokuyorsa sizin abartmandan yapmışlar iste ayıp değil kii

netten beğendiğimi aldım tam tarzım hiç beğenmemzlik olmuyo birşeyi beğendikten sonra bende sonra giyinemiyorum bu yıl eşim izin verdi pardesüzüz tunik giymemi eskiden ben çok açık saçıktım şimdi ağır gelsede alışıyorumm

bizim apartmanda oldugunu bılsem isterım ama emın degıl akşm kaynanama gıtcz esım yaptıralım anneme dedı orda yerım artık avcumu yaladım artık napım

23 yaşımdayım canım bende önceden pantolon tunik tarzı giyiniyodum ama yaklaşık 8 aydır falan pardüsesiz çıkmıyorum hem eşim hemde ailesi çok ısrar ediyolardı bende hevesliydim zaten bi zaman diğer türlü gezdim ama sonra pardesü giymeye başladım..bazen bana da rastlıyo canım aynı elbise diyorum ama kumaşı falan daha kötü oluyo ama bazen de geçekten aynı diyorum o zaman alıyorum

yok canım kağıthaneyim ben ama fazla uzak değil o yüzden rahat gidebiliyorum ayy evet onların yanında oturma insan sonra alışıyo normal geliyo sende öyle oluyosun burda da çevre çok güzel şükür ki :) kız ayşegül bence de apartmandaysa iste ne olacak herkes anlar hamilenin halinden

yok canım apartmndan gelmıyo koku yan apartmnlarda faln galıba bızımkınde olsa isterdım

kızlar bu arada kutlu doğum için yaptığımız plan uymadı anlaşılan ben okuduklarımı bağışladım hepimiz için de dua ettim..Rabbim dualarımızı duyar en kısa zamanda nasip eder inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…