ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Gel tatlım gel ne istersen onu yapim sana baklava bilem açarım yani.. Buarada tlfondan giriyom ondan yanlışlıklar olabilir

Gel tatlım gel ne istersen onu yapim sana baklava bilem açarım yani.. Buarada tlfondan giriyom ondan yanlışlıklar olabilir

kız sen onudamı biliyorsun maşallahhh tüh tüüü tüühhh senin kaynana senin koca gelin eş niyetine servet almış desene
ayol birşey bilmiyorum diye yazdıklarınız banaaaa çokkk güzel geliyyy ben birşey bilmiyoreee ve yapmıyoreee

10 tane kuru inciri kuçuk kuçuk dogra bır bardak iri çekilmiş cevız ,1 bardak un,3tane yumurta,3 yemek kasıgı yogurt,2tane kabartma tozu,1 vanılya ,1bardakta sıvı yağ hepsını karıştır tepsıye dök pişir
şurubu içinde 2bardak şeker,2bardak su soguyunca tepsiye dök krem şantıy hazırla üzerine sür

Buda kolay guzel bır tarıfmıs canım pekı kek sıcak serbet soguk mu olacak bu tarıfte?

ben bunu yaparım malzemelerde var yarın yapacam ama suuuuu yok ne olacakkk bi o eksik

Evet canım biliyom övünmek gibi olmasın baklava börek kendim açarım genelde..valla bencede Servet almışlar ondan kaynanacımda hiç gitmiyo ya..ama artık yapmicam valla maaşallah ailecek göbeklendik valla..tatlım yapa yapa sende öğrenirsin bir iki denemede çokta güzel yaparsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…