ben zeynoş dıye bagırdıgımda sen daha gelmemıştın bırsoş gıs istersen sanada bagırem dur
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız bu ne demek ya
ben zeynoş dıye bagırdıgımda sen daha gelmemıştın bırsoş gıs istersen sanada bagırem dur
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bağırma kızzz kendini yormaaa o duymazzz
aybir demek ikinizin isminin birleşimi şimdi tarifi vericim
aYŞEGÜLÜN.= AY
BİRSEN= BİR =AYBİR
ayy kızz durr bagırma yorgan döşek yatıyorm zaten çok hastayımmmmmmm
heheheh cnm dediğim gibi paragöz olmayan dogru yol göstericek bi doktor buk..hem ne yapıcaksın ıyı bı doktorsa bı seferlık verıceksın..bak ben aret kamara 250 vercem...sırf bilgi almak iiçin yaa...
unutmadımm unutmadımmmmmmmm......kız kaç aydır beraberizz yıllancaz yakındaa heee hala yerımızde sayıyoruz senleee..bizi tüp bebek paklar dostum kalk gıdek kıbrısaa :))))))))))))
kızzz aman şekerim tansiyonum çıktı valla okadar para veremem canım zaten canım hiç doktora gözükmiyim bu kistin yolu tüp bebek canım benim yeni dr.asistanıda aramadı zatennn
kız ayşegül paçayı sıyırdı valla gelll kız gidelim kıbrısa hadi gelllll vecihiiii uçağınla gelll lutfen
gecmış olsun canım benımde basım agrıyo ya
kızzz aman şekerim tansiyonum çıktı valla okadar para veremem canım zaten canım hiç doktora gözükmiyim bu kistin yolu tüp bebek canım benim yeni dr.asistanıda aramadı zatennn
kız ayşegül paçayı sıyırdı valla gelll kız gidelim kıbrısa hadi gelllll vecihiiii uçağınla gelll lutfen
dikkat et yavrım sen hastalanma...sonra ıyıleştıremeyız sni...:2:
ayy kızz durr bagırma yorgan döşek yatıyorm zaten çok hastayımmmmmmm
geçmiş olsunnnn kız doğumun zormuydu bebekte pekte güzel maşallahhhhyani açılımı biray gibi parlak ve gzel kızlrız maşallahh
he anladım çok guzel olmuş
yaa elimiz mahkum verıcez işte napalım..zaten bunca zaman harcanılan parayla bı tüp bebek yapmıştık :))) uçağımlaa gelecemmm dostumm amaa konacakk yer bulamıyorummmmmmmmmmm
evet yaaa valla çok gidiyorr para hakkı neyse o verilmeli belki biz zorda olsa verebiliriz veremeyenlerde var herkes istr iyi bir doktora gitmeyi yani herkesi düşünmk gerekyaa elimiz mahkum verıcez işte napalım..zaten bunca zaman harcanılan parayla bı tüp bebek yapmıştık :))) uçağımlaa gelecemmm dostumm amaa konacakk yer bulamıyorummmmmmmmmmm
geçmiş olsunnnn kız doğumun zormuydu bebekte pekte güzel maşallahhhh
açılımııı sadece aybirden ibaret süslülerrrrrrrr
ben buldum ben buldummmmmmmmm
kızlar bazen görüyorum süslü kokuş bayanları fondoten pudra allık sürüyorlar bir sürü yanağını deydirsen aynen sana da bulaşır sizde öyle yapıyormusununz ben genelde öylelerini görünce korkiiiimmmm vallahiiii
geçmiş olsunnnn kız doğumun zormuydu bebekte pekte güzel maşallahhhh
açılımııı sadece aybirden ibaret süslülerrrrrrrr
ben buldum ben buldummmmmmmmm
kızlar bazen görüyorum süslü kokuş bayanları fondoten pudra allık sürüyorlar bir sürü yanağını deydirsen aynen sana da bulaşır sizde öyle yapıyormusununz ben genelde öylelerini görünce korkiiiimmmm vallahiiii
zeynoşun pencereden içerı dalarsın sende gercek vecıhı gıbı
zeynoşun pencereden içerı dalarsın sende gercek vecıhı gıbı
ben eşimle gezmeye gıderken düğün dernekte yaparım cnm..ewde ve evin çevresinde olsun alışverıste fln yapmam makyaj..ewdede esorfmanlarla yan gelır yatarım..sen yapmazmısın hiç makyaj..bu arada ben tesetturluyum sen açıkmısın zynoşş...ayşegül açık sanırım ojeli mojelii :))
birsen sürmüyormu uçağı sende yanında ol birsen giremediği yere seni fırlatsın sonra bebeğin karnında ne oliyyyyyy desin
hee hee çamaşır mamaşır ne varsa toplarr kaaçarım sonraaa
yok canım ben onları kullnmıyorum dugun muyun olmazsa ama gunluk hayatta göz kalemsız rujsuz dışarı çıkmam buda benım alışknlgım ama calışrken rımel far falan suruyodum
ben eşimle gezmeye gıderken düğün dernekte yaparım cnm..ewde ve evin çevresinde olsun alışverıste fln yapmam makyaj..ewdede esorfmanlarla yan gelır yatarım..sen yapmazmısın hiç makyaj..bu arada ben tesetturluyum sen açıkmısın zynoşş...ayşegül açık sanırım ojeli mojelii :))
evet canım ben acıgım ojeyı faln bekarkn cok surerdım işim geregı suslü olmam gerekırdı amaa artık o kadar suruyorum bınde bır evde bende eşofmanlarlayım öle bı süslülüğüm yok yanı evde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?