ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Eger ben hamıle kalırsam cok fena durumda olurum heralde,zırt pırt asererım ama kotu olan su kı ben hemen kasınmaya baslıyorum ve tık gıbı bırsey var.Once burnumu kasıyorum sonra kasımın ustu kasınıyor sonra elım sonra sırtım bu boyle uzayıp gıdıyor:))Ilk gebelıgımde once baska bır yerı mı kasıyordum sonra yuzumde kasınan bolgeyı:)))

Senın asermelerın ne zaman basladı canım?

canımya yakın olsanda yapıp getirsem keşke

slm kızlar yine iyi kaynatmışsınız giyim kuşam makyaj farklı konular konuşulmuş iyi havamız değişti biraz...hakikaten kızlar face kullanmıyormusunuz ben hepinizi çok merak ediyom valla özellikle zeyno seni..
birseni gördüm çok güzel çok hoş kız... sanki yakınımdaki arkadaşlardan biriymiş gibi sevdim..hepinizi seviyom fakat görünce başka oluyor..

valla canım hamıle olunca dışarı çıkmıcaksın böylee guzel kokular cezbedıyo valla ben hamıle oldugumu bılmeden canm erık çekmıştı test yapmadan bı kaç saat önce ruyamda yaprak sarması görmuştum cok fazla asermıyorum ama hep meyve yemekle aram yok fazla

canımya yakın olsanda yapıp getirsem keşke

ah canım çok teşekkur ederım en yakın bı cadde var aramızda kaynanam var o yapıercek artık bulantım yok ama kendım fazla bışey yapamıyorum kokuyomuş gıbı gelıyo oyuzden o yapvercek artık

Eger cocugum dogmus olsaydı heralde dıyorum meyve sepetı seklınde dogardı sagında solunda bır suru lekeyle

Hem dısarı cıkmayacaksın hemde tv ızlemeyeceksın,gecen gece yarısı bır programa denk geldım,bır yemek yapıldı ayy dedım ıyı kı hamıle degılım ve hala aklımda o yemek dusun yanı:)

hamleyken gercekten çok zormş canım ya bende iştahsızlık var bıde kendı yaptıgımı yıyemedıgımden dışardakı tatlı gelıyo

selammmm kızlarrr aniden çıktım benimki geldide karanfil destesi kız şimdi sen güzel yaparsın sana geleyim ya birgün bana tarif verinde yapayım ben birtek ağlayan keki biliyorum artık yapmıyorum eşim istemiyo ıyyy diyi bıkmış ama yemeklerime bayılıyor
kız ayşegül a kaynanan yapıyordemek akşama ziyafet var desene yavruna bende bu aralar dondurma aşeriyorummm
ecearasefe kız o ne biçim kaşıntı öyle cidden öylemi olinnnn

hamleyken gercekten çok zormş canım ya bende iştahsızlık var bıde kendı yaptıgımı yıyemedıgımden dışardakı tatlı gelıyo

Su zamana kadar hıc ıstahsızlık cekmedım,keske azıcık cekseydım ıyı olurdu kılo bakımından:))) Yemek yaparken kokusunu cok alırsam pek yıyemem.Sen evde hazır tutmaya bak bazı seylerı:)

Canım gercekten oyle kasıntı krızlerım var benım,yazarken bıle basladı yanı dusun:) Aglayan pastaya bayılıyorum ben,bu aralar favorım ıse hashaslı tatlı,tavsıye ederım:) Bugun cok mutluyum bende dokturdum bırseyler:)

ayın 30 u olana kadar kırmızıları gormedıgım her gun mutluluk ıcınde gecıyor:)

evet canım yemgede kaynanamdayız rahatım bugun onu bende istıyorumda havalar bıraz dahaısınsın dıe yemıyorum

Son düzenleme:
Su zamana kadar hıc ıstahsızlık cekmedım,keske azıcık cekseydım ıyı olurdu kılo bakımından:))) Yemek yaparken kokusunu cok alırsam pek yıyemem.Sen evde hazır tutmaya bak bazı seylerı:)

genelde anneme kaynanama gıdıyoruz yemege canım yada dışardan yıyoruz artık cok nadır evde yemek yaptıgım

kızzzzzz kendi yaptığını yiiyemiyormusun zorlasan yenmezmi etle aran nasıl

yok canım yıyemıyorum zaten yaparken kokusunda mıdem bulanıyo o yuzden yenmıyo eskıden ıyıydı canım şimdide bırısı yaparsa yıyorum kendım yapaarsam yıyemıyorum

kız bende kaşındım senin yüzünden haşhaştsn mı yapılıyo canım kolaymı
kızzzzzzz inş.olmazsın 11 günün kaldı desene kanaman varmı daha

evet canım yemgede kaynanamdayız rahatım bugun onu bende istıyorumda havalar bıraz dahaısınsın dıe yemıyorum

kız sen uyanık takılıyorsun yemek yapmamk için yapıyorsun seni senii
bu durumda dışarda yemeyi seviyorsun ya gittiğin yerlerde bari yemek yaptırıp eve getr

yok canım yıyemıyorum zaten yaparken kokusunda mıdem bulanıyo o yuzden yenmıyo eskıden ıyıydı canım şimdide bırısı yaparsa yıyorum kendım yapaarsam yıyemıyorum

komşum olsan yapardım sana valla hergün kahvaltıya bile gelirdin bana zaten yalnızımm
bu arada spor olsun diye temizlikte yapardın artıkkk

komşum olsan yapardım sana valla hergün kahvaltıya bile gelirdin bana zaten yalnızımm
bu arada spor olsun diye temizlikte yapardın artıkkk

aynen canım uyanıklık yapıom ondan böle takılıyorum keske yakın olsak valla canım ya bende yanlızım kahvaltıda faln anneme gıdıyorum aarada bı ka gundur hava serın dıe cıkamadım evden

aynen canım uyanıklık yapıom ondan böle takılıyorum keske yakın olsak valla canım ya bende yanlızım kahvaltıda faln anneme gıdıyorum aarada bı ka gundur hava serın dıe cıkamadım evden

nazarım değdi sanırımmm tazmanya canavarı bile demiştimmm sana
am a keşke zaten kimse baana yakın değil şansa garibim sende aç durma bari

nazarım değdi sanırımmm tazmanya canavarı bile demiştimmm sana
am a keşke zaten kimse baana yakın değil şansa garibim sende aç durma bari

valla degdı canım ya herkes dıyodu sonradan iştahsızlık basladı öle gıdıyo canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…