- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
mMADEMM HEPİNİZ BURDASINIZ SORU SORMUŞTUM CEVAP VERİN ÖNCEKİ DOKTORUM Bİ TEK HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞTİ YARIN HANGİ TAHLİLLERİ İSTYİM NELER GEREK ÇOCUK OLMASINI ENGELLEYEN NELER VAR HANGİ TAHLİLLER
SİZE NELER İSTENDİ GİTTİĞİM DR.MÜBAREK Bİ TEK PARA İSTİLER
ooo hadi hayırlı olsuın inşallah şuan bebeğin tutunuyodur. dün bi arkadaş tüp bebek yaptırdığında doktorunun vücut ısını düşürme dediğini söyledi. sanırım bu da önemli üşümeyecek şekilde kendine dikkat et arkadaşım. özellikle ayaklarını sıcak tut. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Cok tesekkur ederım canım ınsallah tutunuyordur:) Evet ya zaten bır usume var alıskınım sıkı gıyınmeye dıkkat edıyorum bende:)
Benım en buyuk derdım sıgara... Ilk gebelıgımde yasak olmasına ragmen resmen sıgara as erıyordum.Uyurken bıle kokusuna uyanıp hemen evde ıcenı felan buluyordum benden kacıyorlardı:) Nasıl bırakacagımı kara kara dusunuyorum
valla şimdi üzüldüm aman sigarayı hemen bırak arkadaşım hiç uzatmadan bugün bırak tabi ki kolay değil ama bak bebek sahibi olmakta kolay değil doğsa bile yine de yanında içmemek lazım. arkadaşım evlenirken eşi içmiyo diye bıraktı hemde çok sigara düşkünüydü ve eşi çok da bırak diye zorlamadı. yanlış anlamazsan bu konuda çok hoşgörülü olamıyrm. herkes bırakıyor bırakabilir çoook büyük bi sorumluluk bu bebek için Allah yardım eder sakın içme.
Cok dogru soyluyorsun canım, hatta bugun sunu dusundum bu kadar zorlanıyorsun cocuk sahıbı olmayı dusunuyorsun am ahala su zıkkımı ıcıyorsun dıye.Sevıyorum ısteKendı kendıme soz verdım zaten hamıle kalayım hazırlısıyla agzıma surmeyecegım Rabbım yardım eder ınsallah
iyi geceler dedim ya kızlar aa görmediniz mi
ıyı geceler cnm sendemı geldın uyku tutmadımı
yani ben sigara içmiyrm ama alışkanlıklar hep böyledir ileri tarihe atarsanda kurtulamazsın ben senden bunun sinyalini alayım. ben çok kişi biliyorum hamilelik başlayınca bırakıp sonrada dayanamayıp arasıra içen. ilk zaman zaten sıkıntılı bide hamilelikle hayatta geçmez. ben seni biraz zorlayayım. :) ayrıca sigara hamile kalmayıda zorlaştırıyo daha ne diyeyim eğerki gerçekten bebek istiyosan gerçek bi anne gibi bunun sorumluluğunu bugünden almalısın. yaparsın yaaa hadi Allah yardımcın olsun sen bi çık yola bugün bırakamazsan o zaman çoook daha zorrr. tabi bunddaan sonrasını sen bilirsin.
iyi geceler dedim ya kızlar aa görmediniz mi
geceleri daha çok takılıyor bebek olayı hazır yarında haftasonu araştırıyorum tüp bebek merkezleri vs:))
Gece gunduz hamıle kalmak ıcın nasıl dua edıyorsam ınankı bunun ıcınde dua edıyorum, esım bıle bırakmıstı benım yuzumden basladı ama karı koca karar verdık bu defa kesın dıyoruz.Vıcdanen ınsan rahatsız oluyor zaten
ayy evet gormedım ıyıgeceler hosgeldın:))
hoşbulduk bizde karı koca içenlerdeniz o değil bebek geince aklıma sinirden yakıyom sigara bir gün hamile kalırsam bırakırım inşallhhhh
Dun sabahtan kanamam oldugunu gorunce psıkolojım bozuldu yıne yaktıkca yaktım.Zaten sınırlı bır ınsanım ben her sınırlendıgımde elımde oluyor zaten.Insalah bırakırız
inşllhh cnm bende pco var doktorum direk yasakladı ama işte az biraz azalttım eskisine göre:SS
bu guzel haber cnm herseyin dogru durust calismasi guzel bisey
haftasonu tatili varya ondan benüm herüf bilgisayarda maç oynuyo bende takılıyorum burda. :)
bu arada aşılama hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler hadi bakalım hayırlısı.
bu arada bu iğne ne pahalıymış ovitrelleye 20 lira ödeyince (raporlu) bunu duyunca baya şaşırdım yaklaşık 250 tl. devlette bile böyleyse. bide bu daha başlangıç ne diyelim Allah yardımcımız olsun.
sende aşılama kararı aldın sanırım inşallah seninde tutar bu sefer ama senin ikiz üçüz olsun di mi:)
merhaba arkadaşlar!
bayadır yazmıyrm bu ay tıp fakültesine geçtim ve bu ay değerlerime baktılar ve tedavisiz geçiyo. önce stresten: yaaa neden ara veriyorum, neden 1 ayım gitsin diye canım sıkıldı. bi kaç gün sonra bir rahatladım ooooh tedaviden git gelden ne çok yorulmuş stres olmuşum, kendimi kasmışım. eski neşem moralim yerine geldi çoook şükür.
gelecek ay aşılamaya geçilecek. doktor iğne yazdı gonalf 450 iki adet. adetin 2. günü bi tanesini getir dedi. aşılama hakkında bilgisi olanlar yaptıranlar bu iğne yumurta büyütmek için mi diğer iğne ne zaman yapılacak acaba?
aşılama zor bir işlem mi? hadi yardımlarınızı bekliyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?