ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

cnm insallah asilaman tutsun hayirlisiyla cok dua et ve salati tefriciye oku Allahin izniyle yuzun gulsun buraya yaz gelismeleri belirtileri unutuverme dualarim seninle

evt canm 2 adet gonal f fiyatı bu katılım parası vs ile birlikte sen kullandın mı hiç?

önümüzdeki ay ona geçicezde ondan sordum aşılamayı özelde yaptırıcam birde onun parası baya fazla olucak galiba, ayrıca o spekulum denen alet ne menem birşeydir benim mi canım tatlı bilmiyorum çok canım yanmıştı

çok teşekkür ederim ilgine. hadi bakalım hayırlısı artık spekuluma alıştık tamamdır o zaman :) hadi hepimiz için hayırlısı olsun. sen ne durumdasın?

iyi geceler canımmm benimkide birazdan geliiyy 5 dk
canım ücretler yüksek geliyosa birde devlet hastanelerine git bakalım bedevaya danışmış olursun

sıra zor geldi bana tv bakıyo ben kaptım bilgisayarı birazdan yatarız zaten bir bakayım dedim
canıımm götürmyor çok gidip gelmek gerkiyormuş burallarda galiba dev.hastanesi yok yaa hep özelll varda özeller yoğun

canım ben o iğneye 365 tl verdimm sen iyi almışsın hayırlı olsun valla inş.tuturursunnn bu sefer amin rabbim yardım etsin valla eşim bugün istemedi aşılama yapmamı git o parayı tüp bebeğe ver diyo arada kaldımmm ben dördüz bile istiyorummm rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsn

cnm insallah asilaman tutsun hayirlisiyla cok dua et ve salati tefriciye oku Allahin izniyle yuzun gulsun buraya yaz gelismeleri belirtileri unutuverme dualarim seninle

Canım benım cok tesekkur ederım, ınsallah bu defa tutar.Alıstım buraya sızlere yazarım tum gelısmelerı:)Rabbım hepımızın yuzunu guldurur ınsallah

evet bende mayısta yaptırıcam. hadi hayırlısı hepimize. valla bana fazla geldi bakalım inşallah bu son olur. valla spekulum iğrenç bişey ama alışıyrz her iğrençliğe . napacaz mecbuuuur :) ama moralimi yüksek tutuyrm inşallah daha da mutlu olacağımız günler yakındır da ne çektik beee diye düşünürz geçmişi. bi geçmişte kalsında bu günler :)

Yok canım senın canın tatlı degıl benım agrı esıgım oyle dusuk degıldır ama canım yandı,asılamadan sonra eve dondugumde hafıf kanamam da oldu.Ben 3 kutu menogon ve ovıtrelle ıgnesıne ılkınde 105 tl, ıkıncısınde 73 tl odedım. Asılama ıslemını ıse 300 tl ye yaptırdım. Ama sehırden sehıre degısıyor ıste.

evet eczacıda öyle söyledi raporsuz o fiyatlardaymış. ne diyelim inşallah çok uğraşmadan kavuşuruz hepimiz gönlümüzdekilere.
Valla malesef eşlerle almak zorundayız kararları malum tek başımıza yapamıyrz :) biraz daha konuşunda şekillenir zamanla kararlarınız. hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim ilgine. hadi bakalım hayırlısı artık spekuluma alıştık tamamdır o zaman :) hadi hepimiz için hayırlısı olsun. sen ne durumdasın?

Rıca ederım canım, benım asılamam yapılalı 5 gun oldu, dun kanamam vardı am asuan cok sukur bırsey yok fakat sancım devam edıyor dua edıyorum ıste:)

mMADEMM HEPİNİZ BURDASINIZ SORU SORMUŞTUM CEVAP VERİN ÖNCEKİ DOKTORUM Bİ TEK HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞTİ YARIN HANGİ TAHLİLLERİ İSTYİM NELER GEREK ÇOCUK OLMASINI ENGELLEYEN NELER VAR HANGİ TAHLİLLER
SİZE NELER İSTENDİ GİTTİĞİM DR.MÜBAREK Bİ TEK PARA İSTİLER

Canım acıkcası benım bu konuda pek bılgım yok, bana hormon testını vermıstı yaptırmıstım sıkıntı yok demıstı.Dıger tahlıllerımı rutın olarak yaptırırım aıle hekımımde takıp ederım am abu konuda malesef bılgım yok.Hatta baya yazan arkadaslar var onlardan ogrenıyorum okudukca:)

Rıca ederım canım, benım asılamam yapılalı 5 gun oldu, dun kanamam vardı am asuan cok sukur bırsey yok fakat sancım devam edıyor dua edıyorum ıste:)

ooo hadi hayırlı olsuın inşallah şuan bebeğin tutunuyodur. dün bi arkadaş tüp bebek yaptırdığında doktorunun vücut ısını düşürme dediğini söyledi. sanırım bu da önemli üşümeyecek şekilde kendine dikkat et arkadaşım. özellikle ayaklarını sıcak tut. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm rahim filmi cektirmismiydin ??cektirmediysen cektir tuplere bakilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…