[COLOR="#FF0000"
ben ovitrelleye ilk ay rapor çıkmadan almışım ne bileyim 68 lr verdim.. 2. ay ertesi gün gittim ezcaneye.. rapor çıkmış 12 lr vereceksiniz dediler. çok şaşırdım.. rapor hemen sisteme geçmiyomuş.nereden bileyim.. kimse de uyandırmadı. çıkacak para varmış
ewt bence de canım.. hap iğne insanda stres yapıyo.. bana da dr um bu ay hap iğne wermedi.. kendiliğinden denicez dedi.. çok daha rahatım yaa gerçekten.. hakkımızda hayırlısı..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
Benım doktorum benı uyardı rapor yazdım dıye,eczacıda raporunuz yazılmıs onay beklıyor bıraz bekleyın demıstı.
[quote="sabahmeltemi, post: 29979681"]gunaydınnnnn kızlarrrr .. ıgneden sonrakı 13. gunum bugun. bata son 7 gun....gecmıyor gunlerrrrrrrrr:) kasıklarımda da hafıf sızı var ve kıpıdamalar var anlamadım baska belırtı yok.
cnm ben ilk gittigimde doktora bir sene bekle dedi sonra butun kan tahlilleri rahim filmi falan bunlari yaptilar poliskistik teshisi kondu ve klomene baslandi
iki ay klomen kullandim bu ayda dun aradim doktoru klomen icin recete verecekmisin diye sormaya oda bu ay igne tedavisine gececegiz fazla klomen kullanip zaman kaybetmeye gerek yok dedi iste adetn dorduncu gunu fostimon igneye basliyorum on gun vurulup sonra ovitrelle catlatma igne vurulacagim sonrasida ayni bildigimiz gibi iste... gecen profesor doktora gittim oda bakti butun tahlillere bir kez igne tedavisinden sonra direk tup bebek yapalim cunku bu yumurtaliklarla ne zaman nasil yumurtladigin belli degil dedi haziranin 7sine tup bebek icin randevu aldim bakalim nasip esimle gidip gorusecegiz iste boyle cnm ha fransa ha turkiye ha baska bi yer Allah vermek isterse verir yoksa gerisi bos
oOKUYAN KIZLAR YİNE YARDIMINIZA İHTİYACIMMM VAR CEVAP YAZMADAN GEÇMESİN KİMSE
YARIN DR.GİDECEM NORMALDE GEBELİK LMASIN ETKİLEYEN BAZEN HORMONEL RAHATSZLIKTA OLABİLİYORMUŞ ŞEKER TROİT VS.BANİM DR Bİ KEZ TEK İSTEMİŞTİ 1,5 YIL ÖNCE FELAN SANIRIM HORMON TAHLİLİYDİ BEN YENİDEN NE GEREKİYORSA TUTMAK İSTİYORUM YARIN HASTANEYE GİDECEM HANGİ TAHLİLLER GEREK HEPİMİZ DOKTORLARDAN İYİ BİLİYORZ NERDEYSE YAZIN HEPSİNİ TUTAYIM ŞU DOKTORLAR BİLMİYORDA SABAH 10 GİBİ GİDECEMMM ONA GÖRE
TŞK ŞİMDİDEN UNUTMAYIN NE GEREKİYORSA SÖYLEYİN
canım burda bi arkadaş anlatmıştı kadın doğum doktoru endokronolojiye yönlendirmiş 2 yıl tedavi görmüş artık bende yok dedi..bende şaşırdım benim doktorum bu geçici bişey değil ömür boyu seninle dedi nasıl geçebilmiş anlamadım..türkiye de sağlık konusu sıkıntılıdır canım bilmiyorum bunu biliyomusun da her doktor ilgilenmez insanla iyisini bulmak lazım avrupada daha çok üsütüne düşüldüğünü biliyorum o yüzden sordum..sana doktorun ne dedi peki geçebilirmiymiş bu?
olsun tşk gittimm geldim fsh lh tsh ne demekcanım ben geç gördüm ama gitmediysen eğer fsh lh tsh prolatin e2 testestoron bunları biliyorum ben..
olsun tşk gittimm geldim fsh lh tsh ne demek
as canımmmm bende bu ay boşum canım benim gittiğim dr.larda hepslm kızlaar.. bugün haftasonu ondanmıdır nedir pek kimseler yok..ya kızlar ben bu ay tedavi uygulamıyorum ara verdim biraz.. ve 5 6kilo fazlam var öyle pek rejim yapamıyorum nasıl veririm bu kiloları ya.. önceden negüzel inceciktim ama ilaçlardan ve benim yoğun misafirlerden dolayı sürekli yemek tatlı yapmaktan çok aldım ya..bu 1ay içinde enazından 4kilo versem iyi olcek ama nasıl?:44::44::44::44:
olsun tşk gittimm geldim fsh lh tsh ne demek
açılımını bilmiyorum ama bunlar adet dönemleriyle ilgili hormonlar biri adet olana kadar ki dönem biri adet süresiyle ilgili biri de adet sonrasıyla ilgili diye biliyorum eğer birinde sorun varsa hormonal bozukluk oluyo..bizim doktorluğumuz da bu kadar işte
as canımmmm bende bu ay boşum canım benim gittiğim dr.larda hep
ilaçlarla alınan kilolar daha zor veriliyor canikom bende kilo almışım benimde 6 7 kilo fazlam var kocam 55 düş bilezik alacam demişti tutuyorumda kendimi veremedimmm ekmak kullanma bari ben öyle yapıyorum ama aynıyım 64 kilooo
Ben ve 4 arkadasımda pko var ve hepımızın doktoru bu omurluk,gecıcı bırsey degıl dedı, cok sasırdım sımdı yazdıgını okuyunca.
adetimin 3.günü verdim hepsini normal dimi
kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:
ne demişse kızlar verdim valla artık dr.gösteririm dr.canım yanılmıyorsam eğer fsh yumurta rezervini gösterir değer 10 nun altında iyi kabul edilir lh yumurtlamayı sağlar eğer lh fsh den büyük olursa polikistik overden söz edilebilir..tsh troit hormonudur hamilelik düşünülüyorsa 2.5 3ün üstünde olmamalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?