ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Gunaydınn:) Ayy hadı ınsallah hayırlı haberını alırız:)

canım burda bi arkadaş anlatmıştı kadın doğum doktoru endokronolojiye yönlendirmiş 2 yıl tedavi görmüş artık bende yok dedi..bende şaşırdım benim doktorum bu geçici bişey değil ömür boyu seninle dedi nasıl geçebilmiş anlamadım..türkiye de sağlık konusu sıkıntılıdır canım bilmiyorum bunu biliyomusun da her doktor ilgilenmez insanla iyisini bulmak lazım avrupada daha çok üsütüne düşüldüğünü biliyorum o yüzden sordum..sana doktorun ne dedi peki geçebilirmiymiş bu?

canım ben geç gördüm ama gitmediysen eğer fsh lh tsh prolatin e2 testestoron bunları biliyorum ben..

Ben ve 4 arkadasımda pko var ve hepımızın doktoru bu omurluk,gecıcı bırsey degıl dedı, cok sasırdım sımdı yazdıgını okuyunca.

slm kızlaar.. bugün haftasonu ondanmıdır nedir pek kimseler yok..ya kızlar ben bu ay tedavi uygulamıyorum ara verdim biraz.. ve 5 6kilo fazlam var öyle pek rejim yapamıyorum nasıl veririm bu kiloları ya.. önceden negüzel inceciktim ama ilaçlardan ve benim yoğun misafirlerden dolayı sürekli yemek tatlı yapmaktan çok aldım ya..bu 1ay içinde enazından 4kilo versem iyi olcek ama nasıl?:44::44::44::44:

kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:

olsun tşk gittimm geldim fsh lh tsh ne demek

açılımını bilmiyorum ama bunlar adet dönemleriyle ilgili hormonlar biri adet olana kadar ki dönem biri adet süresiyle ilgili biri de adet sonrasıyla ilgili diye biliyorum eğer birinde sorun varsa hormonal bozukluk oluyo..bizim doktorluğumuz da bu kadar işte

as canımmmm bende bu ay boşum canım benim gittiğim dr.larda hep
ilaçlarla alınan kilolar daha zor veriliyor canikom bende kilo almışım benimde 6 7 kilo fazlam var kocam 55 düş bilezik alacam demişti tutuyorumda kendimi veremedimmm ekmak kullanma bari ben öyle yapıyorum ama aynıyım 64 kilooo

olsun tşk gittimm geldim fsh lh tsh ne demek

canım yanılmıyorsam eğer fsh yumurta rezervini gösterir değer 10 nun altında iyi kabul edilir lh yumurtlamayı sağlar eğer lh fsh den büyük olursa polikistik overden söz edilebilir..tsh troit hormonudur hamilelik düşünülüyorsa 2.5 3ün üstünde olmamalıdır.

adetimin 3.günü verdim hepsini normal dimi

canım kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum ben zaten..buarada aynı kilodaymışız benim boy 1.68 ama bekarken hep 50 55 arasıydım şuan ise 64

Ben ve 4 arkadasımda pko var ve hepımızın doktoru bu omurluk,gecıcı bırsey degıl dedı, cok sasırdım sımdı yazdıgını okuyunca.

bende şaşırdım oyüzden yazan arkadaşa bir sürü sorular sordum ama pek cevap vermedi üzerinden zaman geçmiş ondan herhalde..bana istersen bi cerrahpaşaya git dedi o orda tedavi olmuş..düşünüyorum da gitmeyi..bi de benim doktorum bana dedi ki seninki sendrom mu değil mi bilmiyoruz dedi..bende dedim ki o nedemek..eğer 1 yıl hamilelik olmazsa tüylenme olursa bi de hormon bozukluğu olursa bu sendromdur dedi ama sende şuan bunların hiçbiri yok dedi..bende orda aklıma gelmedi sormadım eğer sendrom değilse geçer mi diye..kafam karıştı yani..

canım doktorlar bilmiş hastaları pek sevmiyolar sana kıllık yaptı herhalde..ne demek iğneyle yumurta mı büyütülürmüş burda bir sürü arkadaş yazıyo iğne tedavisi diye..ya doktor hiçbişey bilmiyo ya da dediğim gb kıllık yaptı..ben anlamıyorum bunlar nasıl doktor aldığımız para boğazımızdan geçer mi diye düşünmüyolar neyse canım hayırlısı olsun bakalım zaten eşinde tüp bebek demiş bi görüş ne çıkacak..bu arada neden kıbrısta yaptırıyosun merak ettim..

bbbz ben de merak edıyorum neden kıbrısta yaptırıyorsun? bır cok kısı asılamanın zaman kaybı oldugunu dusunuyor ya oyleyse eger maddı durumunuz ıyı ıse bır de cıkolata kıstın var doktorlar tup bebek dıyorsa o zaman bence yaptır. tabı maddı olarak sarsılmayacaksanız tutmasa bıle. ınsallah tutar her seye hazırlıklı olmak gerek degıl mı cnm

ne demişse kızlar verdim valla artık dr.gösteririm dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…