canim dun test yapmissin ama uzulme adetin gelmediyse umut var demektir belki gec dollenme olmustur bak bana tekrar toparladim kendimi doktor igne verdi bu ay hap yerine fostimon 75 kullanacagim bu ay bilmiyorum igneyle hamile kalan varmi Allahim insallah hayirlisiyla versin yoksa bana doktor tup bebek dedi biliyomusun??
cnm bence zaman kaybetme tup bebek yap hayirlisiyla olacaksa o sekilde olur
kız ya bende her seferinde verdiğim para için vallahi maddi durumu olmayan insanları düşünüyorum 100tl veriyoruz 100tl onların belki bi aylık erzak parası öyle muhtaç insanlar var
bilmem buraları benim kociş istanbulun bilmediği bi tarafı yok işi gereği giyime çok önem verir paara asla gözüne gelmez geldim ben oraya demişti bana istanbulda tesettürlü gyimin en güzel olan yeri fatih diye geldim aldı bi kaç parça eşya orada çoğu insan tesettürlü dimi
Benımde eger asılama tutmazsa ılk deneme olmasına ragmen tup bebek ıın ıslemlere sevk edecegım dedı, arkadasım asılama yontemıyle hamıle kaldı.
Bırde sıze bırsey sormak ıstıyorum asılama ıcın yuzde 10-12 cıvarı basarı dıyorlar ya benım doktorum ovıtrelle catlatma ıgnesı ıle gebelıgın yuzde 70 basarı oranı oldugunu, bunun hemen ardından yapılan asılama ıslemınde sansın yuzde 10-12 eklendıgını soylemıstı yanı yuzde 82 basarı oranımız var demıstı. Fakat yazılanlar burada ya da nette sadece yuzde 10-12 basarı oranı vardır fazlada umutlanmayın yazıyor.
kiz guldurdun beni patlatacak demek senin koca valla bende poposuna vurayim olmazsa beklettin beni diye...
oOKUYAN KIZLAR YİNE YARDIMINIZA İHTİYACIMMM VAR CEVAP YAZMADAN GEÇMESİN KİMSE
YARIN DR.GİDECEM NORMALDE GEBELİK LMASIN ETKİLEYEN BAZEN HORMONEL RAHATSZLIKTA OLABİLİYORMUŞ ŞEKER TROİT VS.BANİM DR Bİ KEZ TEK İSTEMİŞTİ 1,5 YIL ÖNCE FELAN SANIRIM HORMON TAHLİLİYDİ BEN YENİDEN NE GEREKİYORSA TUTMAK İSTİYORUM YARIN HASTANEYE GİDECEM HANGİ TAHLİLLER GEREK HEPİMİZ DOKTORLARDAN İYİ BİLİYORZ NERDEYSE YAZIN HEPSİNİ TUTAYIM ŞU DOKTORLAR BİLMİYORDA SABAH 10 GİBİ GİDECEMMM ONA GÖRE
TŞK ŞİMDİDEN UNUTMAYIN NE GEREKİYORSA SÖYLEYİN
cnm doktorun asilama dediyse asilama demekki senin icin en dogrusu ama nette yazilanlar dogru sans sadece o kadar asilamada!! ama tup bebekde sans baya yuksek heleki yas genc olursa daha cok sans var bi kez daha yap asilama sonra tup bebege gec bencede cnm insallah Allah guldursun yuzumuzu
Amın canım hepımızın yuzu guler ınsallah.Ben bu ay bellı olduktan sonra negatıf cıkarsa sonuc bırsey denemeyecegım artık.Vuurldugum ıgnelerden alyansım bıle parmagıma olmaz halde cok sıstım. Ikıncı asılamayı zaten soylemıyor doktor dırek tup bebek dıyor.Tup bbek ıcın nerden baksan 10bın kenarda olması lazım ve suan boyle bır bırıkımım yok.Kendı halıme bırakacagım kendımı:)
mrb canım evet yazmıyın canım hayırlı olsun aşılaman yumurta büyümesi için veriliyyy o iğne bende kullandım sonra aşılamaya birgün kala ovitrelle verir dr.ertesi gün aşılama canımmm hiç zor değil sen hiç duydunmu aşılamada öldüm bittim çok fena ağrım oldu diyeni rahat ol olsunda bebiş bi ton insanı ağrısı olsun aşılama ilemerhaba arkadaşlar!
bayadır yazmıyrm bu ay tıp fakültesine geçtim ve bu ay değerlerime baktılar ve tedavisiz geçiyo. önce stresten: yaaa neden ara veriyorum, neden 1 ayım gitsin diye canım sıkıldı. bi kaç gün sonra bir rahatladım ooooh tedaviden git gelden ne çok yorulmuş stres olmuşum, kendimi kasmışım. eski neşem moralim yerine geldi çoook şükür.
gelecek ay aşılamaya geçilecek. doktor iğne yazdı gonalf 450 iki adet. adetin 2. günü bi tanesini getir dedi. aşılama hakkında bilgisi olanlar yaptıranlar bu iğne yumurta büyütmek için mi diğer iğne ne zaman yapılacak acaba?
aşılama zor bir işlem mi? hadi yardımlarınızı bekliyorummm :)
tşk.canım şu troit için acep nasıl deniliyo tıpta farklı bi ismi varmıdır benim troit ameliyatımda olmuştuda 4 yıl önceefsh, lh, prolaktın, ınsulın dırencı( mesela benım cok yuksek pcos oldugu ıcın) tsh, serbest testesteron, tıroıt bezlerının calısıp calısmadıgı ışte,
canımmm heryerde isim aynı bildiğim kadarıyla kısaltmalr aynıdırcnm ben fransadayim burda isimleri degisiyo galiba ama testesteron var delta 4 LH FSH TIROIT var bildigim kadariyla progesteron var birde galiba
tamam canım bugun başlarım ozaman okumaya...nasılsın bıtanem hormonlarla ilgili bi yorumunu gördüm..hormonlarınla ılgılı sorunmu var ?
kocalarınız evdee yokmu bu saatte burdasınız beni anladıkta benim yok evde siz neden burdasınız BİRSEEENNN HACIIII VEEE BEYZA
allah allahhhhhhh
canım ücretler yüksek geliyosa birde devlet hastanelerine git bakalım bedevaya danışmış olursunkızlarrrrrrrr yaa ne yapayım siz söyleyin doktorum güya adet günü ara dedi bugün 2.günüm aradım asistanını haber verip doktora ararım sizi dedi gidiş o gidiş arayıp kızsam mı geri dönmediler ya bu ne ya sanki bedava benim ilk doktorum okadar hastasının içinde odasına geçmeden yanıma gelir konuşur sorardı beni hamilemisin yada nasılsın üzüntüsünü her daim dile getirirdiiiii ben en iyisi bu gıcık doktorlara paramı yedirmeden tüp bebeğe gideyim zaten istanbula geldiğim ilk günden beri yakamı hastalıklar ve hakkını veremeyen doktorlar bulamadım bu kistim için 6 dr.gitmiştim sağ tarafımda çik. kistim var dediğim halde yok demiştiler bıktım yahuuu
sıra zor geldi bana tv bakıyo ben kaptım bilgisayarı birazdan yatarız zaten bir bakayım dedimkocalarınız evdee yokmu bu saatte burdasınız beni anladıkta benim yok evde siz neden burdasınız BİRSEEENNN HACIIII VEEE BEYZA
allah allahhhhhhh
amaaannnn allahımmm arkasıyarında burdaaaaaa
haftasonu tatili varya ondan benüm herüf bilgisayarda maç oynuyo bende takılıyorum burda. :)
bu arada aşılama hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler hadi bakalım hayırlısı.
bu arada bu iğne ne pahalıymış ovitrelleye 20 lira ödeyince (raporlu) bunu duyunca baya şaşırdım yaklaşık 250 tl. devlette bile böyleyse. bide bu daha başlangıç ne diyelim Allah yardımcımız olsun.
sende aşılama kararı aldın sanırım inşallah seninde tutar bu sefer ama senin ikiz üçüz olsun di mi:)
merhaba arkadaşlar!
bayadır yazmıyrm bu ay tıp fakültesine geçtim ve bu ay değerlerime baktılar ve tedavisiz geçiyo. önce stresten: yaaa neden ara veriyorum, neden 1 ayım gitsin diye canım sıkıldı. bi kaç gün sonra bir rahatladım ooooh tedaviden git gelden ne çok yorulmuş stres olmuşum, kendimi kasmışım. eski neşem moralim yerine geldi çoook şükür.
gelecek ay aşılamaya geçilecek. doktor iğne yazdı gonalf 450 iki adet. adetin 2. günü bi tanesini getir dedi. aşılama hakkında bilgisi olanlar yaptıranlar bu iğne yumurta büyütmek için mi diğer iğne ne zaman yapılacak acaba?
aşılama zor bir işlem mi? hadi yardımlarınızı bekliyorummm :)
canım gonal f in raporlu fiyatımı 250 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?