- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
evet tatlım seni sevimtabiki diğer bütün arkadaşlarıda seviim..
canım benim memleketten ağrılı
canım şaşırma resmi nikah resmiyette geçiyor önemli olan gönüller bir olsun eskiden resmi nikah yapılmadığında kötüye yoruluyordu erkekte art niyet aranılıyordu bizim durum öyle değil eğer öyle düşünürsen emin olki öyle değil bi kere resmi nikah varsada yoksada aynı şey herşey erkekte biter
canım benim memleketten ağrılı
canım şaşırma resmi nikah resmiyette geçiyor önemli olan gönüller bir olsun eskiden resmi nikah yapılmadığında kötüye yoruluyordu erkekte art niyet aranılıyordu bizim durum öyle değil eğer öyle düşünürsen emin olki öyle değil bi kere resmi nikah varsada yoksada aynı şey herşey erkekte biter
canım yeminle sıkıntı yaşamıyorum bi tek tüp bebek konusunda sıkıntı yaşadımmmah canım inş bu sıkıntıların gecer tup bebekte tutar inş.ta sende rahatlarsın bıraz
kızzz vallahi benimkide güldü veee bana dediki ya sen ne kadar şansızsınn bugün 4te almam gerek benimki 12ye kadar beni bekledi gittii yarın alırız artık bunları verdi tsh fsh lh ft4 prokltnzeynoşş hangı tahlıllerı yaptırdın...ne zaman alcan sonuşlarını bakayımmm..kızım sanada ne antın kuntun doktorlar denk gelıyor kesın sende birşey varr
canımm bak yeminle bende sizler gibiyim bi fark yok yani sıkıntıyıda dedğim gibi tüp bebekte yaşadık bunu kendine ders çıkartma benim sizden tek farkım resmii nikahım yok çocuk gibi değil yani asla şikayetçi olmadım bana 4 düğün yapıldı kesinlikle bi sıkıntı yaşanmadı ayrıca benide çok sever eşimin alesi onlarda öyle bende büyüklerin gönlü kalmasın diye yapmadım yoksa hastayım tüp bebk yapacam desem asla birşey demezler eminim şimdi onların günahınıda almimcanım kusura bakma çok üstüne geldik sanırım birsen arkadaşımız haklı özel konuları bu şekilde irdelememek lazım..sadece durumunu öğrenmek istedim..hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun da tüm bu sıkıntılarını atlatır ilerde gülerek anarsın..Rabbim durumunu görsün inşallah..bana da ders olsun herkes kendi durumunu kötü sanıyo herkes haline şükretmeli beterin beteri var..sende kendi haline şükret canım eminim senden de kötü durumda olanlar vardır..
haklısın canım bencede herşey erkekte ve zihniyette bitiyor..burda hepimizin türlü türlü sıkıntıları var zaten kimsenin hayatı ailesi eşi dört dörtlük değilki..
yakaladmmmm seni bana ne bende istiyorummmmmmm birsene anlarssın yaa
bende seni sewiyorum kuzum..msjını okudum 10 dk sonra cvb verebılıcem..daha önce başkasına msj cekmıstım..bu sıtenınde 10 dk bır msj yollama olayına sınır olluyorum
canım yeminle sıkıntı yaşamıyorum bi tek tüp bebek konusunda sıkıntı yaşadımmm
kızzz vallahi benimkide güldü veee bana dediki ya sen ne kadar şansızsınn bugün 4te almam gerek benimki 12ye kadar beni bekledi gittii yarın alırız artık bunları verdi tsh fsh lh ft4 prokltn
canımm bak yeminle bende sizler gibiyim bi fark yok yani sıkıntıyıda dedğim gibi tüp bebekte yaşadık bunu kendine ders çıkartma benim sizden tek farkım resmii nikahım yok çocuk gibi değil yani asla şikayetçi olmadım bana 4 düğün yapıldı kesinlikle bi sıkıntı yaşanmadı ayrıca benide çok sever eşimin alesi onlarda öyle bende büyüklerin gönlü kalmasın diye yapmadım yoksa hastayım tüp bebk yapacam desem asla birşey demezler eminim şimdi onların günahınıda almim
vecihiiiii geldın mı ucagını alda beni gezdırsene kız canım sıkıldı
canım yeminle sıkıntı yaşamıyorum bi tek tüp bebek konusunda sıkıntı yaşadımmm
kızzz vallahi benimkide güldü veee bana dediki ya sen ne kadar şansızsınn bugün 4te almam gerek benimki 12ye kadar beni bekledi gittii yarın alırız artık bunları verdi tsh fsh lh ft4 prokltn
canımm bak yeminle bende sizler gibiyim bi fark yok yani sıkıntıyıda dedğim gibi tüp bebekte yaşadık bunu kendine ders çıkartma benim sizden tek farkım resmii nikahım yok çocuk gibi değil yani asla şikayetçi olmadım bana 4 düğün yapıldı kesinlikle bi sıkıntı yaşanmadı ayrıca benide çok sever eşimin alesi onlarda öyle bende büyüklerin gönlü kalmasın diye yapmadım yoksa hastayım tüp bebk yapacam desem asla birşey demezler eminim şimdi onların günahınıda almim
geldimmm süslüyle süslünün anası :))) sna uçaga bınmek yasak değilmi kızım ne işin var yukseklerde ayagın yere bassın :))) hem ben çok hastayım ıyıleşmedim halaaa :2:
orası öyle tabiiiyilik kötülük meselesi. ama şunu demek istedim.Allah katında evlisin eevet. ama resmi olarak da evli olmak. eşinle aynı soyismi taşımak bir birliktelik. ve resmi şeylerden faydalanmak. ne bilim çalışmıyorsan onun sigortasından faydalanmak gıbı evlı olmalısın resmı anlamda. bu senın ıcın avantaj . en azından mesela sımdı kıbrısa gıtmek zorunda kalmazdın onu demek ıstedım. gelenek kultur orf ve adet olabılır. ama kusura bakma da bu aılesının cahıllıgı. gelenek gorenek falan degıl bu. bunu da bastırmak ıcın resmı nıkah yapmalıydınız dedım. neyse konuyu kapatalım
kızzz benden habersz iş heee yakaladımmm sizi ya ben benide sev lutfen teyzoş
eşin gülmektee haklı şekerim...kızz ne cabuk verıyolar benım sonuçlar 2 gun sonra cıkmıstı yanlış hatırlamıyorsammm :44:
bılmemkı yasakmıdır neyse küstüm sen uçagını kıskanıyon bendeilac faln kullanıyonmu canım bır haftada anca gecer
allah korusun aynı şeyler siz dava açıyorsunuz bizde büyükler toplanır aşiretler yani sorun neyse çözülürr zaen eşimin içkisi kumarı sigarası yok garibim anca atıyo kendini eve bu aralarda çince öğreniyor valla hiç birşeye fırsatı yok thsi mao bu nedr çince kız öğrendimdetamam canım siz mutlu olun yeter yani eşine de güveniyosan en önemlisi buee biz nikahlıyızda ne olacak yarın boşanıyoruz dese ne yapabilicem sanki
kanımca senin tipin bozuk ondannn he heee kız valla 4 saat sonra gel dediler bende yarın alicimmm
kız benimkinin facesi var 2 tane birini vermiş hiç girmiyorum anlamıyorm resimde atmiyi akşam gelsin boynumu büküm birşeyler yaptırırım benimde süsümü görün sizden kalır yannım yoksenn bana kendini göstermedinn o yüzdenn sewmıyorumm seniiiii
zeynoş o tahlıllerı daha önce yaptırmışmıydın gutır faln tahlılı dıe bılıyom ben canım benımde yapılmıştı daha vardı sanırım bı suru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?