ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet tatlım seni sevimtabiki diğer bütün arkadaşlarıda seviim..

bende seni sewiyorum kuzum
..msjını okudum 10 dk sonra cvb verebılıcem..daha önce başkasına msj cekmıstım..bu sıtenınde 10 dk bır msj yollama olayına sınır olluyorum

yok kimse üstüne gitmedi ki merak ettiğimizden sorduk konu açılınca.ama bence bbbz eşin de gel yapalım dediyse resmi nikahınızı yaptırman gerek. kim ne dersin.

haklısın canım bencede herşey erkekte ve zihniyette bitiyor..burda hepimizin türlü türlü sıkıntıları var zaten kimsenin hayatı ailesi eşi dört dörtlük değilki..

orası öyle tabiiiyilik kötülük meselesi. ama şunu demek istedim.Allah katında evlisin eevet. ama resmi olarak da evli olmak. eşinle aynı soyismi taşımak bir birliktelik. ve resmi şeylerden faydalanmak. ne bilim çalışmıyorsan onun sigortasından faydalanmak gıbı evlı olmalısın resmı anlamda. bu senın ıcın avantaj . en azından mesela sımdı kıbrısa gıtmek zorunda kalmazdın onu demek ıstedım. gelenek kultur orf ve adet olabılır. ama kusura bakma da bu aılesının cahıllıgı. gelenek gorenek falan degıl bu. bunu da bastırmak ıcın resmı nıkah yapmalıydınız dedım. neyse konuyu kapatalım

ah canım inş bu sıkıntıların gecer tup bebekte tutar inş.ta sende rahatlarsın bıraz
canım yeminle sıkıntı yaşamıyorum bi tek tüp bebek konusunda sıkıntı yaşadımmm
zeynoşş hangı tahlıllerı yaptırdın...ne zaman alcan sonuşlarını bakayımmm..kızım sanada ne antın kuntun doktorlar denk gelıyor kesın sende birşey varr
kızzz vallahi benimkide güldü veee bana dediki ya sen ne kadar şansızsınn bugün 4te almam gerek benimki 12ye kadar beni bekledi gittii yarın alırız artık bunları verdi tsh fsh lh ft4 prokltn
canımm bak yeminle bende sizler gibiyim bi fark yok yani sıkıntıyıda dedğim gibi tüp bebekte yaşadık bunu kendine ders çıkartma benim sizden tek farkım resmii nikahım yok çocuk gibi değil yani asla şikayetçi olmadım bana 4 düğün yapıldı kesinlikle bi sıkıntı yaşanmadı ayrıca benide çok sever eşimin alesi onlarda öyle bende büyüklerin gönlü kalmasın diye yapmadım yoksa hastayım tüp bebk yapacam desem asla birşey demezler eminim şimdi onların günahınıda almim

haklısın canım bencede herşey erkekte ve zihniyette bitiyor..burda hepimizin türlü türlü sıkıntıları var zaten kimsenin hayatı ailesi eşi dört dörtlük değilki..

kızzz benden habersz iş heee yakaladımmm sizi ya ben benide sev lutfen teyzoş

bende onu dıyorum zaten canım yoksa mıllet nerden bılcek ne sorun olcak kı

vecihiiiii geldın mı ucagını alda beni gezdırsene kız canım sıkıldı

geldimmm süslüyle süslünün anası :))) sna uçaga bınmek yasak değilmi kızım ne işin var yukseklerde ayagın yere bassın :))) hem ben çok hastayım ıyıleşmedim halaaa :2:

tamam canım siz mutlu olun yeter yani eşine de güveniyosan en önemlisi bu ee biz nikahlıyızda ne olacak yarın boşanıyoruz dese ne yapabilicem sanki

kızzz vallahi benimkide güldü veee bana dediki ya sen ne kadar şansızsınn bugün 4te almam gerek benimki 12ye kadar beni bekledi gittii yarın alırız artık bunları verdi tsh fsh lh ft4 prokltn

eşin gülmektee haklı şekerim...kızz ne cabuk verıyolar benım sonuçlar 2 gun sonra cıkmıstı yanlış hatırlamıyorsammm :44:

geldimmm süslüyle süslünün anası :))) sna uçaga bınmek yasak değilmi kızım ne işin var yukseklerde ayagın yere bassın :))) hem ben çok hastayım ıyıleşmedim halaaa :2:

bılmemkı yasakmıdır neyse küstüm sen uçagını kıskanıyon bende ilac faln kullanıyonmu canım bır haftada anca gecer

canım eşim şimdilik iş veren durumunda öyle bi sıntımız yok bizim yani her türlü sigortadan faydalanabiliyorum her türlü imkanları sağlıyor zaten yemez yedirir giymez giydirir benim eşim asla ailesi gibi değil farklı yani tanısanız yeter avantajım sizler nasılsanız aynen bende öyleyim bi fark yok karışmm sen öğretmnlk yapıyrsun ona birşey demiyorum ama aklına ne gelirse canım yanına pozitifi koy anla işte tek eksi yanı resmi nikah yok

eşin gülmektee haklı şekerim...kızz ne cabuk verıyolar benım sonuçlar 2 gun sonra cıkmıstı yanlış hatırlamıyorsammm :44:

kanımca senin tipin bozuk ondannn he heee kız valla 4 saat sonra gel dediler bende yarın alicimmm

zeynoş o tahlıllerı daha önce yaptırmışmıydın gutır faln tahlılı dıe bılıyom ben canım benımde yapılmıştı daha vardı sanırım bı suru

bılmemkı yasakmıdır neyse küstüm sen uçagını kıskanıyon bende ilac faln kullanıyonmu canım bır haftada anca gecer

ayy nee zekisinn bakk nasıl çözdü olayı ıkı dk da........:)) ewt sen sımdı kusarsın fln guzelım ucagımaa ıyyyyyy...içtim cnm amoklavın ıctım bugun dunde sabah akşam aferın forte ıcmıstım bı fayda goremedım...sağ gozum yasarıyor sınızit oldu herhalde bıde hapsıramıyorum hepten sağ tarafım kıpkırmızı gozum şiş gülmekten ölürsünn

tamam canım siz mutlu olun yeter yani eşine de güveniyosan en önemlisi bu ee biz nikahlıyızda ne olacak yarın boşanıyoruz dese ne yapabilicem sanki
allah korusun aynı şeyler siz dava açıyorsunuz bizde büyükler toplanır aşiretler yani sorun neyse çözülürr zaen eşimin içkisi kumarı sigarası yok garibim anca atıyo kendini eve bu aralarda çince öğreniyor valla hiç birşeye fırsatı yok thsi mao bu nedr çince kız öğrendimde

[
senn bana kendini göstermedinn o yüzdenn sewmıyorumm seniiiii
kız benimkinin facesi var 2 tane birini vermiş hiç girmiyorum anlamıyorm resimde atmiyi akşam gelsin boynumu büküm birşeyler yaptırırım benimde süsümü görün sizden kalır yannım yok
zeynoş o tahlıllerı daha önce yaptırmışmıydın gutır faln tahlılı dıe bılıyom ben canım benımde yapılmıştı daha vardı sanırım bı suru

kız yaptırıyodum 6 ayda bir 1 yıldr yapmıyodum bugünde yaptım o tahlili guatırdan ameliyat olmuştum troıt oliyyy dimi o salgılıyd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…