ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

tabi ki canım dava açıyosun ama senin evliliğin dağıldıktan sonra 2 krş nafaka almışsın neye yarar..bak ne güzel aşiret çözüyomuş işi şimdi ki gençlik bi kızdım mı yuva dağılıyo..ahh ahh bizim zamanımızda böylemiydi kız ne güzel sende öğren sonra çocuğunuza öğretirsiniz hem strest atarsın

ah canım ya sınızit bendede var ya bı kac gundur hapsırıp duruyorum arada hapşıramıyorum gözlerımden yas akıyo gercekten dışardan bakana cok komık gelır

evet canım troit oluyo benım bı kac defa yapılmıştı hepsıde aynı çıktı temızdı inş. normal cıkar canım

:111::111::111::111::111:

bismillahhhhhhhhhh
kızlar bende renga renk kokuş 5 kilo küpe 3 kilo altın rengi falan küpe halkalı malkalı talı maşlı kokuş küpeler var ya keşke yakın olsaydınıxda içine girip alsaydınız hani insan bi araya gelir saldırır ya böyle şeylere çok seviyorum böyle şeyleri bana uzaksıznız

Sadece 2 kez klomen ve ovıtrelle kullanıp aşılama yapmak doğru mu sızce? bu ay doktorum tutmazsa asılama yaparız dedı esımin spermlerını de görüp...... senın yumurtan buyuyor sorun yok catlaması problem dedı. o zaman neden klomen verıyor kı anlamadım?bır fıkrınız var mı?

eşim dışardan kadın tuttu dil öğrenmem için ingilizce birde başka bi dil vardı ya unuttumm

araya çocuk işi girdi vazgeçtimmm yoksa ooo şimdiye dek öğrenmiştim çat pat biliyorum bi keç dili
bizde boşanma olmaz erkek şiddet içki kullanmadıkça

evet canım troit oluyo benım bı kac defa yapılmıştı hepsıde aynı çıktı temızdı inş. normal cıkar canım

bakayım bende de temiz çıkıymı

yap yap canım valla seni çok merak ediim:44::44:

bu sefer klomen yerine iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ol bence aşılama için biraz bekle senin doktor süratı seviyo galiba

çocuk işi olsun kız ne olacak hamile kalana kadar öğrenirsin baya sonra da devam edebilirsin gerçi çocuk karnında nasıl olsa çok düşünüyoruz ya bu çocuk işini stres falan yapıyoruz kafanı dağıtırsın..keşke benim kociş bana da tutsa

o zaman tedavi masraf yoktu saati 80tl idi şimdi istesekte olmuyo canımmm paralar gidiyor işte

bu sefer klomen yerine iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ol bence aşılama için biraz bekle senin doktor süratı seviyo galiba

ama benım yumurtam oluyormus sadece catlaması zormus. ıgne yumurta olsun dıye degıl mı? eee o da klomenle aynı gorevı gorcek o zaman. hıc ıgne falan demedı dırek asılama dedı. offf kafam karıstı

ah canım ya sınızit bendede var ya bı kac gundur hapsırıp duruyorum arada hapşıramıyorum gözlerımden yas akıyo gercekten dışardan bakana cok komık gelır

ewt cnm aman dıkkat et sen...hamıllıkte ılaç kullanılmıyor daha zor atlatrsn..hastalardan uzak dur dıkkatlı gıyın..istanbulda hava bı ıyı bı kotu herkes hasta olmuş..

özelim açık anarsın sen bende kız hepinizi ayrı ayrı canlandırmışım gözümde karabasan hortlak gibi gözümde öylesiniz yaniii

​kızz benı nsl canladırdın annat bakayımm :))))))

sorma canım ya burdada öle bı ıyı bı kötu meyve meyve sıkıp sularını içiyorum artık inş. hasta olmadan hmılelık gecırebılırım

ya kızlar doktorlarınız ne meraklı emeklemden yurumeye ya ben doktorumun basının etını yedım asılama dıe yınede yapmadı adam ıyıkıde yapmamış normal yollada oluyomuş daha yenı tedavı görmeye basladınız ne bu hemen asılama ya:44:

ama benım yumurtam oluyormus sadece catlaması zormus. ıgne yumurta olsun dıye degıl mı? eee o da klomenle aynı gorevı gorcek o zaman. hıc ıgne falan demedı dırek asılama dedı. offf kafam karıstı
iğnelerle daha çabuk daha çok oluyo ne bileyim klomn en fazla iki üç tane yapıyor 3 ay klomnle tedavi gerek yani ondan sonrası için
siyah gözlü kara kaşlı esmer tenli şal bağlayıp büyük topuz yapan pantolunlu renkli biri olarak görüyorum orta boy
doğru orasını düşünemedim bu masraflar batıricek bizi sanırım
he ya canımmm herşeye para heryerde para geçiyor zatennnn

kızlaaarr bende istesem bana da gösteririmisiniz kendinizii

bi düşünmem lazım ben divayımmm :)))) gösteririrz tabi cnm neden olmasın

sorma canım ya burdada öle bı ıyı bı kötu meyve meyve sıkıp sularını içiyorum artık inş. hasta olmadan hmılelık gecırebılırım

inşallah cnm bol bol meyve tuket bebek ıcınde çok ıyı zaten meyve..ayy bende bugunden berı bı erik aşerdimki sorma..hastayken çok aşerrim benn

kızlaaarr bende istesem bana da gösteririmisiniz kendinizii
valla benim yok ama diğer kızlarda gösterirler öyle değiller yanii canım biz hepimiz aynıyız burda hiç birbirine ters yok burda inş.olmazda hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…