ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yemezler siz görmüşsünüz birbirinizi ondan biliyorsunuz uyanıklarrr siziii
evet canım gözlerım ela saclarımda dalgalı helalın var be zeynoş
zekimiyim kız vallahiii öyle hayal ediyorum birsen meğer sarışınmışş o tutmadı hepinizi tutturdum gibiii senin bebeği de hayal ediyorum bak çıkmazsa o zaman konuş sarışın yeşil gözlü anası kılıklı zayıf mayıf birşey olacak sanırım halasına çeksa hafif kilosu olur

tşk ederim tatlım kılom fazla ya 10 kılo fazlalıgım var 64 kılo oldum bende ewlenırken 53 idim..ewt eşini göremedik yaa nıye nazlanıyor benımkıde bensız koyma bekar sanmasınlar derr

ıyyy sen cadolozun tekiiii..süpürgen eksıkk tekk..kız ben senı dugun vıdeonda gormustum ama duvagından yuzun gozukmuyordu..Sende karanfıl gıbı boylu poslu esmer mı kumralmı desem bı hatunsun iştee
w süpürgesiz cadııı he öyle olsun bana özelden ne diye gireyim eşiminkinden bakem size nasılsınız o facesini kullanmıyor yalnz sakıncası yoksa varsada bekleyin ben açana kadar süsllerrrrrrrrrrrrrr

amannn allahımmm burda herkes birşey çeviryor bir tek ben öyle değilim yani sütte leke var bendee yok kızlar rica ederim böyle şeylerle uğraşacağınıza onca uğraştan sonra evde kalıp zar zor koca buldunuz çocuk yapın ÇOCUKKK BEBEK YANİ BEBİŞ VARYA İŞTE O

Canım esın gızlıce yapılmıs bır nıkahı kabul etmez mı sonucta kıbrıs ıle arad cok fark var maddı olarak. Kımseye soylemezsınız. Bırde Istanbul Zeynep Kamıl hastanesınde pınar hanım var,etrafımdakı herkesın cok methettıgı cok ılgılı bır doktor.

Cocugunun gelecegı kımseyı ılgılendırmez,ne dıye ortada kalsın kı nıkahlı olan ılıskılerın cocukları hep sahıplımıymıs?:)Nıce ınsanlar tanıyorum bosandıktan sonra cocugunun yuzune bıle bakmayan

tşk ederim tatlım kılom fazla ya 10 kılo fazlalıgım var 64 kılo oldum bende ewlenırken 53 idim..ewt eşini göremedik yaa nıye nazlanıyor benımkıde bensız koyma bekar sanmasınlar derr

bende 64 kilo oldum yaama bu ay vericem biraz inşallah

sohpetinize doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek görüşürüz

wawww millete süslü diyen birsene bak heleee
hadi yaaaaa çokmu süslü kız boşuna süslü naciye demiyorum onlaraaaaaaa

var tabi eşim onu dedi de nen istemedim doğrusu
bu durumda çocuk isterken sanmıyrum incitmeyiz bile yaramazlıkları olsa bile galiba kızamayız bile çok zor oldu onları bulduk deriz ayyy allahım sen nasip et hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…