ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

heheee ozaman gösterebilecek olanlar şimdiden isim sölesin bari

bakk bakk esmer yaptı beni kız ben karadeniz kızıyım beyaz tenlıyım kumral saçlı bı göz rengımı tutturdunnn

özelim açık anarsın sen bende kız hepinizi ayrı ayrı canlandırmışım gözümde karabasan hortlak gibi gözümde öylesiniz yaniii

kafanda canlandırdıkların nasıl bunlar gibimi
:86::86::86:
:111::111::111::111:

kız var evde gönderem mı bende erık hastası oldum resmen ya hamılelıgımı ögrenmeden erık asermıştım ama ben aserdıgımı bılmıyodum

]

kafanda canlandırdıkların nasıl bunlar gibimi
:86::86::86:
:111::111::111::111:
kızzzz o bile iyi canım ama senide uzun ince diye hayal ediyodum bugün öğrendimmm fazlan varmış esmer kapalı k.rengi gözlü
bakk bakk esmer yaptı beni kız ben karadeniz kızıyım beyaz tenlıyım kumral saçlı bı göz rengımı tutturdunnn
zaten herşeyi tersnden hayal ederim ki ammmaaaan iyiki tuturamadım canım ben ne dersem tersini düşünnn

yavrım sen soyle benım dışardan aramalara kapalı adresım..gizliyimm:26:

abllaaaaaaaaa ben bi kere benimkine hadi bana bi tane face aç dedim dışardan aramalara kapalı tut kimse görmesin bilmesin falan filan dedimmm güldü sankinim dalga geçti benle yanlışmıyım bak sende dışardan aramalara kapalı adresim dedinnn

valla ne diyim iyi tahmin eskiden inceydim ama şuan acık fazlam var..ama diğerleri doğru

kız var evde gönderem mı bende erık hastası oldum resmen ya hamılelıgımı ögrenmeden erık asermıştım ama ben aserdıgımı bılmıyodum

ewt cnm yazmıştın hatırlıorum..bende geçen pazardan almıştım hepsını yedım bıtırdım bılsem saklardım..eşimde gececı calısıyor bu hafta aksam ıse gıdecek sımdı uyuyor yoksa ondan ısterdım alırdı....senınkıler gelene kadarrrrrrrrrrrrrr

ama ben özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için isim burdan mı yazıcam :26:

cnm özl msj yazmak ıcın 100 tanemı olması gerekıyor msjın...

ben tarıf edeyım karanfılı uzun boylu kılosu boyuna gore normal gayet hoş giyimli kahverengı gözlü beyaz tenli güzelmi güzel bi hatun..hemde pek becerıklııı

ayşegül senide beyaz tenli kumral düz saçlı inceeeeecik diye hayal ediyorum orta boy gözleri renkli mavi değilde yeşil ela göz diye

oOTUR YERİNE TEMBELLLL BİLEMEDİN SIFIRR
YA BENNN

​ewt cnm gızleyebılıyorsun bılgılerını..senınkı bılmıyordun belkım..

evet canım henüz dolduramadım :)

sağol tatlımmutandırıyorsun beni.
kızlar birsende beyaz tenli boyu kilosu normal bayağı süslü çok güzel eşiylede çook yakışıyorlar..ama benim herif pek nazlı beraber resim koymamı istemiyor onu kandırırsam bikaç foto koyarım beraber.

oOTUR YERİNE TEMBELLLL BİLEMEDİN SIFIRR
YA BENNN

ıyyy sen cadolozun tekiiii..süpürgen eksıkk tekk..kız ben senı dugun vıdeonda gormustum ama duvagından yuzun gozukmuyordu..Sende karanfıl gıbı boylu poslu esmer mı kumralmı desem bı hatunsun iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…