bi düşünmem lazım ben divayımmm :)))) gösteririrz tabi cnm neden olmasın
inşallah cnm bol bol meyve tuket bebek ıcınde çok ıyı zaten meyve..ayy bende bugunden berı bı erik aşerdimki sorma..hastayken çok aşerrim benn
iğnelerle daha çabuk daha çok oluyo ne bileyim klomn en fazla iki üç tane yapıyor 3 ay klomnle tedavi gerek yani ondan sonrası için
siyah gözlü kara kaşlı esmer tenli şal bağlayıp büyük topuz yapan pantolunlu renkli biri olarak görüyorum orta boy
he ya canımmm herşeye para heryerde para geçiyor zatennnn
özelim açık anarsın sen bende kız hepinizi ayrı ayrı canlandırmışım gözümde karabasan hortlak gibi gözümde öylesiniz yaniii
heheeeozaman gösterebilecek olanlar şimdiden isim sölesin bari
bi düşünmem lazım ben divayımmm :)))) gösteririrz tabi cnm neden olmasın
inşallah cnm bol bol meyve tuket bebek ıcınde çok ıyı zaten meyve..ayy bende bugunden berı bı erik aşerdimki sorma..hastayken çok aşerrim benn
yavrım sen soyle benım dışardan aramalara kapalı adresım..gizliyimm:26:
kızzzz o bile iyi canım ama senide uzun ince diye hayal ediyodum bugün öğrendimmm fazlan varmış esmer kapalı k.rengi gözlükafanda canlandırdıkların nasıl bunlar gibimi
:86::86::86:
:111::111::111::111:
zaten herşeyi tersnden hayal ederim ki ammmaaaan iyiki tuturamadım canım ben ne dersem tersini düşünnnbakk bakk esmer yaptı beni kız ben karadeniz kızıyım beyaz tenlıyım kumral saçlı bı göz rengımı tutturdunnn
yavrım sen soyle benım dışardan aramalara kapalı adresım..gizliyimm:26:
]
kızzzz o bile iyi canım ama senide uzun ince diye hayal ediyodum bugün öğrendimmm fazlan varmış esmer kapalı k.rengi gözlü
zaten herşeyi tersnden hayal ederim ki ammmaaaan iyiki tuturamadım canım ben ne dersem tersini düşünnn
kız var evde gönderem mı bende erık hastası oldum resmen ya hamılelıgımı ögrenmeden erık asermıştım ama ben aserdıgımı bılmıyodum
ama ben özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için isim burdan mı yazıcam :26:
]
kızzzz o bile iyi canım ama senide uzun ince diye hayal ediyodum bugün öğrendimmm fazlan varmış esmer kapalı k.rengi gözlü
zaten herşeyi tersnden hayal ederim ki ammmaaaan iyiki tuturamadım canım ben ne dersem tersini düşünnn
ayşegül senide beyaz tenli kumral düz saçlı inceeeeecik diye hayal ediyorum orta boy gözleri renkli mavi değilde yeşil ela göz diyekız var evde gönderem mı bende erık hastası oldum resmen ya hamılelıgımı ögrenmeden erık asermıştım ama ben aserdıgımı bılmıyodum
ama ben özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için isim burdan mı yazıcam :26:
ewt cnm yazmıştın hatırlıorum..bende geçen pazardan almıştım hepsını yedım bıtırdım bılsem saklardım..eşimde gececı calısıyor bu hafta aksam ıse gıdecek sımdı uyuyor yoksa ondan ısterdım alırdı....senınkıler gelene kadarrrrrrrrrrrrrr
cnm özl msj yazmak ıcın 100 tanemı olması gerekıyor msjın...
ben tarıf edeyım karanfılı uzun boylu kılosu boyuna gore normal gayet hoş giyimli kahverengı gözlü beyaz tenli güzelmi güzel bi hatun..hemde pek becerıklııı
abllaaaaaaaaa ben bi kere benimkine hadi bana bi tane face aç dedim dışardan aramalara kapalı tut kimse görmesin bilmesin falan filan dedimmm güldü sankinim dalga geçti benle yanlışmıyım bak sende dışardan aramalara kapalı adresim dedinnn
ewt cnm yazmıştın hatırlıorum..bende geçen pazardan almıştım hepsını yedım bıtırdım bılsem saklardım..eşimde gececı calısıyor bu hafta aksam ıse gıdecek sımdı uyuyor yoksa ondan ısterdım alırdı....senınkıler gelene kadarrrrrrrrrrrrrr
ben tarıf edeyım karanfılı uzun boylu kılosu boyuna gore normal gayet hoş giyimli kahverengı gözlü beyaz tenli güzelmi güzel bi hatun..hemde pek becerıklııı
ayşegül senide beyaz tenli kumral düz saçlı inceeeeecik diye hayal ediyorum orta boy gözleri renkli mavi değilde yeşil ela göz diye
oDA TEMBEL ONADA -1​ewt cnm gızleyebılıyorsun bılgılerını..senınkı bılmıyordun belkım..
oOTUR YERİNE TEMBELLLL BİLEMEDİN SIFIRR
YA BENNN
canım sana msjla attım ismimi geldimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?