valla kime okumuşsam bana okunsun diye okumadım ben helal hoş ediyorum yeterki rabbimiz kabul etsin
görmeden birşey diyemem hem senin yemeklerini yemek için canımı yerde bulmadım kendimi çok seviorum oyzden sana güvenemem pasaklı uyu uyu sonra kal tembeller de bizeöyle düşünüyosan gelde bak yemeklerime bakalım tansiyon şeker yapıyomu ben çok becerikliyimdir bi keremmayy yemek falan yaparım da o erken kalkma işini yapamam yaa Allah razı olsun eşimden o da istemiyo
hadi ya sen trabzonlumusunmercimek çobası patlıcan musakka kara lahana dolması pilav yogurtlu bi de yeşilliklli salata şimdilik bu kadar yarın yine ekleyebilirim
inşallah bidaha olmaz ya baş ağrısı zaten çok kötühoşbulduk canım yok artık eskısı kadar degıl gectı sayırlır
öyle düşünüyosan gelde bak yemeklerime bakalım tansiyon şeker yapıyomu ben çok becerikliyimdir bi keremmayy yemek falan yaparım da o erken kalkma işini yapamam yaa Allah razı olsun eşimden o da istemiyo
hadi ya sen trabzonlumusunmercimek çobası patlıcan musakka kara lahana dolması pilav yogurtlu bi de yeşilliklli salata şimdilik bu kadar yarın yine ekleyebilirim
evet canım tabi bende banada okunsun diye okumadım ama sizlerde emek verdiniz sizlerde nasiplenin kimin duası makbuldür bilemeyiz bence hepimizin hızlanması ve listeyi bitirmemiz lazım bilmiyorum ben böyle düşünüyorum yani çok kişiyiz ve kişi başına az bişey düşüyo herkes zamanında bitirse 3 günde 1 kişi rahatlıkla biter olmadı ayarlayalım kişi başına kaç tane düşüyorsa ona göre okunsun her 3 günde bir yeni kişiye geçilşsin okumayanın üzerinde vebal kalır
elalem uzaya gidiyor marsta hatıra resmi çekiyor sen daha bi bebk yapamadın birde kalkmış ben prof olacam hemde buranın eee başka emrin
kız şu google amcada 9 diye söylüyordu kız çok araştrdım 8miş nerden bildin sen onu hala olsun diyecek söz yok yani inş.8 tanede yavrun olur
hoşbulduk canım cok sagol eh canım gectı sayırlır onlardanda bazı şşeyler zararlı o yuzden hiç bışey kullanmıyorum kendılıgınden geccek bakalım haftya kontrolumuz var inş. iyidır teyzesı çok şükür hersey yolunda ama 3 haftadır görmuyorum bebışı
​yavrum bz daha hıc bısey konusmadık..biliyosunuz ben bılgı almak dıger doktorun soyledıklerı ıle karsılastırmak ıcın gıttım ama tüp bebek yaptırıcak olsam orda yaptırırım dıyordum...gittim muayene ettı bu tahlıllerı verdı yaptırın gelın konusalım dedı eşimede sıgarayı bırak norml yolla olabılır belkı dedi...o yuzden yarın soylıyceklerı onemlı cnm
görmeden birşey diyemem hem senin yemeklerini yemek için canımı yerde bulmadım kendimi çok seviorum oyzden sana güvenemem pasaklı uyu uyu sonra kal tembeller de bize
inşallah bidaha olmaz ya baş ağrısı zaten çok kötü
ewt cnm trbznluyum sen nerelisin bakalım..anladıgm kadarıyla eşin rizeli :)))
kızz yemegemı gelıyor yarınkı mısafırer ben pasta börek yapcan zannedıyordum...ohh ohhh lahana sarmasına bayılırım etlımı kız banada yollaa...altına kemık koysaydın tencerenın çok lezzetlı oluyor oyle..
haklısın bence ama yapılmaz şöyyle olur mesala ben tedaviye başladım tabi örnek veriyorum sizden isterim derimki kızlar hadi hep birlikte okuyalım ama şuda mantıklı geldi dedin ya 3 gün içine bitirelim kişi başına ne kadar düşüyorsa evet derlerse ben her şekil uyarım
hee onaa bakarsann sende kıbrısa gittinn bır nevı uzay sayılır orasıdaa eee nee olduuu hanii bebişşş...sen yaptaa gel bizee ögrett zeynoşşş hanımmmmmmmmmmmmmmmmm
benn bilirimmm ben zekiyimm sen az önce öyle dedinyaa banaa
inşAllah canım yaa belki iğne tedavisiyle deniycek sonuçlara göre ama güzel sonuçlar alıcaksın inşAllah böyle inanıyorum içime doğuyo
çok şey kaçırmış olursun derim sana zeynoşcum
ben orduluyum canım..bu arada kendimizi çok mu açığa veriyoruz yakalanıcam diye korkuyorumyok kız etli değil biz patatesli yaparız ondan yapıcam gel beraber yiyelim
hoşbulduk canım yok hiç düşünmedım sen duşunuyosan eger dene derım cunku zor oluyo ama ben cesaret edemıyorum hacamata falan yacanım hoşgeldin..migren için akupunkr yapılıyomuş düşündün mü..bende de varda hamilelik için çok korkuyorum haftaya hacamat yaptırcam bakalım o fayda ediyo diyolar..
inşAllah cinsiyetide öğrenirsin kız ay çok heyecanlı Rabbim bağışlasın inşAllah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayıda nasib etsin sanada şifa versin kolay bi şekilde geçirmeni nasib etsin hamileliğini
amın canım inş. iyi dileklerın için cok teşekkur ederım inş. söyler canım ama daha söylemez sanırım yada yanlış tahmınde bulunuyorlar 4.ayda soyler galıba bakalım artık ben yınede sorucam zaten dıger hafta tekrar cagırır test sonucu için belkı ozaman soyler
kaçıraym bana ne yarın haberleri izliycem belki haber olur yemeklerinçok şey kaçırmış olursun derim sana zeynoşcum
ben orduluyum canım..bu arada kendimizi çok mu açığa veriyoruz yakalanıcam diye korkuyorumyok kız etli değil biz patatesli yaparız ondan yapıcam gel beraber yiyelim
hesapla canım bakayım hesaplıyabilirmisin buranın beyin olarak hesap makinası var oda bennnnevet cnm tabi herkesin karar vermesi lazım ben bi bakayım kişi başına kaç tane düşüyo
çocuknu ayıpsın yapacam sana da öğretcem sanırım tüpten geçiyor bizim bu yolculuk
allahım kıbrısı uzay olarak görüyor nerde bu millet cahillik diz boyu olmuş senin üzerinde iyi bir araştırma yapmam gerek acaba amerikayı dubayiyi nasıl görüyorsun sana ne çağrıştıryor bunlar senin durum vahimmm olmuş
ben az önce şaka yaptım şakacık varya işte öyle yaptım sende tuzağa düştün ya gerçekten yalan yok bilirsin daha geçen kalbimi bol çamaşr suyuyla yıkadımmm
yani hesapladım kişi başına 296 tane düşüyo 15 kişi var ben 300 tane okuycam o zaman 4444 oluyo
kızz burdaa kaç milyon üyee var kim ne bılcekte bu başlıga gırcek [/B]
yakalansam ben yakalanırdım acık adresımı bıle yazdım nerdeysee
aa yavrum ben onu dun mutfagım programında izledim kadın patateslı sarma sardı deişikmiş hadi bakalım afıyet olsun sizee
hoşbulduk canım yok hiç düşünmedım sen duşunuyosan eger dene derım cunku zor oluyo ama ben cesaret edemıyorum hacamata falan ya
kaçıraym bana ne yarın haberleri izliycem belki haber olur yemeklerin
ben seni tanıdımm hee senin evin şurda şunun kızıydın evlisin çocuğun olmuyo tedavi olursun bebeğin olsun diye[/B
sorun değil ben kabul ediyorum etmeyenler bildirsin 3 gün içinde okuma sözü verilecek çok acil durumları olmadıkları srece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?